تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: راهنمایی در مورد خرید یک رکوردر ( recorder) خوب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض راهنمایی در مورد خرید یک رکوردر ( recorder) خوب

لطفا نظرات محترم خود را در مورد خرید یک رکورد ( ضبط کننده صدا با فرمت mp3) اعلام نمایید . البته این رکورد در کنار یک mp3 player یا mp4 خوب هم باشد بهتر است .اگر زحمتی نیست مدل و مارک را برای من و دیگر دوستانی که شاید نیازمند پاسخگویی به این سوال باشند قید کنید.
    متشکرم

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب شما باید بودجه ات رو بگی دوست من ... بهرحال سونی یه مدل داره توی سری Icd به نام U70 که یه گیگش باید حدود 160 تومن باشه ... مدلهای ارزونتر و گرونتر از این هم هست ... بودجه ات چقدره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز هدف من خرید یک رکوردر با قیمت مناسب است تا بتوانم با کیفیت مناسبی صداهای کلاسهای دانشگاه و جلسات همایشها و کنفرانسها را با فرمتی ایده ال مثل mp3 یا wav ذخیره کنم . البته اگه قیمت هم خیلی براتون فاکتور خوبی برای راهنمایی حدود 40 تا 100 . مهم اینه که کارم را در حد قابل قبولی راه بیاندازه.
    ممنون از توجهتون( منتظرم )
    البته شما می تونید چند تا آلترناتیو معرفی کنین( مهم کیفیت و وسیله مناسب جهت نیل به هدف من است )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام سیمور :

من منتظر پاسخ شما هستم مثل اینکه شما از همه مسلط تر به این بحث هستید
    یا حق

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس بودجه شما نهایتا 100 تومنه .. بنابراین بعضی گزینه های خوب که قیمتشون بین 120 تا 150 تومن بود حذف میشن (مثل iaudio u3 و همین سونی)

یه گزینه اینه که افزایش بودجه بدی تا 115 تومن و یه سامسونگ T9 بخری که کیفیت ضبط خوبی داره ...

در مورد زیر 100 تومن هم اگه تهران باشی ، می تونی iriver بخری که چند مدل توی سری T داره که قیمتهاشون زیر 100 تومنه (T50 و T60 و ...) - پاساژ ایران

همه مدلهای بالا می تونن بصورت mp3 و با کیفیت خوب ضبط کنن ... مدلهایی که wav ضبط می کنن (کارای creative ) کیفیت پایین تری دارن ... و البته قیمت پایین تر ... مثلا nano plus ، یه گیگش باید زیر 70 تومن باشه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض توضیحات و سوالات جدید

دوست عزیز سیمور جان:
    دو تا سوال دارم :
    1- از بین مدلهای creative رکوردر با کیفیت مناسب mp3 نیست ؟
    2- سطح عملکردی مدلهای iriver که اشاره کرده بودید در مقایسه با sam T9 چقدر فاصله دارد ؟ آیا می ارزد که برای کار خودم که اشاره کردم پول بیشتری بدهم ؟ این سوال رو بدین خاطر کردم که چون کار من خبرنگاری نیست ، بیشتر ضبط صدا در کلاسهای دانشگاه و کنفرانسها ، همین و بس ، چونکه من لپ تاپ همیشه همراه منه.( کاری بااین وسیله در مورد عکس و فیلم و متون ندارم )
    مشکل از اینجا ناشی شده که گوشی من (sony er 810) در فرمت AMR با کیفیت پایین صبط می کنه!

فکر کنم با ذکر بخث فوق بهتر بتونید مرا راهنمایی کنید ( هدف فقط رکورد صدا در حد ایده آل )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام مجدد:
    من بعد افطار سر زدم تشریف نیاورده بودید!!
    من منتظر جوابتون برای تصمیم گیری بهینه هستم .
    موفق باشید ...سیمور خان

داره خودمونی میشه dj_shalam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام سیمور عزیز من قبلآ هم همچین سوالی ازت پرسیده ام شما IRIVER پیشنهاد کردی آیا ارزش داره پول بیشتر بدم و iaudio u3 بگیرم (منظورم اینه کیفیت ضبط و پخش این مدل بیشتره )
    dj_shalam
    Last edited by dj_shalam; 19-09-2007 at 12:00.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز سیمور جان:
    دو تا سوال دارم :
    1- از بین مدلهای creative رکوردر با کیفیت مناسب mp3 نیست ؟
    2- سطح عملکردی مدلهای iriver که اشاره کرده بودید در مقایسه با sam T9 چقدر فاصله دارد ؟ آیا می ارزد که برای کار خودم که اشاره کردم پول بیشتری بدهم ؟ این سوال رو بدین خاطر کردم که چون کار من خبرنگاری نیست ، بیشتر ضبط صدا در کلاسهای دانشگاه و کنفرانسها ، همین و بس ، چونکه من لپ تاپ همیشه همراه منه.( کاری بااین وسیله در مورد عکس و فیلم و متون ندارم )
    مشکل از اینجا ناشی شده که گوشی من (sony er 810) در فرمت AMR با کیفیت پایین صبط می کنه!

فکر کنم با ذکر بخث فوق بهتر بتونید مرا راهنمایی کنید ( هدف فقط رکورد صدا در حد ایده آل )
    1. همه شون خوبن ... من نگفتم بدن ... گفتم نسبت به اینا کیفیت پایین تری دارن ...

2. باید در یه حد باشن ... اگه نیازی به فیلم و عکسش نداری ، همون iriver بهتر به نظر میاد ...

3. راستی این که شما میگی " ایده آل " ، خیلی عملی نیست... در حالیکه با این بودجه ، در حد خیلی خوب هم شاید گیرت نیاد ... مثل اینه که بگی من با 150 تومن می خوام یه گوشی بگیریم که عکسبرداری اش ایده آل باشه ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام سیمور عزیز من قبلآ هم همچین سوالی ازت پرسیده ام شما IRIVER پیشنهاد کردی آیا ارزش داره پول بیشتر بدم و iaudio u3 بگیرم (منظورم اینه کیفیت ضبط و پخش این مدل بیشتره )
    dj_shalam
    ارزش داشتن یا نداشتنش رو کم من نمی تونم مشخص کنم ... شما باید ببینی اون کاری که می خوای با این انجام بدی ، انقدر مهم هست که ارزش داشته باشه 150 تومن خرج کنی ؟ ... ضمن اینکه الان یه مدل سونی اومده (icd-u60) که وضعیت بهتری نسبت به این u3 داره و اگه قرار باشه 150 تومن خرج کنی بهتره اون رو بخری ...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •