تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: مشاوره خريد mp3 player

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    karaj

14 مشاوره خريد mp3 player

سلام. ممنون ميشم راهنماييم كنيد. من دنبال يه mp3 player با مشخصات زير هستم:
    1 - راديو داشته باشه
    2 - رم خور باشه
    3 - قيمتش حدود 50 تومان باشه
    4 - usb سرخود داشته باشه چون ميخوام به عنوان كول ديسك هم ازش استفاده كنم
    البته اينم بگم كه مقدار حافظه اش برام مهم نيست
    Last edited by vahid_d; 20-09-2007 at 04:46.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قابلیت خوردن کارت حافظه (به قول شما رم خور بودن) رو اکثر مدلهای معتبر ندارن ... توصیه میشه که اون قابلیت رو فراموش کنی و بری سراغ مدلهای معتبری که بقیه مشخصات مورد نظر شما را دارن (توصیه میشه که با یه افزایش بودجه کوچیک ، بالاترین حافظه ممکن رو بخری ... یعنی تفاوت قیمت 512 و 1 گیگ باید خیلی کم باشه")

creative muvo TX FM

داره خودمونی میشه farvehar_1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام همگی خسته نباشید من به دنبال خرید 1 MP3_PLAYER با مشخصات زیر هستم و بودجه ام در حدود 200 هزار تومان هست میدونم شاید با این بودجه انتظارم زیاد باشه ولی از دوستان خواهش میکنم تا منت بگزارند بنده را راهنمایی بفرمایند ((با تشکر بسیار فراوان از شما دوستان صبور که قراره لیسته بلندو بالای زیرو مورد عنایت قرار دهید))

_1 ضبط خبرنگاري داشته باشه ثانیا تنظیماتی داشته باشه که قبل ازضبط ب‌توان نوع دیجیتایز شدن آن‌ها (مثلا PCM) ، نوع ضبط کانال (Stereo یا Mono) و ... را مشخص کند (مورد اول که نوشتم از همه برام مهمتره)ـترجیحا بتواند درمحیط یک کلاس درس صدا را با کیفیت خوب ضبط کند

-2دارای ورودي و خروجي باشه

_3باطري داخلي داشته باشه و قابل شارژ شدن باشه-- باتری قابل شارژآن به عنوان لوازم جانبی در بازار موجود باشه

-4باتری لیتیم توکار NIMH

_5بتوانیم سر يک ساعتي کوکش کنیم و با پخش کردن موسيقی ا ز خواب بيدارشیم

_6رادیو FMداشته باشد و قابلییت اینکه به صورت مستقیم بتواند از رادیو صدا را ضبط کند و بتواند 20 تا 30 ایستگاه را در حافظه خود ذخیره کندو برای اینکه در هنگام حرکت صدای خش‌خش نداشته باشد تیونر قوی داشته باشد و ضمناً آنتن هم داشته باشد

_7نرم افزار داخلي دستگاه رو هم بتوانیم UP DATE کنیم

_8دارای click wheel باشه

9ـدر ایران پشتیبانی خوبی داشته باشد

_10حد اقل 7 تا اکولایزر داشته باشه
    _11مدلی باشه که از انواع کارتهای حافظه بتواند به عنوان حافظه ی پشتیبان استفاده کند

_12هد فون آن نه تنها در انتقال باسهای قوی خوب عمل کند بلکه در انتقال باسهای ضربی نیز همینطور

_13ترجیحا دکمه های بزرگ و نرم داشته باشه

_14برای آن‌که بشود روی MP3 Player خود آهنگ کپی بکنیم، باید آن را به رایانه خود متصل کنیم. بالاترین بازده سرعت در اتصالات:
    Fire wire (IEEE-1394) یا در USB 2.0 قابل دسترسی استت MP3 Player مذکور یکی از این دو را پشتیبانی کند.

_15صحفه ی نمایشش قابلیت نمایش در شب را داشته باشه

_16مقدار باقی مانده باتری را اعلام کند

_17بتواند آهنگ‌ها را به‌طور اتفاقی پخش کند( پخش اتفاقی).

_18بتوانیم ادامه ی آهنگ‌های خود را از جایی که قبلاً MP3 Player را خاموش کرده‌اید، گوش کنید.( ادامه پخش به صورت خودکار)

_19برخی از شرکت‌ها کیف‌هایی را همراه MP3Player ارائه می‌دهند که می‌توان آن‌ها به کمربند بست و آن را داخل کیف گذاشت. برخی دیگر دستبندی می‌دهند که MP3 Player به راحتی در آن قرار می‌گیرد و با امنیت کامل می‌توان آن را حمل کرد. برخی دیگر هم بندهای گردنی ارائه می‌دهند که می‌توان را مثل گردنبندی آویزان کرد تا راحت‌تر قابل دسترسی باشند. MP3 - PLAYER مذکور حداقل یکی از اینها را داشته باشد

_20ضد آب باشد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من ، بودجه شما خیلی خوب و مناسبه ... اما انتظاراتی که از دستگاهت داری اصلا ربطی به بودجه ات نداره ، یعنی بعضی هاشون رو تقریبا همه mp3 player ها دارن و یه چیز خیلی عادیه (موارد 1-2-3-4-5-6 - 9 -7 - 10-14-16-17) و بعضی هاشون رو هم تقریبا هیچ Mp3 player ی نداره (مثل ضد آب بودن ! - یا کارت حافظه خوردن که تقریبا هیچ کدام از مدلهای معتبر ندارن )

بهرحال اگه قابلیت ضبط واسه شما مهمه ... می تونی بری سراغ iaudio u3 (که 4 گیگش باید 210 تومن باشه) ، اگه تصویر و صفحه نمایش بزرگ هم می خوای ، می تونی iriver clix رو بگیری که 4 گیگش 200 تومنه و یه انتخاب دیگه هم samsung t9 هستش ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan2000volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مازندران، قائمشهر

پيش فرض

برای یکی از دوستان می خوام بخرم که ملاکش کیفیت ضبط صدای خوبه. می خواد صدای استادشو صبط کنه تو کلاس. قیمتشم نهایت 100 تومن. همان طورم که می دونین تهران نیستم!
    ممنون میشم یه mp3 player با کیفیت ضبط و پخش بالا و حافظه ی مثلا 1 گیگ معرفی کنین.در ضمن اندازشم کوچیک باشه که راحت بشه حملش کرد و تو جیب مزاحمت ایجاد نکنه مثل موبایل.
    Last edited by erfan2000volt; 21-09-2007 at 11:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kevin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پیشنهاد من
    Sony ICD-U60 512MB
    قیمت :158 هزار

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan2000volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مازندران، قائمشهر

پيش فرض

این یه خورده گرون باشه فکر کنم واسه رفیقم. در ضمن باتریشم لیتیومی باشه که فراموش کردم بگم.

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این یه خورده گرون باشه فکر کنم واسه رفیقم. در ضمن باتریشم لیتیومی باشه که فراموش کردم بگم.
    سلام بر شمالی عزیزوم ... آسمون اونور چه رنگیه؟!
    بگمونوم مدل ترنسند فیت رفیقِتانه... توضیحات کاملتر تو پست 16 لینک پایین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر عزیز تازه وارد، farvehar_1989
    ببین دقیقا نیازت چیه کاکو اگه ضبط استریو واجبته(و منظورت از ضبط خبرنگاری فقط VOR نیس) انتخوابات به انگشتای یه دست محدود میشن(اگه نه که هرچی داش سیمور گُف) ، میشن سریهای IC Recorder از سونی و الیمپوس اگه اتصال مستقیم USB از اولویتهای بالاس باز هم محدود میشه به مدلهای شرکت الیمپوس که 2گیگشو میتونی حدودای 200 تهیه کنی که با یه باتری نیم قلمی 21ساعت ضبط میکنه واست(مدل 331):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته همه اینا در صورتیه که از راید FM صرق نظر کرده باشی اگر این کارو نکنی و به ضبط یه بانده و امکانات محدود تر میتونی ضبط دیجیتال کره ایه سام بنام 150 رو تهیه کنی که با یه نیم قلمی تا ده شاعت ضبط داره ... همونطور که میبینی باید بدونی دقیقا چی میخوای کاکو... ضبط یا پخش... از سونی هم هست مدلی که کترت حافظه میخوره، ضبط استریوش از بهتریناس و 32mb حافظه داخلی همراهش کیف هست(MX-20) هم نشون میده چن دقیقه دیگه باطری داره با دو تا باطری حدود 11 ساعت ضبط داره یه مدل جدید تز از همین جاپنیا هس با امکانات بیشتر زیباتر و سبکتر ...که نه FM داره نه کارت خوره ، دونیم قلمی 27H خلاص(sx-67 .5 Gb)...توضیحات بیشتر تو پست 16ِ لینک پست 8ِ همین صفحه!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای یکی از دوستان می خوام بخرم که ملاکش کیفیت ضبط صدای خوبه. می خواد صدای استادشو صبط کنه تو کلاس. قیمتشم نهایت 100 تومن. همان طورم که می دونین تهران نیستم!
    ممنون میشم یه mp3 player با کیفیت ضبط و پخش بالا و حافظه ی مثلا 1 گیگ معرفی کنین.در ضمن اندازشم کوچیک باشه که راحت بشه حملش کرد و تو جیب مزاحمت ایجاد نکنه مثل موبایل.
    اگه بتونی افزایش بودجه بدی یه مقدار ، می تونی سامسونگ مدل T9 رو بگیری ... وگرنه می تونی بری سراغ کارای creative ، مثل zen neeon2 ... طبیعتا T9 توصیه میشه از بین این دوتا

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •