با سلام
یک گوشی جدید دوسیم کارته چینی خریدم .ولی هیچ برنامه ای روش نصب نمی شه یعنی اصلا سی دی چیزی
نداره . دوستان هر کدوم اطلاعاتی دارند ممنون می شم راهنمایی کنند. نه جاوا اجرا می کنه نه سیمبین.
باتشکر
با سلام
یک گوشی جدید دوسیم کارته چینی خریدم .ولی هیچ برنامه ای روش نصب نمی شه یعنی اصلا سی دی چیزی
نداره . دوستان هر کدوم اطلاعاتی دارند ممنون می شم راهنمایی کنند. نه جاوا اجرا می کنه نه سیمبین.
باتشکر
منم دارم ولی دوماهه دارم دنبال یه PC Suite میگردم.
پیدا کردیم بهم بگیم، باشه؟
مرسی
عزیز جان به این ادرس برو و فعلا درایور Pc Camera راتو دانلود و راه اندازی کن تا به امید خدا یه کسی هم پیدا بشه Pc Suite بهمون معرفی کنه. من که واقعا از این گوشیه حالم بهم خورده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان گوشی های چینی سیستم عامل ندارن و حتی جاوا رو هم ساپورت نمی کنن بنابر این به دنبال برنامه یا بازی برای این گوشی ها نباشید
این گوشی ها فقط به عنوان mass memory میشه ازشون استفاده کرد یا عکس گرفت یا تلویزیون دید نه چیز دیگر
بله . اما یه سری جدید از این گوشی ها فکر کنم بازی های میکرو(دقیقا نمی دونم میکرو بود یا نه) با پسوند Nes رو ساپورت می کنن.
که اونم ممکنه بعد از یک مدت به علت کیفیت بد این گوشی ها بهشون صدمه بزنه
کسی برنامه برای موبایل های طرح ایفون- کپی چینی چیزی دارد؟
smhabibi عزیز،منم دارم دنبال نرم افزار،حالا هرچی شده واسه گوشی طرح آیفون چینیم میگردم.چیزی پیدا کردی تاحالا؟یه خبر هم به ما بده رفیق
marg bar chin
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)