تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 46

نام تاپيک: ایستگاه موتورولا ( نقد و بررسی انواع گوشیهای موتورولا )

  1. #1
    پروفشنال mojrem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    806

    پيش فرض ایستگاه موتورولا ( نقد و بررسی انواع گوشیهای موتورولا )

    سلام در این تاپیک جدید ترین مدلهای موتورولا معرفی می شود و در مورد انها بحث می کنیم . این تاپیک مثل ایستگاه سامسونگه که مشاور امین زده و اینجا هم با کمک خودش گوشیهای موتورولا رو معرفی می کنیم

    یا علی مدد

  2. #2
    پروفشنال mojrem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    806

    پيش فرض

    خب اول از یه گوشی نسبتا قدیمی موتورولا که تو ایران سر و صدای زیادی کرد شروع می کنیم



    مدل V3X موتورلا گوشي پيشرفته اي است که به قابليت هاي نسل سوم مجهز است و نسبت به مدل بسيار باريک V3 RAZR موتورلا پيشرفت زيادي کرده است. اگرچه ضخامت 20 ميلي متر اين گوشي در مقايسه با مدل 14 ميلي متري V3 RAZR چندان جالب توجه نيست، اما همچنان به عنوان يکي از گوشي هاي بسيار باريک نسل سوم محبوبيت زيادي را در ميان کاربران گوشي هاي موبايل به خود اختصاص داده است. V3X شباهت هاي زيادي به RAZR دارد، اگرچه بخش اعظمي از بدنه آن از پلاستيک ساخته شده است. طراحي بسيار زيبايي دارد که نظر هر بيننده اي را به خود جلب مي کند. وزن آن نيز در مقايسه با مدل RAZR کمي سنگين تر است، اما از ديگر گوشي هاي تاشوي مجهز به قابليت هاي نسل سوم سنگين تر نيست.
    V3X موتورلا علاوه بر ظاهري زيبا به مشخصه ها و قابليت هاي خوبي نيز مجهز است. اين قابليت ها حتي از آنچه در مدل V3 مي بينيم نيز بيشتر هستند. مکالمه تصويري، قابليت دانلود فايل هاي موسيقي و ويديويي و تجهيز آن به يک تلويزيون از امکاناتي هستند که در اين گوشي ديده مي شود. دوربين آن از يک دوربين 3/0 مگاپيکسلي به يک دوربين 2 مگاپيکسلي ارتقا يافته است. يک دوربين فيلمبرداري نيز به امکانات گوشي اضافه شده است که روزلوشن بسيار بالايي برابر با 480×640 پيکسل دارد. اين گوشي به يک پخش کننده موسيقي نيز مجهز است که با فرمت هايي مانند MP3، WMA و AAC+ سازگارمي باشد.
    از ديگر قابليت هاي آن مي توان به سيستم تشخيص صدا بدون بلندگو اشاره کرد که کاربري هاي هندزفري را امکان پذير مي سازد.
    کارت حافظه آن نيز از نوع TransFlash است. امروزه اين کارت ها را مي توانيد در ظرفيت هايي برابر با 512 مگاپيکسل هم پيدا کنيد. اين ميزان ظرفيت براي ذخيره 150 آهنگ MP3 کافي است. بلوتوث، پشتيباني از صداي استريو و هدست استريوي بلوتوث از ديگر امکاناتي هستند که در اين گوشي مي بينيد. عمر باتري آن نيز در مقايسه با مدل هاي نسل سوم عمر نسبتا خوبي است.
    کيفيت صداي اين گوشي چندان عالي نيست. دکمه هاي جانبي آن نيز چندان کارآمد نمي باشد. عمر باتري و پوشش شبکه اي اين گوشي به عنوان يک گوشي نسل سوم در مقايسه با مدل هاي نسل دوم چندان عالي نيست. با اين وجود، V3X موتورلا گوشي خوبي است که از کار با آن لذت خواهيد برد. اين گوشي رقيب خوبي براي مدل هاي Z500 سامسونگ و U880 ال جي به شمار مي رود. در صورت تمايل مي توانيد مدل نسل دومي RAZR V3i را نيز بررسي کنيد.
    مشخصه هاي کلي:
    • مکالمه تصويري به همراه قابليت هاي نسل سوم
    • داراي دوربين 2 مگاپيکسلي مجهز به زوم ديجيتال 8 برابر، فلاش LED و مود ماکرو
    • دوربين فيلمبرداري VGA (480×640 پيکسل)
    • سازگاري مديا پلير گوشي با فرمت هاي MP3، AAC+، MPEG4، WMV، WMA و فايل هاي Real Video/Audio
    • مجهز به صفحه نمايش اصلي نوعي TFT با قابليت نمايش 262.000 رنگ با ابعاد 320×240 پيکسل
    • سيستم تشخيص صدا بدون بلندگو براي کاربري هاي هندزفري
    • مجهز به زنگ هاي MP3
    • قابليت ارسال و دريافت پيام هاي SMS، EMS، MMS و ايميل (POP3، IMAP4، SMTP)
    • بازي هاي سه بعدي
    • مجهز به بلوتوث
    • حافظه داخلي 62 مگابايتي به همراه کارت حافظه TransFlash (حداکثر تا 512 مگابايت)
    • مجهز به مرورگر WAP 2.0، GPRS class 10
    • ابعاد گوشي: 20×53×99 ميلي متر
    • وزن گوشي: 125 گرم
    • مدت زمان مکالمه: 131 دقيقه
    • مکالمه تصويري: 90 دقيقه
    • زمان استندباي گوشي: 227 ساعت

    • صفحه نمايش عالي
    • پشتيباني از مکالمه هاي تصويري و قابليت هاي نسل سوم
    • پخش کننده MP3
    • شيار مخصوص کارت حافظه
    • مجهز به دوربين 2 مگاپيکسلي به همراه مود ماکرو
    • صفحه کليد تخت و سريع
    • عکس العملي بسيار سريع

    • ساختار ناکارآمد منوها
    • عدم تجهيز به شيار مخصوص براي ايرفون ها
    • صفحه نمايش خارجي ناخوانا
    • طراحي ضعيف و نامناسب دکمه هاي جانبي


    منبع : دیجی کالا

  3. این کاربر از mojrem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  4. #3
    حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان
    پست ها
    3,316

    پيش فرض

    ایول اگه میشه از k1 بگین

  5. #4
    پروفشنال mojrem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    806

    پيش فرض

    خب اینم a1200 که در حال حاضر کمیاب می شود



    در فصل اول سال 2005 پس از موفقیت شدید موتورلا در تولید گوشی های تاشوی باریک RAZR ، V3 و V3i این شرکت پدیده ای جدید را به بازار عرضه نمود V3x که دارای دوربین 2 مگاپیکسل و صفحه نمایش با کیفیت ساخت کارخانجات شارپ بود یکی از پدیده های عصر تولید خود گردید . این گوشی که فصل اول سال 2005 عرضه گردید توانست یکی از پرفروش ترین های ردۀ خود گردد و اکثر رقبا در این سطح از V3x جا ماندند ، اما موتورلا که پس از دورۀ رکود خود پله های ترقی را یکی پس از دیگری طی می کرد ، سعی نمود تا علاوه بر تولید بهترین گوشی های Java و بدون سیستم عامل ، تولیداتی را نیز بر پایۀ سیستم عامل ها و همچنین Pocket PC ها و موبایل های سسیستم عامل به بازار عرضه کند . مخصوصاً پس از تولید Pocket PC های Black Berry که بسیار لاغر و نازک بودند و هیاهوی فراوانی در مجلات موبایل به راه انداختند ، موتورلا نیز ویندوز موبایل معروف خود را در جولای سال 2005 با نام Q به بازار معرفی کرد ، Q یک اسمارت فون مجهز به ویندوز موبایل نسخه ی 5 مایکروسافت بود و از قابلیت های فراوانی برخوردار بود البته این گوشی دارای صفحه کلید کامل بوده و صفحۀ لمسی نداشت در همان ماه (جولای سال 2005) موتورلا هم زمان با معرفی Q یک گوشی اسمارت فون مجهز به سیستم عامل لینوکس را به بازار معرفی نمود این گوشی که از سری A بود با نام A728 شناخته شد . این گوشی که برخلاف V3x سنگاپوری ، تولید مشترک چین با موتورلا بود یک لینوکس موبایل با صفحۀ لمسی بود که از جذابیت های فراوانی برخوردار بود و صفحۀ لمسی آن قابلیت تشخیص دو زبان چینی و انگلیسی را داشت ، دیری نپائید که موتورلا در دسامبر سال 2005 هدیۀ کریسمس خود را به بازار عرضه کرد نسخۀ کاملاً ارتقاء یافته ای از A728 یا بهتر است بگوییم گوشی A1200 .
    A1200 یک گوشی GSM چهار باند می باشد که از نوع اسمارت فون های مجهز به سیستم عامل لینوکس می باشد که البته قرار است به عنوان سیستم عامل جایگزین ویندوز در کشور ما ایران نیز اعمال گردد .
    اگر بخواهیم این مدل را با مدل قبلی خود یعنی A728 مقایسه کنیم می بینیم که در این گوشی برخلاف A728 شما قابلیت استفاده از کارت های حافظه Micro SD را دارید که یک کارت 512 مگابایتی نیز برروی آن قرار داده شده است و دوربین این گوشی نیز کاملاً نسبت به مدل قبل ارتقاء یافته و از نوع 2 مگاپیکسل می باشد ، همچنین شما می توانید در این گوشی به رادیوی FM استریو نیز گوش فرا دهید .
    A1200 دارای صفحه نمایش TFT و (Touchscreen) می باشد که قابلیت نمایش 256000 رنگ را در خود دارد .
    رزولوشن این صفحه همانند صفحه نمایش V3X موتورولا ، 320x240 پیکسل می باشد . با این تفاوت که طول و عرض آن هر یک 3 میلی متر بزرگ تر از صفحه V3x می باشد که 48 × 36 میلی متر است . اما برای این که از کیفیت ویژۀ این صفحه مطلع شوید بد نیست آن را با تازه ترین محصول سونی اریکسون که یک تاچ اسکرین تاشو می باشد مقایسه کنید در صورتی که A1200 را با صفحه نمایش Z558 سونی اریکسون که در سپتامبر سال 2006 معرفی شده مقایسه کنید ، می بینید که رزولوشن گوشی Z558 سونی اریکسون ، 176x220 پیکسل می باشد که در سطحی واقعاً پایین تر نسبت به A1200 ایستاده است.
    بدنۀ اصلی گوشی از جنس پلاستیک مخملی شکلی ساخته شده است و دوربین گوشی نیز در یک قاب فلزی که امتداد لولای روی بدنۀ گوشی نیز می باشد ، پشت گوشی قرار گرفته است . قلم استوانه ای شکل گوشی نیز از سر مخروطی پلاستیکی و بدنۀ نقره ای فلزی که یک مرحله نیز باز و بلندتر می شود ساخته شده است ، در سمت چپ دوربین در قسمت بالای پشت گوشی قرار گرفته که دارای سه پین برآمده جهت بیرون کشیدن آن می باشد . در قسمت روی گوشی نیز دو پین پلاستیکی در پایین و در دو سمت کلیدهای رد و قبول تماس نیز جهت جلوگیری از برخورد صفحۀ شیشه ای با بدنه و دکمه ها تعبیه گردیده است .

    منبع : جی اس ام

  6. این کاربر از mojrem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  7. #5
    آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین
    پست ها
    1,611

    پيش فرض

    در مورد z3 !

  8. #6
    پروفشنال mojrem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    806

    پيش فرض

    موتورولا به عنوان یکی از تولید کنندگان گوشی های تاشو و ابداع طرحهای جدید برای محصولاتش شناخته شده است. مهندسان موتورولا همواره در جستجوی مواد جدید برای تولید محصولات جدید هستند. می توان گفت موتورولا اولین تولید کننده گوشی های فلزی زیبا، تاشو و لاغر است. علیرغم توجه زیادی که این کمپانی به شکل ظاهری و زیبایی خارجی این گوشی ها می دهد در زمینه محتوای داخلی و برنامه های مناسب گوشی کار خاصی انجام نداده است.
    با ارائه سری RAZR این شرکت متوجه شد که هر چند این گوشی مورد توجه عده زیادی قرار گرفت اما هنوز تعدادی از مشتریان این نوع گوشی را نمی پسندند. البته با اینحال فروش این گوشی همچنان ادامه دارد. به هر حال بی شک سریRAZR یک موفقیت اقتصادی بسیار بزرگ برای موتورولا بود و این شرکت همچنان محصولات جدیدش را در سایه ی این موفقیت تولید می کند
    به عنوان مثال گوشی PEBL U6 از لحاظ مواد استفاده و ظاهر بسیار جذاب و قابل قبول است ولی تبدیل به یک گوشی پر فروش نشد. همین اتفاق برای V80 هم صورت گرفت و بعضی کاربران به شدت به آن علاقمند شدند اما در نهایت پر فروش نبود.


    از طرف دیگر مدل KRZR نیز بعنوان یک گوشی بسیار شیک و مد گرایانه شناخته شد و بخوبی به فروش رسید. در نگاه اول این گوشی بسیار باریک به نظر می رسد اما در واقع سایز آن 16×42×103 میلیمتر و وزن آن 102 گرم است. درازا و پهنای KRZR تقریبا شبیه K800i سونی اریکسون وE900 سامسونگ است ولیKRZR بلندتر و باریکتر از این گوشی ها به نظر می رسد، به این دلیل که پانل جلویی KRZR آینه مانند است و نور و روشنایی را منعکس می کند.
    همچنین کناره های این گوشی به همان رنگ روی گوشی است اما مات تر طراحی شده که این قضیه سبک بودن گوشی را القا می کند.






    از نظرسایز و نمای ظاهری این گوشی شبیه به 8800 نوکیا به نظر می رسد. البته نه از لحاظ مواد استفاده شده در ساخت، بلکه از نظراندازه و سایز و وزن گوشی این شباهت القا می شود.
    برخی از کاربران می گویند KRZR به دلیل ضخامت کمتری که نسبت به RAZR دارد جذاب تر است و کار کردن با آن نیز راحت تر است.














    حالت آینه ای روی پانل جلویی گوشی باعث انعکاس و موج زدن نور می شود و در روشنایی های مختلف این انعکاس متفاوت بوده و جالب توجه است. بزرگترین اشکال خانواده KRZR باقی ماندن اثر انگشت روی سطح آن است .علاوه بر این این گوشی به راحتی خاک و گرد و غبار را جذب می کند و مرتبا باید آنرا تمیز کرد همین طور لنز دوربین روی درب گوشی را نیز قبل از گرفتن عکس حتماً باید تمیز کرد.
    صفحه نمایش گوشی KRZR نیز در نوع خود بزرگ و مناسب است.میزان سختی شیشه صفحه نمایش نسبتا خوب است ولی امکان شکته شدن آن همچنان وجود دارد.این صفحه از لحاظ ضخامت شبیه گوشیهای موتورولا PEBL است و به سختی می شکند.
    KRZR در دو رنگ آبی اسمانی و نقره ای در بازار وجود دارد . البته مدل جدید این گوشی نیز با رنگ قرمز در فوریه تولید خواهد شد. همچنین مدل صورتی این گوشی که مخصوص خانمها طراحی شده به زودی وارد بازار خواهد شد. علاوه بر این، مدل مشکی KRZR هم، اکنون در بازارهای آسیایی ارائه می شود.
    یک صفحه نمایش خارجی نیز روی سطح پانل جلویی گوشی قرار دارد.این صفحه به خوبی قابل دیدن است.درست مثل تصویر ساعت دیجیتالی، در ضمن وجود این صفحه از زیبایی گوشی نمی کاهد.
    ابعاد این صفحه خارجی که از نوع STNمی باشد و 60×96 پیکسل یا 16×19 میلیمتر بوده و قابلیت پخش 65536 رنگ را دارد که نوع معمول گوشی های تاشوی موتورولا است. به خاطر جنس شیشه ای این صفحه تصاویر روی آن در نور خورشید تاردیده می شوند و خواندن اطلاعات صفحه کمی مشکل می شود.
    در حالت آماده بکار گوشی ، روی صفحه نمایش خارجی، نوار وضعیت گوشی، زمان جاری و آیکون پیغامهای رسیده مشاهده می شود. همچنین اگر به شماره تماس خاصی عکسی نسبت داده شده باشد در هنگام تماس آن شماره عکس مورد نظر کل صفحه نمایش خارجی را اشغال می کند البته این تصویر کیفیت پایینی دارد.

    محتویات بسته خریداری شده:
    - گوشی k1
    - شارژر
    -هدست استریو سیم دار با دکمه ی برای پاسخگویی به تماسها
    -کابل USB
    -CD برنامه های گوشی
    -کارت حافظه (وجود این کارت و ظرفیت آن بستگی به کشور محل خرید دارد.)
    -راهنمای کاربر

    منبع : جی اس ام

  9. این کاربر از mojrem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  10. #7
    پروفشنال mojrem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    806

    پيش فرض

    موتورولا مدل رايزر زد 3 گوشي همراهي است که به صورت کشويي طراحي شده است و به نوعي يادآور مدل هاي MOTOKRZR و مدل هاي RAZR مي باشد. در واقع مي توان گفت که اين گوشي به تمام مشخصه هاي يک KRZR مجهز است، اما به شکل متفاوتي طراحي شده است. اين گوشي اولين مدل کشويي موتورولا است که در بريتانياي کبير عرضه شده است. يک دکمه مخصوص براي دوربين دارد که در قسمت کناري گوشي قرار گرفته است. علاوه بر اين، کليد پنج جهته اصلي، کليد هاي تابعي و کليدهاي on/off گوشي ديگر امکاناتي هستند که مي توانيد با آنها کار کنيد. اين کليد ها بر روي قسمت اصلي بدنه گوشي قرار گرفته اند. بنابراين، در صورتي که بخواهيد به کارکردهاي اصلي گوشي دسترسي داشته باشيد با مشکل خاصي مواجه نخواهيد شد. اين کليد ها طوري قرار گرفته اند که در حالت بسته بودن گوشي نيز مي توانيد با آنها کار کنيد. صفحه کليد رقمي گوشي در زير کشوي آن قرار دارد. کافي است کشوي گوشي را باز کنيد تا آن را ببينيد. اين نوع طراحي مانند ديگر گوشي هاي بسيار باريک موتورولا صورت گرفته است که کاربري بسيار راحتي نيز دارد. نور پس زمينه صفحه کليد آبي رنگ است و هنگام کار جلوه زيبايي به گوشي مي دهد. اين گوشي 16 ميلي متر ضخامت دارد که البته در مقايسه با مدل سامسونگ دي 900 که 13 ميلي متر ضخامت دارد چندان جالب نيست. به هرحال، بايد گفت که مدل موتورولا زد 3 گوشي باريکي است که از کار با آن لذت خواهيد برد.
    RIZR جديدترين رابط کاربري موتورولا را عرضه کرده است و احتمالا در کار با گوشي هاي قديمي تر موتورولا دچار مشکل خواهيد شد. رايزر را نمي توان به عنوان مجهزترين گوشي موجود معرفي کرد اما از نظر قيمت با مدل هاي ديگر قابل رقابت است. دوربين به کار رفته در اين گوشي يک دوربين 2 مگاپيکسلي است که کيفيت خوبي دارد و همانند ديگر مدل هاي موتورولا عملکرد خوبي را از خود نشان داده است. اين گوشي به کاربر امکان داده است تا فيلمبرداري و تصاوير محبوب خود را ضبط نمايد. هم چنين، مشخصه پخش مجدد به صورت MPEG4 يکي ديگر از امکاناتي است که در مديا پلير گوشي در نظر گرفته شده است. صفحه نمايش آن نيز از نوع TFT است و قابليت نمايش 262.000 رنگ را دارا مي باشد. اگر بخواهيم اين صفحه نمايش را رتبه بندي کنيم بايد بگوييم که در جايگاهي بعد از مدل هاي سوني اريکسون، سامسونگ و نوکيا قرار مي گيرد. رزولوشن آن 176×220 پيکسل است. پخش کننده موسيقي آن نيز کيفيت خوبي دارد و با فرمت هاي مختلفي مانند MP3، AAC و AAC+ سازگار است. همچنين، کاربران در صورت تمايل مي توانند از بلوتوث استريوي گوشي که به صورت اختياري عرضه مي شود نيز استفاده نمايند.
    مدل رايزر علاوه بر USB به قابليت بلوتوث بي سيم نيز مجهز است. حافظه داخلي آن تنها 16 مگابايت مي باشد اما مي تواند حداکثر تا 2 گيگابايت افزايش يابد. اين کار با استفاده از کارت حافظه MicroSD امکان پذير مي باشد. از ديگر قابليت هاي اين گوشي مي توان به تکنولوژي باند چهارگانه اشاره کرد. عمر باتري نيز نسبتا خوب است.
    روي هم رفته، مدل موتورولا رايزر زد 3 گوشي زيبايي است که از کار با آن لذت خواهيد برد. البته، در زمينه هايي هم ضعف دارد. همان طور که مي دانيد، موتورولا توانسته است با افزودن اين مدل به عنوان يک گوشي کشويي به ديگر مدل هاي خود، جذابيت مدل هاي رايزر را همچنان حفظ نمايد. با تمام اينها نبايد فراموش کرد که اين مدل به خوبي مدل هاي نوکيا، سامسونگ يا سوني اريکسون نيست. اما اگر از طراحي و قابليت هاي موتورولا راضي هستيد و اين نوع گوشي ها را دوست داريد، موتورولا رايزر زد 3 مي تواند گوشي بسيار ايده آلي باشد. اما اين نکته را فراموش نکنيد که اين گوشي چندان مقاوم نيست. ممکن است در اثر ضربه شکسته شود يا صفحه نمايش آن ترک بردارد.

    مشخصه هاي اصلي:

    • دوربين 2 مگاپيکسلي
    • دوربين فيلمبرداري
    • صفحه نمايش نوع TFT 262.000 رنگي، رزولوشن 176×220 و اندازه اي برابر با 1.9 اينچ
    • مديا پلير سازگار با فرمت هاي MP3، AAC، AAC+، AAC+ پيشرفته، AMR NB و MPEG4
    • قابليت دريافت و ارسال پيام هاي SMS، EMS، MMS، Instant Messaging و ايميل (پروتوکل هاي POP3 و IMAP)
    • زنگ هشدار و ماشين حساب
    • دفترچه تلفن
    • قابليت Push to Talk
    • WAP 2.0 و GPRS Class 12
    • بلوتوث و USB 1.1
    • حافظه داخلي 16 مگابايتي به همراه کارت حافظه MicroSD (حداکثر تا 2 گيگابايت)
    • ابعاد: 16×105×46 ميلي متر
    • وزن: 115 گرم
    • مدت زمان مکالمه: 400 دقيقه
    • زمان استندباي گوشي: 350 ساعت

    منبع : دیجی کالا


  11. این کاربر از mojrem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  12. #8
    Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد
    پست ها
    1,705

    پيش فرض

    مر سی از مجرم عزیز با این پستای جالبش ممنون دوست عزیز

  13. #9
    پروفشنال mojrem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    806

    پيش فرض

    اینم از غول موتورولا z8 (دلم می خواد یکمی در مورد این گوشی بحث کنیم )



    گوشي موتورولا مدل RIZR Z8 از جديدترين مدل هايي است که عرضه شده است. اين گوشي به صورت کشويي طراحي شده اما مکانيسم کشويي آن کمي با ديگر مدل هاي متداول متفاوت است. ارگونومي خوبي دارد و تا حدي هم به گوشي هاي تاشو شبيه است. مکانيسم کشويي آن به گونه اي طراحي شده است که از کمر خم مي شود و به اين ترتيب، دسترسي به کليد هاي آن راحت تر خواهد بود و باز و بسته شدن آن حتي با يک دست هم کار ساده اي مي باشد.
    موتورولا مدل MOTORIZR Z8يا RIZR Z8 گوشي کارآمدي است که به عنوان يک گوشي هوشمند به قابليت هاي سيستم عامل سيمبيان نسل سوم همراه با HSDPA، 90 مگابايت حافظه داخلي که با استفاده از کارت هاي microSD تا 4گيگابايت ارتقا خواهد يافت و دوربين 2 مگاپيکسلي مجهز مي باشد و حداکثر تا 5 ساعت مي توان با آن مکالمه نمود.
    RIZR Z8 يک گوشي هوشمند مجهز به قابليت هاي نسل سوم است که با در نظر داشتن تمايلات و خواسته هاي کاربران حرفه اي و دوستداران قابليت هاي مولتي مديا طراحي شده است. اين گوشي طراحي زيبايي دارد و کاربري آن بسيار راحت و جالب است. موتورولا مدل رايزر Z8 از گوشي هاي سري رايزر است که پهناي بند و قابليت هاي مولتي مدياي آن بسيار سريع مي باشد.
    اين گوشي به نرم افزار سيمبيان HSDPA مجهز است. اين نرم افزار به کاربر امکان مي دهد با سرعت 3.6مگابايت در ثانيه کار کند و از سرعت بالاي تبادل اطلاعات گوشي خود لذت ببرد. سيستم عامل سيمبيان گوشي، نسخه 9.2 مي باشد که به همراه نرم افزار سري 60 نسخه 3.1 ارائه شده است. از ديگر امکانات اين گوشي مي توان به تکنولوژي EDGE اشاره کرد که دانلود و انتقال اطلاعات را با سرعت بسيار خوبي صورت مي دهد. بلوتوث نيز يکي ديگر از قابليت هايي است که به کاربر امکان مي دهد به صورت بي سيم به کامپيوتر شخصي، لپ تاپ، PDA و پرينتر متصل شود. به اين ترتيب، امکان دانلود بازي ها و برنامه ها به صورت بي سيم فراهم مي شود. مرورگر WAP XHTML يکي ديگر از قابليت هاي گوشي است که به کمک آن مي توان صفحات اينترنتي را مرور کرد. اين گوشي بسيار کوچک، جمع و جور و سبک است. وزن آن نيز تنها 112 گرم مي باشد و 15.4 ميلي متر ضخامت دارد. ديگر ابعاد اين گوشي نيز 109×50 ميلي متر مي باشد. باتري به کار رفته در آن نيز يک باتري شارژي است که امکان داشتن حداکثر 5 ساعت مکالمه را فراهم مي آورد. زمان استندباي گوشي نيز حدود 16 روز است. حافظه داخلي رايزر Z8 90 مگابايت مي باشد، اما اگر از کارت حافظه MicroSD™ استفاده شود اين ظرفيت حداکثر تا 4 گيگابايت افزايش مي يابد.
    موتورولا رايزر Z8 به يک صفحه نمايش رنگي 2.2 اينچي با رزولوشن بالا مجهز است که حداکثر تا 16 ميليون رنگ را نمايش مي دهد. کيفيت تصاوير به نمايش درآمده بر روي اين صفحه نمايش بسيار عالي است. از ديگر قابليت هاي اين گوشي مي توان به دوربين 2 مگاپيکسلي آن اشاره کرد که با برخورداري از کليد مخصوص شاتر امکان عکاسي و فيلمبرداري تنها با فشار دادن يک دکمه را فراهم کرده است. دوربين رايزر Z8 به زوم ديجيتال 8 برابر و فلاش LED مجهز است. کاربر مي تواند با استفاده از مشخصه کاهش قرمزي چشم از ميزان قرمزي آن بکاهد. اين دوربين به تنظيمات و افکت هاي با کيفيت بالا مجهز است.
    به کمک اين دوربين مي توان با سرعت 30 فريم در ثانيه فيلمبرداري کرد. دوربين ديگري هم براي انجام مکالمه هاي تصويري در نظر گرفته شده است که با رزولوشن VGA کار مي کند. پخش کننده موسيقي اين گوشي با زنگ هاي MP3 و پلي فونيک سازگار است. همچنين، در صورت تمايل مي توانيد از تکنولوژي بلوتوث بي سيم به همراه يک هدست استريو استفاده نماييد.
    از ديگر امکانات اين گوشي مي توان به بازي هاي مختلفي اشاره کرد که به راحتي قابل دانلود هستند. موتورولا مدل رايزر Z8 داراي سيستمي است که به کمک آن مي توان تصوير تماس گيرنده را مشاهده کرد. دفترچه تلفن کارآمد با قابليت اضافه کردن، حذف يا به روز کردن تاريخ تماس ها يکي ديگر از قابليت هايي است که در اين گوشي در نظر گرفته شده است. بلند گوي هندزفري آن نيز به کاربر امکان داده است بدون نگه داشتن گوشي مکالمات خود را انجام دهد.
    با موتورولا رايزر Z8 به راحتي مي توان با دوستان و آشنايان در تماس بود. سرويس ارسال و دريافت پيام، ايميل، پيام هاي مولتي مديا و پيام هاي متني اين کار را بسيار راحت کرده اند. سرويس پيام فوري نيز به کاربر امکان مي دهد به صورت متني يا اشکال ديگر با دوستان آنلاين خود در تماس باشد. سرويس ايميل گوشي نيز با پروتوکل هاي مختلفي مانند SMTP، POP3، IMAP4 و SSL/TLS2 سازگار است. به اين ترتيب کاربر مي تواند پيام هاي مختلفي را به صورت ايميل ارسال يا دريافت نمايد. همچنين، به کمک سرويس پيام MMS نيز مي توان پيام هاي مختلفي را به صورت صدا، فيلم، عکس يا ترکيبي از هر سه مورد ارسال و دريافت کرد.

    مشخصه هاي اصلي:

    • صفحه نمايش 2.2 اينچي نوع TFT با قابليت نمايش 16 ميليون رنگ (320×240 پيکسل)
    • دوربين 2 مگاپيکسلي مجهز به زوم ديجيتال 8 برابر
    • مشخصه رفع قرمزي چشم
    • مکالمه تصويري
    • Caller ID تصويري
    • قابليت ارسال و دريافت پيام هاي SMS، EMS، MMS، Email (سازگار با پروتوکل هاي SMTP، POP3، IMAP4 و SSL/TLS2) و سرويس پيام فوري
    • متن هاي از پيش تعيين شده
    • زنگ هاي پلي فونيک و MP3
    • قابليت نصب و اجراي بازي هاي Java
    • دفترچه تلفن، زنگ ساعت، بلندگوي هندزفري، تقويم و ...
    • سيستم عامل سيمبيان 9.2 سري 60 نسخه 3.1
    • مروگرهاي WAP، XHTMLو GPRS
    • 3G HSDPA، EDGE، Bluetooth™و Mini USB
    • تکنولوژي باند سه گانه (GSM 900, GSM 1800 & GSM 1900) و HSDPA
    • حافظه داخلي 90 مگابايتي به همراه کارت حافظه MicroSD™
    • ابعاد: 15.4×50× 109ميلي متر
    • وزن: 112 گرم
    • مدت زمان مکالمه: 5 ساعت
    زمان استندباي گوشي: 380 ساعت


    منبع : دیجی کالا

  14. این کاربر از mojrem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  15. #10
    پروفشنال mojrem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    806

    پيش فرض

    مر سی از مجرم عزیز با این پستای جالبش ممنون دوست عزیز
    خواهش می کنم دوست عزیز . اینجا بحثم میشه کرد چون اینا اطلاعات کتابین اگه دوستان از تجربیاتشون بگن . اطلاعات تکمیل میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •