چرا رنگین کمون قوسی شکل است ؟
این سوالی است که خیلی وقته ذهن من رو به خودش مشغول کرده از خیلی ها پرسیدم و جوابهای متفاوتی شنیدم میشه یه جواب درست وحسابی بهم بدید.
چرا رنگین کمون قوسی شکل است ؟
این سوالی است که خیلی وقته ذهن من رو به خودش مشغول کرده از خیلی ها پرسیدم و جوابهای متفاوتی شنیدم میشه یه جواب درست وحسابی بهم بدید.
Last edited by mahsa1469; 22-09-2007 at 17:29.
فكر كنم دليلش طول موج و فركانس هاي متفاوت رنگ هاي رنگين كمان باشد...![]()
یعنی چه جوری؟
ما هم می دونستیم از همیناست ولی نمی دونیم چطور دایرست.
تو بحث مون با یکی از دانشجو ها این سوال رو مطرح کردم.(البته فیزیک)
گفت زاویه شکست توی مولکول های اب در حالت حجمی(سه بعدی) باعث ایجاد کره ای از نورهای بازتابی یا
رنگین کمانی می شه که ما تنها یک رویه از اون کره رو می بینیم.
این لایه شبیه محل تقاطع یک صفحه با یک کره ست.
البته من خودم هنوز قانع نشدم ولی گفتم حداقل محتمل ترین جواب رو بدم.
از دبیر فیزیکمون پرسیدم گفت بخاطر کروی بودن کره ی زمین است اما یکی دیگه می گفت اینکه رنگین کمان در فواره ها هم بوجود می یاد جواب قبلی را نقضش می کنه ایشون میگفت که علت تشکیل رنکین کمان باید انعکاس نور در قطرات کروی شکل موجود در جو است راستش رو بخوای این جواب آخر برام منطقی تر است از جواب هایی که قبلا شنیده بودم گفتم بگم شاید بهتر باشه
راستی آقا فربد می شه بیشتر در مورد جوابتون توضیح بدین ؟
بله,چشم...
ببينيد اگه فركانس زياد تر باشه مطمعنا نور بيشتر در هوا نفوذ ميكنه.چون رنگ هاي رنگين كمان بترتيب ازبالا به پايين فركانسشون كم ميشه,پس قسمت بالا بيشتر نفوذ ميكنه و متمايل به بالا ميشه.پس رنگين كمان شكلي قوسي پيدا ميكنه.به همين سادگي...
گفته ي دبير فيزيك شما هم دركمال محترم بودن به نظر من هم اشتباهه...دليلش رو هم كه خودتون اشاره كردين(همان مساله ي فواره)![]()
چند سال پیش در آمریکا یک رنگین کمان دیده شده بود که برعکس بود یعنی قوس آن به طرف پایین و پایه اش به طرف بالا بود سعی میکنم لینکهایش را هم بگذارم
برای آن چه توجیحی دارید
این هم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسه نمیاد می شه دوباره آپلود کنید؟
امتحانش کردم اومد برای اطلاعات بیشتر upside down rainbow رو سرچ کنید
اگه زحمت ميكشيديد و يكnextمي زديد دليل رو به طور كامل ميديديد...
البته خوب من قصد توهين به شما را نداشتم...![]()
امروز رفتم از دبير فيزيكمون پرسيدم گفت:((چون لايه اي از اسمون كه رنگين كمون تو اون تشكيل ميشه قوسي شكله پس رنگين كمون هم قوسي شكله...))![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)