تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: بهترین کارت برای 200 تا 260 تومن.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض بهترین کارت برای 200 تا 260 تومن.

دیدم چند تا از دوستان در مورد ایسوس میسوز(و ...) صحبت میکردن حیف دیدم که اینو بگم که الان 8600gts شرکت XFX با بهترین فرکانس هسته 720mhz و بهترین فرکانس حافظه 2030 مگا هرتز بهترین کارت توی این بازه قیمته. در ضمن فن خوب و بزرگی داره که کامل همه ی رم و بقیه اجزا رو میپوشونه.و ایکس اف ایکس حوزه تخصصیش کارت گرافیکه و مثل ایسوس و گیگابایت از کارت گرافیک گرفته تا کارت صدا و ... نمیزنه (بگزریم از اینکه مادر برد و چند محصول عالی دارن) و xfxحتی روی کارت های ای تی آی هم کار نمیکنه مثل Gainward و sparkle و EVGA

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما xfx را میخوای با کدام مادر برد مچ کنی ما ایسوس و گیگا را برای این میگیم که با مادر برد مچ هستند در ضمن شکی در اینکه xfx کارت خوبی هست وجود نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Lamerdsystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

8600gts. خوبه با اکثر مادربرد ها هم مچ میشه

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما xfx را میخوای با کدام مادر برد مچ کنی ما ایسوس و گیگا را برای این میگیم که با مادر برد مچ هستند در ضمن شکی در اینکه xfx کارت خوبی هست وجود نداره
    درسته
    وقتی قطعات با هم مچ میشن شما میتونی از نهایت قدرت و کیفیت آنها استفاده ببری بنابر این باید ببینی مادربردت چیه مثلا من رو مادربرد asuse کارت asuse Geforce 8600 gts رو بستم که به جرات میگم فوق العاده است واقعا قدرت رو احساس میکنم چون حسابی با هم مچ هستن برنامه 3d mark رو سوسک کرد.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تا وقتي بردها همگي nVidia Reference هستند هيچ فرقي وجود نداره! همه مدلهاي 8600GTS فنشون همونطور هست.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مچ کردن همش الکیه و اصلا آدم نمیفهمه الان قطعات مچ هستن یانه حتی امکان داره یه کارت اسوس و مادرشو بگیری مچ نباشن. راستی فرکانس هسته ش بیشتره 730 مگاهرتزه.

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مچ کردن همش الکیه و اصلا آدم نمیفهمه الان قطعات مچ هستن یانه حتی امکان داره یه کارت اسوس و مادرشو بگیری مچ نباشن. راستی فرکانس هسته ش بیشتره 730 مگاهرتزه.
    جالب بود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تاييد ميشه .

آخر فروم باز ehsankalak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

به نظر من حتی اینم مهمه که مثلا کارت گرافیک ایسوسی رو که میگیری گارانتیش ماله همون شرکتی باشه که مادربردم گارانتیشه چون واقعا من به چشم دیدم یه مادربرد ایسوس با یه مدل مشخص (از نظر قطعات مونتاژ شده روش) گارانتی به گارانتی فرق داره رو یکی خازن سولید بود رو یکی معمولی! مسخرست نه ؟؟؟؟؟؟ (متاسفانه تقلب توی بازار کامپیوتر بیداد می کنه )

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

به نظر من حتی اینم مهمه که مثلا کارت گرافیک ایسوسی رو که میگیری گارانتیش ماله همون شرکتی باشه که مادربردم گارانتیشه چون واقعا من به چشم دیدم یه مادربرد ایسوس با یه مدل مشخص (از نظر قطعات مونتاژ شده روش) گارانتی به گارانتی فرق داره رو یکی خازن سولید بود رو یکی معمولی! مسخرست نه ؟؟؟؟؟؟ (متاسفانه تقلب توی بازار کامپیوتر بیداد می کنه )
    ميشه يكم بيشتر توضيح بديد؟ چه مدلي اينطوري هست؟

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •