تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 11 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 107

نام تاپيک: World in Conflict

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض World in Conflict

من اگه راستش رو بخواهید تا حالا بازی استراتژیک انجام ندادم . البته فقط Comandows رو دیدم که اصلا خوشم نیومد چون سخت بود . چرا البته The Sims رو هم بازی کردم که خوب بوده اما :
    اما من بازی World in Conflict رو دیدم که ریلیز شده ، خیلی علاقه مند شدم ببینم چیه . بازی از گیم اسپات نمره بسیار عالی 9.5 گرفته . عکسهاش هم که بسیار زیبا هستند .
    دیدم که تاپیکی برای بازی وجود نداره ، گفتم این تاپیک رو راه بندازم شاید خودم هم رفتم سراغ بازی ببینم چیه .
    اسکرین شاتهای بازی رو هم اینجا ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا بازی در یک عدد DVD عرضه شده .

2. 3 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

ممنون امیر جان...
    آره این بازی با بقیه استراتژی های همزمان فرق داره و یکی از مهترین تفاوت هاش دوربین آزادشه. گرافیک بازی هم در حد بسیار خوبی قرار داره . به عنوان یه str باز منتظر این بازی متفاوت بودم و من هم این بازی رو به همه strبازا پیشنهاد میکنم، حداقل تا اومدن star craft 2 ....

این هم یه توضیح درمورد بازیه که سال قبل در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم :
    خب راجع به بازی WORLD IN CONFLICT خواسته بودید.این بازی یه بازی استراتژِیک همزمان(RTS) که داستانش مربوط به جنگ سرد بین آمریکا و شوروی سابق است. سبک این بازی با بیشتر استراتژیک ها متفاوته .مثلا دیگه لازم نیست به جمع آوری منابع بپردازید بلکه از همون ابتدا بازی بسته به نوع ماموریت و نقشه تجهیزات خاصی به شما داده میشه تا با اونا بازی رو آغاز کنید.سازنده های این بازی بیشتر روی بخش چند نفره این بازی کار کردن تا بخش تک نفره. البته برای بخش تک نفره از داستان های نویسنده ای به نام لری باند استفاده شده.بیشتر بازی حالت اکشن داره مثل بتلفید، مخصوصا در حالت چند نفره که باید هرکس وظیفه خاصی رو به عهده بگیره تا با هم منطقه مورد نظر رو به دست بگیرید. نبرد های هوایی در این بازی به زیبایی خلق شدن و دارا بودن از قدرت هوایی خوب میتونه در پیروزی شما بسیار تاثیر گذار باشه. در کل در بازی دو عامل قدرت تخریب زیادی دارند و میشه با اونا دشمن رو راحت تر به زانو درآورد یکی هواپیما ها و یکی هم بمب های اتمی که دیگه آخر تخریب و نابودی هستن. دیگه مثل بازی هایی مثل Act of War یا star craft نیست که با انداختن بمب اتم تنها یه منطقه کوچیک نابود بشه و بعدش هم مثل اولش بشه، تو این بازی وقتی جای رو با بمب اتمی بزنید واقعا ابر و قارچ اتمی رو می بینیدکه به آسمون میره و منطقه با خاک یکسان میشه تازه بعدش هم اثرات خودش روی درختان و محیط زیست میذاره !! و آلودگیش هم تا مدتی باقی میمونه !!! .بازی گرافیک خیره کننده ای داره! انفاجارهای پر از جزییات و نورها ، بافتها ، جلوه های آب و آُسمان همگی عالی هستن و از اونجایی که Nvidia هم در ساخت این بازی مشارکت داشته امیدوارم علاوه بر گرافیک خوب نسل بعدی، سرعت اجرای خوبی رو هم داشته باشه. سازنده این بازی Massive Ent و ناشرش هم Sierra است که گفته بازی رو تا تابستون 86 برای عرضه آماده میکنه.شرمنده اگه کم بود چون فعلا زیاد وقت ندارم بنویسم...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

ببخشيد سيستم مورد نياز اين بازي چيه ؟ با اين سيستم روون اجرا ميشه ؟
    CPU : 3Full With 2Mb Cache
    VGA : 7300GS
    Ram 1GIG
    راستي بازي به نظر خوبي مياد . خيلي هم سروصدا كرده . اگه روي سيستمم بياد حتما ميخرم .
    از توضيحات دوستان هم ممنون .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

ببخشيد سيستم مورد نياز اين بازي چيه ؟ با اين سيستم روون اجرا ميشه ؟
    CPU : 3Full With 2Mb Cache
    VGA : 7300GS
    Ram 1GIG
    راستي بازي به نظر خوبي مياد . خيلي هم سروصدا كرده . اگه روي سيستمم بياد حتما ميخرم .
    از توضيحات دوستان هم ممنون .
    سلام
    این عکس از پشت جعبه بازی گرفته شده (برای دیدن عکس در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با مشخصاتی که اینجا نوشته باید به سیستمت بخوره.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

* Operating systems: Windows XP or Vista (32-bit)
    * CPU: 2.5 Ghz or Faster (2.8 GHz for Vista)
    * RAM: 1 GB (1.5 GB for Vista)
    * 2.5 GB of free HD Space
    * Video Card:128 MB Video RAM, DirectX 9.0c Compatible (GeForce 4 MX, Radeon 8500, 9200 Not Supported)
    * Sound Card: DirectX 9.0c Compatible

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم خیلی منتظر این بازی بودم
    یه بازی strategy فوق العاده

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

داستان خیلی تاثیر گذار و عالی داره.کلا مثل اینکه خیلی عالیه.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

نسخه 360 بازی 20 نوامبر(29 آبان) امسال ریلیز میشه و در کنترل و همچنین سبک بازی تفاوت هایی با نسخه Pc خواهد داشت .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

ایول هم رفته توی صفحه ی Top Games سایت گینم اسپان(تقریبا یک بازی برای PC توی سال 2007 بعید بود) و هم قشنگه.
    من از بیشتر بازیهای استراتژیک خوب جدید به خاطر تخیلی بودن ناراحت بودم.
    حتما میگیرمش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تو ايران هنوز نيومده؟

صفحه 1 از 11 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •