بهترين كارت گرافيكي ATI چيه؟و ايا از 8800 ultra بهتر يا نه؟
بهترين كارت گرافيكي ATI چيه؟و ايا از 8800 ultra بهتر يا نه؟
بهترين كارت گرافيكي ATI در حال حاضر Radeon HD 2900XT 1GB GDDR4 است كه نسبت به 8800Ultra ضعيفتر هست.
تایید میشه کاملا
اول یه نکته رو بگم:
ati توی کارت های directx 10 در هر رده از nvidia ضعیف تر بوده مثل 8600 در برابر hd2600 و یا 8400 و 8500 در برابر hd2400.
این مساله در مورد سری high-end هم صدق می کنه ولی البته این اطلاعاتی که دوستان در اختیارمون گذاشتن یه کم قدیمیه چون حدود یک هفته پیش شرکت diamond یک کارت hd2900xt رو با حافظه 2 گیگابایت زد و برای خودش یه رکوردی به جا گذاشت.البته همون طور که گفتم باز هم از 8800ultra ضعیفتره.
با تشکر![]()
ما بررسي كرديم توي رده Low-end ، كارتهاي ATI برتري نسبي نسبت به كارتهاي nVidia داشتند.ati توی کارت های directx 10 در هر رده از nvidia ضعیف تر بوده مثل 8600 در برابر hd2600 و یا 8400 و 8500 در برابر hd2400.
Diamond فقط اين محصول رو معرفي كرده. هنوز فكر نكنم به بازار اومده باشه.این مساله در مورد سری high-end هم صدق می کنه ولی البته این اطلاعاتی که دوستان در اختیارمون گذاشتن یه کم قدیمیه چون حدود یک هفته پیش شرکت diamond یک کارت hd2900xt رو با حافظه 2 گیگابایت زد و برای خودش یه رکوردی به جا گذاشت.البته همون طور که گفتم باز هم از 8800ultra ضعیفتره.
البته رم کارایی سیستم رو توی ریزولیشن های بالا افزایش می ده ولی به نظر من الان قوی ترین کارت دنیا همون 8800ultra هست
شرکت diamond این محصول رو رسما و به صورت تولید انبوه به بازار فرستاده.![]()
پس بايد منتظر بنچماركهاش توي سايتها باشيم. فكر نميكنم با مدل 1 گيگابايتي حداقل در رزولوشنهاي معمولي تفاوت چنداني داشته باشه.
آره نظر منم همینه
به جای اینکه 2 گیگش کنن مموری کلاک رو بالا می بردن بهتر بود.
مموري كلاكش خوب بالا مياد راحت 2600 تا رو Ok ميكنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)