سلام
دوستان اگه کمک کنند چه جوری میشه فایل هایی رو که هکر به کامپیوتر هک شده فرستاده رو شناسایی کنیم و پاکشون کنیم توضیح بدن ممنون میشم.
سلام
دوستان اگه کمک کنند چه جوری میشه فایل هایی رو که هکر به کامپیوتر هک شده فرستاده رو شناسایی کنیم و پاکشون کنیم توضیح بدن ممنون میشم.
انواع آنتی ویروسها (البته بروز باشه ها) انواع آنتی اسپی وارها و تروجان ریمورها این کارو میکنن.البته همیشه ممکنه فایلهایی باشن که با هیچکدوم پاک نشن.
Goal جان آنتي اسپاي براي يه چيز ديگه
[Spyware ]ها
خوب کوسه یعنی هکر نمیتونه یه فایل بذاره روی کامپیوتر که اسپای ور باشه ! مثل کزا یا یه چیز دیگه!
ممنون از دوستان .ولی من هنوز درست نفهمیدم باید چه کار کنم .
ممكنه فايلي شما مي گين يه تروجان باشه به و به عنوان يه backdoor عمل كنه
با يه trojan remover و انتي ويروس سيستمتون رو چك كنيد
يا مي تونيد از برنامه اي مثل فايروال يا حالا هر برنامه ي كه تمام پورتهاي باز رو نشون بده(ساده ترين راه استفاده از دستور netstat -a هست) و پورتي كه مشكوكه رو پيدا كنيد
و برنامه يا همون تروجاني كه فالگوشه رو پيدا و بصورت دستي پاكش كنيد(البته پيشنهاد مي كنم از همون antivirusوtrojan remover استفاده كنيد)
ولي اگه چيزي پيدا نكرديد خيالتون راحت كه اون فايل اصلا خطري نداره
موفق باشيد
من برنامه xoftspy رو پیشنهاد می کنم
دوست عزيز اگر فايلي را هكر به سيستم شما فرستاد قابل شناسايي بود اونو پاكش كنيد و بعد توسط يك آنتي ويروس يا آنتي اسپاي سيستم تان را اسكين نماييد
منم فایل رو پاک کردم.ولی تعداد فایل هاش زیاد بود با چند تا اسم مختلف که ممکن بعضی هاشو ندیده بودم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)