سلام دوستان
فقط کیفیت وبلندای صدای پخش موسیقی
برام مهمه چی بخرم؟ W810i داشتم راستش خسته شدم فروختمش، انتظار صدای خیلی باکیفیت تر از اون را دارم. سونی اریکسون یا نوکیا برام تفاوتی نداره وبودجه ام 230 تا 400 تومان است.
ممنون از راهنماییتون
سلام دوستان
فقط کیفیت وبلندای صدای پخش موسیقی
برام مهمه چی بخرم؟ W810i داشتم راستش خسته شدم فروختمش، انتظار صدای خیلی باکیفیت تر از اون را دارم. سونی اریکسون یا نوکیا برام تفاوتی نداره وبودجه ام 230 تا 400 تومان است.
ممنون از راهنماییتون
hاگه بودجت 470-480 بود میگفتم w900 بگیر چون بلندترین صدا و بهترین کیفیتو فعلا این گوشی داره. n73 گمونم خوب باشه
n73 خوبه ولی من کیفیت صدای 5700 رو بیشتر میپسندم.
شما با گرفتن دبلیو 900بهترین کیفیت و بلندی صدارو خواهید داشت یامگر اینکه برید و از گوشی چینی ها بگیری که صداش از 1کیلومتری شنیده میشه
اگه کیفیت و بلندی رو با هم میخوای خیلی سخته.
از سونی میتونی دبلیو 900 رو بخری که خیلی قدیمی شده و بدقواره هستش وبلندترین صدای سونی رو داره و با کیفیت است به غیر از دبلیو 550 اما یه سری معایب داره که نمیشه خریدش.
ان73 خیلی خوبه صدای بلند و با کیفیت که کیفیتش از سونی کمتره ولی قابل قبول هستش یعنی از سایر نوکیاها که فقط بلنده مثل 3250 خیلی بهتره.
5700 که صدای قابل قبولی داره و بلنده البته به بلندی ان73 نمیرسه ولی بلند هستش کیفیتش رو بچه ها میگن بین نوکیا بهترینه
میمونه دبلیو 850 سونی صداش از کا750 بلندتره یعنی تفاوت زیادی نخواهد داشت ولی با کیفیت تر و خوشکلتر و باتری خیلی خوبی که داره
به نظر من انتخابت باید ما بین دبلیو 850- 5700- و ان73 باشه
اگه معیارت بلندی و کیفیت هستش به ترتیب ان73- 5700- دبلیو 850
اگه کیفیت و بلندی هستش دبلیو 850-5700 و ان73
در کل زیاد تفاونت ندارن. نسبت به قیمت 5700 و ان73 ارزش قیمت رو دارن ولی 850 یه 30-40 هزار تومانی الکی روش هستش
دوست عزیز
5700 کیفیت صدایش بهتر از w810i است؟ w900 بلحاظ کیفیت خیلی متفاوتر از 5700 است؟
ممنونم
خیلی متشکرم، درنهایت بین این 3 گوشی(با در نظر گرفتن کیفیت پخش صدا وقیمت) اگر شما میخواستی بخری کدامیک را انتخاب میکردی؟
به نظر من اگه کیفیت میخوای w850 بگیر
فکر n73 رو از سرت بیار بیرون
راستش رو بخواهی سوال سختی پرسیدی من خودم یک ماه دمبال یه گوشی خوب برای همین کاری که شما میخواستید میگشتم و در نهایت برای سومین بار گوشی اشتباه انتخاب کردم یعنی دبلیو 610 ولی به نظر من
دبلیو 850 گوشی خوبیه چون قیافش هم خیلی قشنگه. چیزی که برای موزیک مهمه شارژ باتری هم هستش که 850 شارز خوبی داره.
ولی در کل نسبت به قیمت میخوای حساب کنی 5700 ارزش خرید رو داره.
دبلیو 850 خیلی ظریفه قاب پشت باتری در صورت استفاده نادرست یه کم لق میزنه. این حرفم رو مطمئنم خواهشا 850 دارها به من گیر ندهن . 5700 رو هم میگن قسمت پایینش یک میلیمتر لقی داره ولی میشه باهاش کنار اومد.
در کل من میگم برو 5700 بخر که هم سیمباینش خوبه و هم اینکه صداش از 850 یا بلندتر هستش یا حداقل اندازه ی 850 هستش.
ان 73 هم که همه میدونن صداش خیلی بلنده ولی هندسفری اش خوب نیستش.
به نظرم انتخاب سخت تر شد نه ؟
هر 3 خوب هستن به نظرم بلندی صدای اسپیکر برات باید مهمتر باشه نه ؟
سلام دوست من
N73 دارم صداش بیشتر بلنده تا با کیفیت ولی کیفیت قابلل قبولی داره.
شما می خوای با گوشیت با صدای بلند آهنگ گوش بدی دیگه ؟
اگه آره که برو سراغ با کیفیت هاش ... همون 5700 یا W850
اگه نه که N73 انتخاب خوبیه !
ولی دقت کن ببین غیر از صدا , گوشی ای که می خری چه امکانات دیگه ای داره...
فقط بخاطر صدا انتخاب نکن چون ممکنه پشیمون شی...
و پیشاپیش مبارکت باشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)