تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: جوابیه ارتباطات سیار به ماجرای تشابه لوگوی همراه اول با الجوال

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11 جوابیه ارتباطات سیار به ماجرای تشابه لوگوی همراه اول با الجوال

پیرو انتشار مطلبی در بخش طنز سایت خبری بازتاب با عنوان "چرا پذيرش جنسيتي؟" در خصوص تشابه نشان تجاری (لوگوی) همراه اول -شرکت ارتباطات سیار- با شبکه تلفن همراه الجوال عربستان سعودی روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار جوابیه ای در این خصوص ارسال کرده است که طی آن آمده "رنگ های به کار رفته در لوگوی همراه اول نارنجي و فيروزه‌اي است،‌ در حالي كه الجوال، رنگ‌هاي نارنجي و آبي را به كار برده است و نارنجي و فيروزه‌اي است،‌ در حالي كه الجوال، رنگ‌هاي نارنجي و آبي را به كار برده است".

متن کامل جوابیه روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار به بازتاب در ذیل آمده است:

«مدير مسئول محترم سايت خبري «بازتاب»
    با سلام و احترام
    در مورخ 19 شهريور ماه سال جاري، آن سايت در بخش طنز خود با عنوان كلي «چرا پذيرش جنسيتي؟» به نشان (لوگو) اين شركت پرداخته و با قرار دادن نشان «همراه اول» در كنار نشان «الجوال» عربستان و نوشتن «خوش به حال طراح اين لوگو، چه مفتي هديه نفيس گرفت»، سعي در القاي كپي بودن همراه اول را داشته است، لذا خواهشمند است توضيحات زير را جهت تنوير افكار عمومي منتشر كنيد.
    1ـ رنگ‌هاي به كار رفته در لوگوي همراه اول، نارنجي و فيروزه‌اي است،‌ در حالي كه الجوال، رنگ‌هاي نارنجي و آبي را به كار برده است.
    2ـ نحوه قرارگيري حلقه‌‌ها در دو لوگو، كاملا متفاوت است.
    3ـ تنها تشابه، استفاده از حلقه در هر دو لوگو است كه دليل آن، نماد ارتباطات انساني بودن حلقه (رينگ) در تمام فرهنگ‌هاي بشري است.
    اما در پايان،‌ بد نيست اشاره‌اي به مباني منطقي انتخاب نشان همراه اول داشته باشيم:
    الف) حلقه (رينگ)، نماد ارتباطات انساني در همه فرهنگ‌هاي بشري است؛ نمادي شناسا كه ارتباط لازم را با اكثر قريب به اتفاق مخاطبان برقرار مي‌كند.
    ب) رينگ يا چرخ، سمبل پويايي است؛ زيرا ساختار دايره از جهت هندسي، در صورت استقرار بر محيط، فاقد سکون است.
    ج) زاويه گرفتن موقعيت استقرار دو حلقه نسبت به هم،‌ به معناي تحرک و تغير مداوم پديده مورد اشاره است.
    د) زاويه استقرار حلقه‌ها، جوري انتخاب شده که پيشرفت يا حرکت به جلو را براي بيننده تداعي مي‌کند.
    هـ) در عرف گرافيک اشياي مشابه و همسان، شيء مستقر بر قاعده (رنگ فيروزه‌اي)، اصل (Base) و اول به حساب مي‌آيد و رنگ بعدي (نارنجي)، نماد دوم و سوم و چهارم و... است.
    و) هيأت کلي لوگو، تداعي‌کننده «هـ» در رسم‌الخط فارسي است که مقدمه همراه نيز هست.
    روي‌هم‌رفته، لوگوي شرکت ارتباطات سيار حاکي از تحرک و پويايي مستمر ارتباطات انساني در حوزه فعاليت همراه اول است
    Last edited by vahooli; 18-09-2007 at 13:20.

داره خودمونی میشه seyed_roohollah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

1ـ رنگ‌هاي به كار رفته در لوگوي همراه اول، نارنجي و فيروزه‌اي است،‌ در حالي كه الجوال، رنگ‌هاي نارنجي و آبي را به كار برده است.
    عجب تفاوت فاحشی!!

جواب نمیدادن سنگین تر بود!

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ماشالا به این تحرک !!!!!

پروفشنال lopez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    كاشان

پيش فرض

منم فردا ميرم طراح بشم!! اين نبوغ رو از كجا آوردن من نمي دونم (آبي يا فيروزه اي) ماشااله چشمم كه نمي خورن مردمم همه هالو !!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من حسابی قانع شدم . دقیق که فکر می کنم می بینم هیچ تشابهی ندارن ! هر کی می گه تشابه دارن بیاد پیش من ارشادش کنم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

من یه صرح دارم برای تالیا و ایرانسل و سایپا ایرانخودرو و....
    اینارو جچوری بهشون بدم همش کپی با کمی تغییر رنگ از لوگو های خارجه!!!!!!

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

خیلی جالب بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

توضيح روابط عمومي شركت مخابرات ايران، بيشتر از يك جوابيه به يك «ماستمالي» آن هم از نوع ارتباطاتي مي ماند. فلسفه بافي روابط عمومي شركت مخابرات از آن سنخ توجيهات است كه بيشتر سر كلاسهاي روزنامه نگاري و ارتباطات به دانشجويان ارائه مي شود و البته چندان هم عجيب نيست زيرا يك استاد ارتباطات(دكتر داود زارعيان) رياست و راهبري روابط عمومي مخابرات را عهده دار است.
    يادم نمي ره كه چند سال پيش، روزنامه جام جم و خبرگزاري مهر نيز با اتهامات مشابهي در حوزه «كپي كاري» و «كپي رايت» مواجه شدند و البته باز هم اهالي ارتباطات در پي توجيه مسائل بوجود آمده بر آمدند. روزنامه جام جم متهم بوده و هست كه الگو و طراحي نسخه آنلاين خود را از پايگاه اينترنتي روزنامه بريتانيايي گاردين كپي كرده و خبرگزاري مهر هم متهم به الگوبرداري نزديكي از رنگ و نحوه چينش تيترها و مطالب سايت اينترنتي بنگاه رسانه اي بي بي سي است. آن زمان گفته مي شد كه بي بي سي به مراجع بين المللي شكايت كرده است.
    تعدد مواردي از اين دست در سالهاي اخير باعث شده كه اين گونه مسائل عادي جلوه كند!

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

چرا این شبکه پویا و دارای رینگهای متحرک فعال از دادن سرویس به مشترکانش عاجزه.تو همون خونه اول

مکالمه و پیامک مونده و توانایی دادن هیچ سروسی رو نداره.واقعا دست مریزاد به این پویایی و تحرک.

بچه ها برای مخابرات کف بزنید اسپند دود کنید چشم نخوره

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

واقعا این مخابرات شورشو درآورده

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •