سلام من وقتی میرم تو تنظیمات فرومم تو قسمت زبان فقط انگلیسی داره یعنی این همه فروم کسی بلد نیست؟ چیکار باید بکنم
سلام من وقتی میرم تو تنظیمات فرومم تو قسمت زبان فقط انگلیسی داره یعنی این همه فروم کسی بلد نیست؟ چیکار باید بکنم
شما كه اونجا گفتيد نمي خوايد فارسي ش كنيد ما كه سر از كار شما در نياورديم ! زبان فارسي ش تو اينترنت هست دانلود كنيد بريزيدش تو پوشه Language بعد زبان فارسي هم بهش اضافه مي شه !سلام من وقتی میرم تو تنظیمات فرومم تو قسمت زبان فقط انگلیسی داره یعنی این همه فروم کسی بلد نیست؟ چیکار باید بکنم
![]()
لطفآ بگید از کجا دانلود کنم زبان فارسی رو تو سایت پی اچ پی بی بی نیست
فارسي ساز آخرين نسخه يعني
فقط قالبتون رو خودتون بايد راست به چپ كنيد !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا برای فارسی که از راست به چپ میکنن نه از چپ به راست !!
ولی از راست به چپ باچپ به راستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلا ltr مخفف left to right هست و rtl مخفف right to leftکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ||SIAVASH||; 23-09-2007 at 19:53.
در تكميل صحبت هاي سياوش جان شما تو فايل overall_header.tpl كه تو قسمت تمپليت هاي برنامه وجود داره رو با يه برنامه ويرايش گر باز مي كنيد اين خط رو توش پيدا كنيد
و جاشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جايگزين كنيد براي قالب مديريت نيز بايد تو فايل page_header.tpl همين تغييرات رو انجام بديد براي راست به چپ كردن جداول هم تو تمام فايل هاي قالب بايد تمام خطوط كه توشون از كلمهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استفاده شده رو پيدا كنيد و جلو اونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اضافه كنيد در ضمن بايد تمامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو بهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تغيير بديد و تمامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تغيير بديد البته اين مورد آخر زياد لزومي نداره ! ولي بهتره اين كار رو انجام بديد !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق و پيروز باشيد
جاويد
برنامه ويراش گر زياده مي تونيد از خود نوت پد ويندوز هم استفاده كنيد من خودم با دريم ور كار مي كنم ! برنامه EmEditor هم برنامه جالبيه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)