با سلام به خدمت همه دوستان من یه متن ورد دارم ولی نمیدونم چجوری از حاشیه بندی و نمونهای مختلفی که خود ورد ارئه میده استفاده کنم؟
ویکی هم اینکه چجوری شماره بندی کنم؟
ممنون میشم در این موارد کمک کنید.
با سلام به خدمت همه دوستان من یه متن ورد دارم ولی نمیدونم چجوری از حاشیه بندی و نمونهای مختلفی که خود ورد ارئه میده استفاده کنم؟
ویکی هم اینکه چجوری شماره بندی کنم؟
ممنون میشم در این موارد کمک کنید.
دوست عزیز برنامه وورد را باز کنید و به تب Format بروید و گزینه Borders and shading را انتخاب کنید از پنجره باز شده تب page Border را انتخاب کنید گزینه اخر Art را باز کنید و از انجا می تونید حاشیه های اماده را انتخاب کنید
ممكنه براي اين كار به سي دي نصب افيس نياز پيدا كنيد .
براي زدن شماره صفحه هم ميتوانيد از منوي Insert گزينه ...pagenumber را انتخاب كنيد كه مستطيل بالا دو گزينه دارد كه شما ميتوانيد بگوييد كه شماره صفحه را برايتان بالاي صفحه بزند يا پايين و از مستطيل پايين ميتوانيد چپ راست يا وسط را انتخاب كنيد
سلام.. براي اطلاعات بيشتر ميتونيد از تاپيك مخصوص ورد كه آدرسش توي امضام هست ... استفاده كنين...
توي بحثهاي نرم افزاري ... در ضمن ... ميتونين از فهرست (كه البته هنوز ناقصه) هم استفاده كنين.
با تشکر از دوستان من میخواستم حاشیه زیبا با طرحهای مختلف بزنم اینی که شما میگیم فقط خط ساده هست ؟
حالا همین خط هم چجوری تنظیم کنیم که به لبه های کاغذ نزدیکتر باشه تا متن؟
عزیزم با خط کشی در صفحه وجود داره میتونی تنظیم کنی، و به سمتی که دوست داری بکشیش.
Format Menu (But I Think)/ Ruler
بهنازی عزیز . این حاشیه ها کجا یه خط ساده هستن این همه حاشیه . از میسری که توی پست اول گفتم باید به اخر صفحه نگاه کنید و در قسمت Art کلی حاشیه اونجا هستش گاهی اوقات باید سی دی هم باشه تا اگه حاشیه ها نصب نشده بودند از روی سی دی نصب شوند . با انتخاب یک حاشیه اون حاشیه به تمام صفحات اعمال می شود برای تنظیم کردن حاشیه ها هم باید به بالای صفحه نگاه کنی یک خط کش هستش که دارای کرکره هستش باید اونا را جابه جا کنی
خب در همه ی صفحات ایجاد میشه، کافیه روی یه صفحه کاری که گفتم انجام بدی.
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)