سلام
من با microsoft front page 2003 یه صفحه طراحی کردم اما فقط تو مرور گر اینترنت اکسپلورر مرتب
ولی تو مرورگرهای دیگه عناوین و کلید بر جسته ها سر جاشون هستن ولی تصویر هاشون جای دیگه هست
ممنون میشم از راهنمایی تون
سلام
من با microsoft front page 2003 یه صفحه طراحی کردم اما فقط تو مرور گر اینترنت اکسپلورر مرتب
ولی تو مرورگرهای دیگه عناوین و کلید بر جسته ها سر جاشون هستن ولی تصویر هاشون جای دیگه هست
ممنون میشم از راهنمایی تون
Last edited by power2e; 19-09-2007 at 12:53.
مزخرف ترین برنامه طراحی سایت front page هست
این چیزی که طراحی می کنی با اون چیزی که بعدا تو مرورگر میبینی زمین تا اسمون فرق میکنه
سی دی Microsoft Expression Web رو به هر قیمتی که شده پیدا کن
خیل خیلی بهتر از فرونت پیج هست
در مورد مشکلت هم باید کمی اطلاعاتت بیشتر بشه و طراحیت باید استاندارد باشه
منم یه سایت طراحی کردم با front pageمنو css tempalateاستفاده کردم.با ie مشکل ندارم ولی با mozila که باز میکنم روی منو کلیک میکنم eror میده
fire fox doesnt know how to open this program because the protocol isnt asociated with any program.
من چیکار باید بکنم؟![]()
خوب کدتونو بزارید تا بشه یه کاریش کرد
روی هوا که نمیشه مشکلتون رو درست کرد که
دوسته عزیز کد، کده دیگه چرا تخصیر رو میندازید گردنه برنامه؟!
من الان بعد از 4 سال هنوز دارم با این نسخه کار میکنم
درسته برنامه هایه جدید تر و همینطور نسخه هایه جدید تر اومده ولی با هر چی که راحت تره میشه کار کرد
باید دید کد چیه؟ و مشکلش کجاس
اگر browser نتونه ساپورت کنه با هر برنامه ای باشه باز همین وضعه
بعضی کدها و استایل ها رو فقط ie ساپورت میکنه
برایه اینکه تو همه یه browser ها خوب نشون داده بشه سایت نباید از اونا استفاده کرد...
قکره خوبیه
خوب پس با این حساب قالب شما با CSS تنها استفاده نشده. احتمالا یک سری چیز دیگه هم به صفحه اصافه کردید که فقط IE ساپورتش میکنه. احتمالا از یک سری applet های جاوا اسکریپت استفاده کردید که فقط IE میتونی ازشون استفاده کنه. باید صفحاتون رو یه جا آپلود کنید تا بچه ها بتونن ببیننش
سلام من مبتدی هستم قبلا با یاهو سایت بویلدر می ساختم که راحت بود
اینم آدرسش
ممنون از کمک ها تون در ضمن من از روش آزمون صحیح و خطا کار با مایکرو سافت فرنت پیج رو یاد گرفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اطلا عاتی که از اینجا خوندم
البته وقتی آپلود میکنم اینطوری میشه و داخل PC تو همه مرور گر ها خوبه
Last edited by power2e; 20-09-2007 at 19:40.
ما از کجا بدونیم اینکه الان رو سیستممون میبینیم اون چیزی هست که مد نظر شماست یا بهم ریخته هست
یه عکس از موقعی که بدون مشکل هست بزار تا ما بتونیم مقایسه کنیم و مشکلشو پیدا کنیم
بله درست می گید این نوع نمایش قبل از آپلود با تمامی مرور گر ها و بعد از آپلود توسط IE
و این هم نوع چیدمانش بعد از آپلود توسط مرور گرها به جز IEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)