سلام دوستان من می خواهم کارت گرافیک 8600gt بخرم من در این فرم پیشنهاد یک سیستم گرفتم الا من موندم با برد asus بخرم یاxfx کدام یک کیفیت و قیمت مناسبی دارد لطفا با ذکر دلیل بگید----متشکرم
سلام دوستان من می خواهم کارت گرافیک 8600gt بخرم من در این فرم پیشنهاد یک سیستم گرفتم الا من موندم با برد asus بخرم یاxfx کدام یک کیفیت و قیمت مناسبی دارد لطفا با ذکر دلیل بگید----متشکرم
از نظر كيفيت در يك سطح هستند. قيمتشون هم يك اندازه هست. هر دوشون خيلي خوب هستند.
من Xfx رو با گارانتیه سازگار ترجیح میدم البته مدل های دیگه ای که خوبن هم بازم هست.
جفت این کمپانیها جزو بهترین سازندهای کارت گرافیک هستن . فقط شرکت Asus یک سری Innovation خاص خودش مثل ASUS Splendid , ASUS Video Security Online , ASUS Gamer OSD داره که چیزهای جالبی هستن . به هر حال وسواس بین این دو مورد به خرج نده .
xfx تو دماای بالاتری کار میکنه
مزایای ایسوس En 8600gts Htdp 256m
1 - داشتن کامل Hdcp که به کاربر اجازه Replay دیسکهای Hd Dvd و دیسکهای Blu Ray و سایر دادهها با فرمت Hd را می دهد
2 - دارای Tv Out . Hd Tv Out . Dual Dvi
3- می تواند دو مانیتور را با رزولوشن 3840 در 2400 و فرکانس 30 هرتز همزمان داشته باشد
4 - Fan Sink قوی که کارت را تا 10 درجه خنکتر از سایر کارتها میکند
5 - Ddr3 . Sli. 256 M
6 - دارای تکنولوژی Giga Thread ( بهترین جلوه تصویری وگرافیکی ) دارای Direct X10 Shader Model 4
7 - High Dynamic Range And Nvidia Quantum Effect
اگه خواستی بگو آدرس نمایندگی رو بهت بدم
اين پست جنبه تبليغاتي نداشت؟
به غیر مورد شماره 4 بقیشون هیچ ربطی به asus نداره ها![]()
کی تبلیغ کرد من فقط مشخصات کارت رو گفتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)