مشخصاتی که رام گفت همه مهم هستند اما یه مشخصه از همه اینا مهمتر (مخصوصا برای این رنج دوربینها) باطریه که کسی ازش چیزی نگفت. تو A570IS که شما انتخاب کردی فکر کنم باطری AA میخوره که هم خوبه هم بد. خوب به خاطر اینکه همه جا در دسترسه و بد به خاطر اینکه ظرفیت این باطریا در مقایسه با Battery Pack خیلی پایینه. من به جات باشم به این مشخصه از همه بیشتر اهمیت میدم. دوم حجم و فیزیک دوربین که تو یه جاهایی مثل رودخونه، شهر بازی، مسافرت و ... واقعا گریتو در میاره. سوم سازنده ست که باید معتبر و با تجربه باشه که کانن، نیکون، سونی و مارکایی که مشخصند و اینکه گفتی شارپ عکس بگیره که بیشتر بر میگرده به مهارت عکاسی خودت. در مورد نویز کم هم باید بگم موضوع نویز نسبی هستش و تو این دوربین ها که بحث حرفه ای نیست نویز اونقدرا قابل توجه نیست. بعد از این سه تا، مشخصه های بعدی هم باید اولویت بدی مثلا اندازه LCD چیزیه که خیلی بهت کمک میکنه و به نظر من مهمتر از مشخصه ISOی بالاست. به کارل زایس بودن لنز هم تو این رنج کار خیلی اهمیت نده. فیلمبرداری دوربین هم خیلی مهم نیست فقط مطمئن شو که فیلمی که میگیره مستقیما با ویندوز قابل نمایشه. کارت حافظه هم خیلی مهمه. موفق باشی . . .