من مي خوام وقتي وارد يك فولدر مي شوم برنامه ام بطور خودكار اجرا شود براي اين كار بايد چكار كنم ؟ مثل اتوران كردن درايو سي دي رام
من مي خوام وقتي وارد يك فولدر مي شوم برنامه ام بطور خودكار اجرا شود براي اين كار بايد چكار كنم ؟ مثل اتوران كردن درايو سي دي رام
كسي جوابي براي اين سئوال ندارد؟
دوست عزیز اینم از چیزی که می خواستی من که هر کاری کردم نشد . ببین شما می تونین . در ضمن نمی توان یک فولدر را اتوران کرد اما درایو های ویندوز را می توان اتوران کرد.
گام اول ساختن آيكن:
آيكن را ميتوانيد هر نرم افزاري كه خواستيد بسازيد . همانند فتوشاپ و يا غيره .... فقط توجه داشته باشيد كه پسوند آيكن شما بايد به صورت .ico بايد باشد و اندازه تصوير هم 32*32 بايد باشد.
گام دوم AutoRun سازي درايو
فرض كنيد درايو هاي متعددي در هارد ديسك شما وجود دارد و شما هر كدام را براي منظور خاصي در نظر گرفته ايد .مثلا درايو D براي موسيقي و درايو E براي عكس ها يا فيلم ها . آيا دوست داريد با باز كردن درايو D به طور خودكار ويندوز مديا پلير باز شود؟
براي اين كار:
1- ابتدا برنامه Notepad را باز كنيد و عبارت زير را در آن تايپ كنيد
[AutoRun]
Media player\wmplayer.exe
Open=C:\Program Files\Windows
Icon=mahdi7610. ico
از منوي فايل گزينه Save AS را انتخاب كنبد و آن را به صورت زير ذخيره كنيد :
File Name : AutoRun.inf
Save as type :All Files
Encoding: ANSI
2- آيكوني را كه در مرحله قبل درست كرده ايد\ما در اينجا از نام mahdi7610.ico استفاده كرديم را مستقيم در درايو D كپي كنيد (همان درايوي كه ميخواهيد اتوران شود) . براي اجراي اين فرامين سيستم رايكبار ديگر راه اندازي كنيد تا تغييرات اعمال شود.
حالا با 2 بار كليك كردن بروي آيكن درايو D مديا پلير باز ميشود.
اين كار را براي درايو هاي ديگه و با برنامه هاي ديگه هم ميتوانيد انجام دهيد .
سلام دوستان
من كل اطلاعات مربوط به ساخت فايل autorun را خوندم اما جواب سوالم رو نگرفتم . من ميخواهم يك فايل power point باز بشه فقط همين. ( از autorun محيط power point هم نمي خوام استفاده كنم ،چون فايلم پسورد داره و خيلي چيزاي ديگه ) لطفاً كمك كنيد خيلي مهمه
توی پاور پینت برو و گزینه Save As رو بزن....
توی منو یه گزیه داره ( حالا دقیقا یادم نیست الان پاور پینت ندارم ) به نام پروجکتور و یا ....که پروژه رو با پسوند PPs ذخیره میکنه...و شکل آیکونش هم عوض میشه....
اینجوری فقط روش کلیک کنی مستقیم پروژه باز میشه و توی محیط پاور وینت نمیره دیگه....
خيلي ممنون Mr.k2 يك مرحله كارم پيش رفت حالا مي خواهم همين فايل pps.* روي يك سي دي به صورت autorunكنم .( يعني سي دي رو كه تو درايو مي گذارم خودش باز بشه )لطفاً بازم كمكم كنيد .
دوست عزیز شما باید برنامه ای را که با پاور پوینت درست کردید را با پسوند pps سیو کنید بعد برنامه notpad را باز کنید و برنامه زیر را توی اون بنویسید به جای mahdi7610 باید نام برنامه ای را که درست کرده اید را بدهید البته باید بین کاراکترهای اسم برنامه فاصله ای نباشد
[autorun]
OPEN=mahdi7610.EXE
ICON=mahdi7610,0
سپس برنامه نوت پد را به صورت زیر سیو کنید
از منوي فايل گزينه Save AS را انتخاب كنبد و آن را به صورت زير ذخيره كنيد :
File Name : AutoRun.inf
Save as type :All Files
Encoding: ANSI
سپس برنامه پاور پوینت را با اتورانی که درست کرده اید روی سی دی و در ریشه سی دی رایت کنید
ميشه بيشتر توضيح بدين؟؟؟؟؟
مي خواي روي cd رايت كني؟؟؟؟
خواهش میکنم
مهدی 7610 جان هم که در مورد رایت رو سیدی و اتوران گفتند...به همین راحتی فقط 2 خط دستور توی نوت پد....
برنامه های زیادی برای ساخت اتو ران هست کافیه کمی سرچ کنی . این برنامه ها خودشون محیط های پیش فرض قشنگی هم دارن که امکان ویرایششون به سلیقه ی خودت هست.
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)