تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: رشته برق

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

4 رشته برق

سلام خلاصه می گم من امسال پیش دانشگاهی هستم رشته ریاضی امسال کنکور دارم دوست دارم تو رشته ی برق درس بخونم از تون می خوام من را راهنمایی کنید آخه نمی دونم تصمیم درستی دارم یا نه ممنون می شم من را با این رشته بیشتر آشنا کنید
    Last edited by mahsa1469; 21-09-2007 at 20:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_zaman06's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

با اجازه بزرگترا

بستگی به خودت داره . خیلی از این هایی که میان برق حتی به عمرشون یه بار هم هویه دست نگرفتن یا اینکه مقاومت ندیدن . اما چون همه میگن برق رشته خوبیه و با کلاس پا میشن میان برق آخرشم توش میمونن

البته اینم بگم تو دانشگاه کمتر کارهای عملی وجود داره مگه اینکه خودت دنبالش باشی . و بیشتر روی تئوری کار میشه . و بیشترشم ریاضی هست . اگه ریاضیت خوبه بیا وگرنه کارت خیلی سخته ( مثله من . که توش موندم . من به عشق برق اومدم حالا فقط باید ریاضی بخونم )

دیگه همین دیگه

موفق باشی ( ایشالا دانشگاه شریف )

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

نه من از اونایی نیستم که تا حالا هویه دست نگرفته یا مقاومت ندیده به ریاضی هم علاقه دارم تازگی ها منو خیلی منصرف میکنن مشاور مدرسه مون می گفت اصلا رشته ی مناسبی نیست به این فکر کن که بچه های فنی هم می تونن این رشته را انتخاب کنن و این جوری تو یک سال از هم سن وسال های خودت عقب می افتی میتونم ازتون خواهش کنم من رو با بازار کار ای رشته هم آشنا کنید

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

این رشته جا برای کار خیلی داره واصلا به نظر من هیچ وقت پر نمیشه . چونتو بعد از فارغ التحصیلی می تونی برای خودت کار کنی و یک تولید کننده بشی حالا کمترین و خردترینش محافظ یخچال تا برسه به سیستم های پیشرفته اتوماسیون که برای شرکت استفاده داره

یا اینکه می تونی بری توی کارخانه ها یا شرکت ها یا ادارات کار کنی

یا اینکه می تونی وارد شاخه های جانبی بشی مثل روباتیک که الان تو بورسه یا سخت افزار کامپیوتر یا سیستم های الکترونیکی برای خودرو یا منازل و ...... خلاصه جا برای کار زیاد هست مهم اینه که تو قابلیتش رو بدست بیاری و تو زمینه خودت شماره یک باشی اون وقت برای کار همه روی تو انگشت میزارن

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

پس این که می گن رشته ی برق یک رشته ی کاملا مردونه است و به درد دخترا نمی خوره دروغه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم بهت این رشته رو پیشنهاد نمی کنم من خودم الان اصلا راضی نیستم که دارم این رشته رو می خونم خیلی رشته سنگینی علاوه بر این اگر من وارد محیط کار بشم اصلا نمی تونم یه مدار ساده رو تحلیل کنم البته اگر علاقه داری و توی این رشته خیلی اکتیو باشی می تونی موفق باشی ولی فقط خودت باید پیگیر کارت باشی و برق این چیزای عامیانه ای که تو جامعه جا افتاده نیست و خیلی پیچیده تر از این حرفاست
    من از رشته صنایع خیلی تعریف شنیدم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

4

منم بهت این رشته رو پیشنهاد نمی کنم من خودم الان اصلا راضی نیستم که دارم این رشته رو می خونم خیلی رشته سنگینی علاوه بر این اگر من وارد محیط کار بشم اصلا نمی تونم یه مدار ساده رو تحلیل کنم البته اگر علاقه داری و توی این رشته خیلی اکتیو باشی می تونی موفق باشی ولی فقط خودت باید پیگیر کارت باشی و برق این چیزای عامیانه ای که تو جامعه جا افتاده نیست و خیلی پیچیده تر از این حرفاست
    من از رشته صنایع خیلی تعریف شنیدم
    شما با علاقه وارد این رشته شدید؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

منم گفتم که همه چیز بستگی به خودت داره!

ببین به چی علاقه داری برو سراغش

خب البته معلومه که هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد.

داره خودمونی میشه ako.2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منم سلام.به نظر من رشته برق زیاد به دختر یا پسر بودن نداره انم که میگن یه رشته پسرونس زیاد درست نیست چون بیشتر ریاضیه و ذهنی.ولی یه رشته واقعا" سخته.به نظر منم رشته سنایع یه رشته خوبه چون هم بازار کارش واقعا" زیاده هم سادس. نمیگم مطمئنا" ولی اگه اطلاعت الانم رو داشتم شاید میرفتم صنایع.به هر حال تصمیم با خودته ورتبت.
    انشا الله هر رشته ای رفتی موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

4

به نظر شما دانشگاه شیراز تا رتبه ی چند قبول می شم چه جوری باید درس بخونم چه درسی را باید بیشتر بخونم ؟می گن باید فیزیک رو بالا بزم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •