تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: داغ شدن هیدسینگ کارت گرافیک یا فن روی کارت گرافیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض داغ شدن هیدسینگ کارت گرافیک یا فن روی کارت گرافیک

یه کارت گرافیک EN6200TC512 از شرکت Asus برای یکی از دوستان خریدم که فن نداره چون خودش گفت که از کارت گرافیک فن دار متنفرم ولی وقتی یه مدت باهاش کار میکنم این هیدسینگ چیپ اون چنان داغ میشه که اگر دستت را به هیدسینگ اون بزنی بیشتر از 2 ثانیه نمیتونی تحمل کنی ودستت میسوزه به نظر دوستان آیا این حرارت زیاد مشکل ساز نیست و باعث بالا رفتن حرارت کیس و یا مشکلات دیگه نمیشه و از طرفی دیگه من از دوستان شنیدم این فن هایی که روی بعضی از چیپستها کارتهای گرافیک هست بعد مدتی به صدا میافتند و کاری براشون نمیشه کرد آیا واقا اینطوری هست

2. این کاربر از mahdi1535 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه کارت گرافیک EN6200TC512 از شرکت Asus برای یکی از دوستان خریدم که فن نداره چون خودش گفت که از کارت گرافیک فن دار متنفرم ولی وقتی یه مدت باهاش کار میکنم این هیدسینگ چیپ اون چنان داغ میشه که اگر دستت را به هیدسینگ اون بزنی بیشتر از 2 ثانیه نمیتونی تحمل کنی ودستت میسوزه به نظر دوستان آیا این حرارت زیاد مشکل ساز نیست و باعث بالا رفتن حرارت کیس و یا مشکلات دیگه نمیشه و از طرفی دیگه من از دوستان شنیدم این فن هایی که روی بعضی از چیپستها کارتهای گرافیک هست بعد مدتی به صدا میافتند و کاری براشون نمیشه کرد آیا واقا اینطوری هست

این مدل از گرافیک ها همیجوری هستن داغ شدن هید سینگشو معمولیه مشکلی ایجاد نمیکنه اما برای بالا بردن کارایی گرایفک و زیاد نشدن دمای داخل کیس میتونی یه فن بگیری روش نصب کنی

4. این کاربر از javadshahvand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

این مدل از گرافیک ها همیجوری هستن داغ شدن هید سینگشو معمولیه مشکلی ایجاد نمیکنه اما برای بالا بردن کارایی گرایفک و زیاد نشدن دمای داخل کیس میتونی یه فن بگیری روش نصب کنی

مثل اینکه شما اطلاعاتتون در مورد این کارت گرافیک کامله من شنیدم این کارت تو بازیها و کارهای گرافیکی خیلی خوب جواب میده نظر شما چیه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مثل اینکه شما اطلاعاتتون در مورد این کارت گرافیک کامله من شنیدم این کارت تو بازیها و کارهای گرافیکی خیلی خوب جواب میده نظر شما چیه ؟
    اصلاً گرافیک جالبی نیست در حد معمولی برای بازی هم به درد نمی خوره اگه میخواهی استفاده کنی باید حداقل رم سیستمت 2g باشه چون 512 تا شو گرافیک برداره چون اینا توربو کش هستن

7. این کاربر از javadshahvand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ASUS POWER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اصلاً گرافیک جالبی نیست در حد معمولی برای بازی هم به درد نمی خوره اگه میخواهی استفاده کنی باید حداقل رم سیستمت 2g باشه چون 512 تا شو گرافیک برداره چون اینا توربو کش هستن
    تاييد مي شه ، من حدود 2 ماه با اين كارت كار كردم فقط به درد لاي جرز كيس مي خوره تا بازي !

9. این کاربر از ASUS POWER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آیا راهی هست که بشه کارت گرافیک با تکنولوژی توربو کش از رم سیستم استفاده نکنه و فقط از رم آنبورد خودش استفاده کنه

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آیا راهی هست که بشه کارت گرافیک با تکنولوژی توربو کش از رم سیستم استفاده نکنه و فقط از رم آنبورد خودش استفاده کنه
    فقط از رم 256 که داخل خودش هست استفاده میکنه برای بالا بردن باید بری از داخل ستاپ تنظیم کنی که اون موقعه اون256 دیگه رو از رم سیستمت استفاده میکنه

12. این کاربر از javadshahvand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تاييد مي شه ، من حدود 2 ماه با اين كارت كار كردم فقط به درد لاي جرز كيس مي خوره تا بازي !
    اگه این اینجوریه پس کارت گرافیک سیستم قدیمیه من که MX 400 64MB روشه دیگه وقتی میبینمش باید حالم بهم بخوره.MX4000 نه ها MX400 ,میدونی چقدر قدیمیه!!!!!!!!

14. این کاربر از becareful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من با همين Mx400 يه مدت Pes 3 بازي ميكردم ! دوراني داشتيم باهاش...

16. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

میشه بگید که چطوری تو این دو ماه به این نتیجه رسیدید یعنی میخوام بگم تو چه کارهایی کم آورده اگه میشه دقیقا بگید چه معایبی داره . من که اصلا با کامپیوتر بازی نمیکنم و از طرفی نمیخوام هزینه زیادی برای گرافیک بذارم چه کارتی بخرم خوبه ؟

18. این کاربر از mahdi1535 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •