با سلام به همه دوستان
می خواستم ببینم کسی می تونه به من راهی نشان بده که آپ دیتهای بیت دفندر رو بتونم ذخیره کنم یا اینکه اصلاً امکان چنین کاری وجود نداره.
با تشکر
با سلام به همه دوستان
می خواستم ببینم کسی می تونه به من راهی نشان بده که آپ دیتهای بیت دفندر رو بتونم ذخیره کنم یا اینکه اصلاً امکان چنین کاری وجود نداره.
با تشکر
صادقي جان سلام
لطف كنيد هرگونه بحث آنتي ويروس را در تاپيك مخصوص آنتي ويروس ها مطرح نماييد.
در ضمن فكر مي كنم در مورد سؤال شما در همان تاپيك قبلا بحث شده بود.
Mehdi_Bestجان سلام
با تشکر از راهنمایی شما باید به یکی از اشکالات انجمنها اشاره کنم و آن اینکه وقتی یک تایپیک پر بار شد دیگه انسان را از جستجو کردن در این تایپیکها خسته می کند به همین خاطر من این سوال را در اینجا مطرح کردم چون نتوانستم در اون تایپیک چیزی پیدا کنم.
اگر شما می دانید در کجای اون تایپیک این مطلب پیدا می شه لینک اون صفحه رو بفرستید.
با تشکر
صادقي جان سلام
درسته كه به دليل زياد شدن صفحات اون تاپيك جستجو در آن سخت شده، ولي اگه لطف كني همين درخواست رو در همان تاپيك مطرح كني ممنون مي شم. چون اينطوري يكپارچگي موضوعات و مباحث حفظ مي شه. ممنون از توجهت.
راستي به اين صفحه هم كه بري مي توني آپديت هاي بيت دفندر رو به صورت دستي دانلود كني:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از جواب دادن سریعتاننوشته شده توسط Mehdi_Best
ممنون از راهنمای شما
باشه من همین سوال را مطرح می کنم در آنجا خدا کند آنجا هم نگویند که بیشتر بگرد یا صفحات پیش را بخوان
چرا حالا داری می زنی آقا صادق
چون همونطور که حدس می زدم تا حالا اونجا هم جوابی به من نداده اندنوشته شده توسط tornado2800
صادقي جان سلام
من ديدم كه در تاپيك آنتي ويروس ها جواب سؤال شما داده شده. يك بار ديگه به يكي دو صفحه آخر اون صفحه دقت كن خواهي ديد.
سلام صادقی جان این کار امکان پذیر نیست من تا الان 1 ساله از بیت دفندر استفاده میکنم آنتی ویروس عالی هست من شخصا قبولش دارم و جون علاقه شدید به شما دارم به این لینک رفته و منو دعا کنید ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] defender.ir
موفق باشی میلاد![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)