کدام یک از این سه مورد در کارت گرافیک مهم تر است 1-سرعت هسته 2- سرعت حافظه 3-خط لوله --من شنیدم که خط لوله مهمتر است--مثلا گرافیک 450مگا هرتز با تعدادخط لوله 16 بهتر از گرافیک 500 مگا هرتز با تعدادخط لوله 12 ایا درسته چرا---
کدام یک از این سه مورد در کارت گرافیک مهم تر است 1-سرعت هسته 2- سرعت حافظه 3-خط لوله --من شنیدم که خط لوله مهمتر است--مثلا گرافیک 450مگا هرتز با تعدادخط لوله 16 بهتر از گرافیک 500 مگا هرتز با تعدادخط لوله 12 ایا درسته چرا---
البته مهمتر از همه اينها Memory Interface هست.
شما می توانید GPU ها را توسط تعداد خطوط لوله پیکسلی که دارند ارزیابی کنید.
کارت ها سطح پایین معمولا دارای 4 خط لوله پیکسلی می باشند.
کارت های متوسط دارای 8 یا 12 خط لوله می باشند
و کارت های سطح بالا دارای 16 و یا بیشتر خط لوله می باشند.
معمولا برای انتخاب تعداد بیشتر خط لوله را ملاک قرار دهید بهتر است. کارتی که با سرعت 400MHz که دارای 8 خط لوله است عملکرد بسیار بهتری نسبت به کارتی 500MHz با 4 خط لوله دارد.
100% Graphic Interface خیلی بیشتر تاثیر گذاره ولی خوب قیمت کارت هم بالا میره اگه دقت کنی بیشتر مدل های حرفه ای 8800 از 320 بیت هستن و بقیه مدلای حرفه ای دیگه مثل7950gt بیت 256 هستن.
به نظر من هم ترکیب خط لوله و Memory Interface بیشترین اهمیت رو داره.معمولا کارتهایی که Memory Interface بالاتری دارند دارای Pipeline بالایی هم هستند و بنابراین Memory Interface می تونه معیار مناسبی برای مقایسه کارتها با هم باشه.
اون کسی که این حرف رو به شما زده کاملا درست گفته.برای محاسبه قدرت پردازشی یک Gpu باید تعداد Pixel Pipeline ها رو مستقیما در سرعت اون ضرب کرد و البته عامل Memory Interface هم در جای خود مهمه ولی با درجه کمتر.البته این جا یک عامل بسیار مهم دیگه هم که هست Stream Processors هست که این عامل هم می تونه به طور مستقیم توی محاسبات خطی و کشیدنی Gpu تاثیر داشته باشه.برای مثال کارت گرافیک 8800gtx دارای Coreclock و Memory Clock پایین تری نسبت به 8600gts هست ولی به دلیل دارا بودن از Stream Proceesor خیلی بالاتر و همچنین Pixel Pipeline بالاتر از این کارت خیلی قوی تره.البته این جا Memory Interface 384 Bit اون هم موثره.![]()
اشتباه نكنيد
اولين چيز برد گرافيك هست
مثلا يك XFX 6200 را بايد 6200 Game Buster مقايسه كنيد حداقل دوبرابر اختلاف دارد
البته GPU هم شرطه اما برد گرافيك اگر قوي نباشد نمي تواند از قدرت يك GPU يا Memory آن استفاده كند
يك مثال ديگه مثلا يك مادربرد Matrix با چيپست 865PE بهتر است يا يك ASUS 865PE كدام بهتر است؟ چقدر اختلاف دارند با هم
یک سوال چرا گرافیک قدیمی 6600gt دارایmemory interface 256bitا است اما کارتهای جدید ومدرن 8600gt دارایmeomry interface 128 bitهستندچرا----
خوب همه برندها چیپ ها رو با یه برد و با یه بیت یکسان نمی زنن که !!!! حتی بایوس تویسی هاشون هم تاثیر داره به نظر من همه عامل ها مهم هستن و دست به دست هم می دن تا یه کارت خوب در بیاد ولی خوب برای این مثال می تونیم به 2900 و 2600 اشاره کنیم
HD2900 XT core:740MHz MemoryClock:1650MHz Bit:512
HD2600 XT core:800MHz MemoryClock:2200MHz Bit:128
می بینیم که قدرت هسته و حافظه 2600 قوی تر از 2900 هست اما 2900 بیتش 512 هست
سامان جان اون فرق دارد اون هسته هست هر دو از ATI هستند
من منظورم اين هست كه 2600 كه MSIمي زند بهتر است يا 2600 كه Point of viewمي زند يا Forsa مي زند
اولين انتخاب به نظر من برد هست و CHipset
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)