تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: و حالا یک جامعه شناس: تبلیغات ایرانسل اثرات منفی و مخرب در جامعه می گذارد

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض و حالا یک جامعه شناس: تبلیغات ایرانسل اثرات منفی و مخرب در جامعه می گذارد

موبنا - یک جامعه شناس و استاد دانشگاه، شیوه تبلیغاتی اپراتور دوم تلفن همراه را علاوه بر اعتماد زدایی آن را دارای اثرات منفی و مخرب در جامعه توصیف کرد.
    دکتر "اصغر مهاجری " درگفت وگو با خبرنگار "موبنا" درخصوص مدت زمان مکالمه رایگان با سیم کارت های ایرانسل در یک مدت زمان مشخص از شبانه روز معتقد است : استفاده از این روش برای تبلیغ محصول یا خدمت، نه تنها مفید نیست بلکه به شکل گیری بستر انحرافات اجتماعی در جامعه نیز کمک می کند.
    وی ادامه داد:تبلیغات برای استفاده کاربران از مکالمه رایگان از طریق سیم کارت های ایرانسل دارای کارکردهای منفی است و عوامل مخربی رابه همراه خواهد داشت.
    این مدرس دانشگاه گفت : اگر یک برنامه یا شیوه تبلیغاتی به ایجاد الگوی جدید رفتاری در جامعه منجر شود که مطابق با فرهنگ آن جامعه نباشد،بدون تردید می تواند تاثیرات و پیامدهای مخربی را به همراه داشته باشد.
    وی با بیان این که دربرخی از فرهنگ ها و جوامع این نوع تبلیغات می تواند اثرگذار باشد، گفت: ولی در کشور ما به دلیل اینکه مخاطبان اصلی را جوانان و نوجوانان تشکیل می دهد مکالمه رایگان با سیم کارت های ایرانسل آسیب های اجتماعی متعددی را به بار می آورد.
    مهاجری خاطرنشان کرد: بسیاری از برنامه های تبلیغاتی به رغم اغراق آمیز بودن و غیر واقعی بودن نباید خارج اصل صداقت باشد در غیر این صورت اثر تخریبی به همراه خواهد داشت.
    وی ادامه داد اگر در تبلیغات صداقت وجود نداشته باشد اعتماد در جامعه را از بین می برد که این امر در مورد تبلیغات ایرانسل مصداق دارد.
    جامعه شناسان معتقدند که تبلیغات باید ویژگی های خاص خود را داشته باشد که صداقت در گفتار یکی از این ویژگی هاست .
    در همین حال نه تنها کارشناسان بلکه بسیاری از مشترکان این اپراتور نیز بر این باورند که اساس تبلیغات این اپراتور مبتنی برشفافیت ، اعتماد و صداقت نیست.
    از ابتدای سال 86 و پس از انتشار گسترده تبلیغات نوروزی اپراتور دوم ، موضوع عدم تعهد این اپراتور به وعده های تبلیغاتی به یکی از چالش های مهم ایرانسل و نارضایتی مشترکان آن تبدیل شده است.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ماشالله این ایرانسل که خفمون کرد بس که تو تلویزیون تبلیغ کرد

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خیلی دلم می خواد بدونم ایت آقایونه جامعه شناس و استاد داشگاه ها را از کجا پیدا می کنن ؟! ایجاد فساد می کنه ؟!؟!!؟ وای ایــــــــــــنا دیگه کین !!!!! طرز فکراشون حال آدما به هم می زنه ! حیف اسم ایران و خاک ایران که اینا باید بیان یه مسئولیتی به دست بگیرن ! کسی که فکر کنه مکالمه رایگان فساد ایجاد می کنه .... بی نهایت تاسف باره....

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جفتشون غلط کردن!
    "مهاجری خاطرنشان کرد: بسیاری از برنامه های تبلیغاتی به رغم اغراق آمیز بودن و غیر واقعی بودن نباید خارج اصل صداقت باشد در غیر این صورت اثر تخریبی به همراه خواهد داشت."!!!!!!!!!!!!

دیگه چرت و پرتم حدی داره!

بازم این دوستان ما که طرفدار همراه اولند و همیشه یه جر و بحثی با ایرانسلی ها دارند دیگه اینقدر حرف بی معنی نمیزنند!

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

یکی نیست بگه مهاجری جون خودت چقدر از این مکالمه رایگان بچه های خودت یا خودت استفاده کردی.

نه بهتره همون پسر یا دختر بیاد با همراه اول صحبت بکنه و قبض سنگینش گریبانگیر بشه .اون کسی که بخواد حرف زنه می زنه.حدااقل با ایرانسل دیگه پول قبض و این حرفها مطرح نیست.

حالا اومد یک سرویس مجانی گذاشت.چرا این همه هجمه و حمله.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخه فلان فلان شده ها کجاش صداقت نداشته؟
    بابا به خدا من 5 میلیون و نیم مجانی استفاده کردم !
    ایمیل این یارو رو کسی نداره یه حالی بهش بدیم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من که از تمام طرح هاش استفاده میکنم، تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتم، دیگه وقتی بخواهنذ چوب لای یک شرکت خصوصی بگذارن هر کاری میکنند!
    مکالمه رایگان و فساد........!!!!!

داره خودمونی میشه phrshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اين جامعه شناسهاي در پيت ما هم هر اتفاقي تو خانوادشون ميفته بسطش ميدهند به جامعه ...
    يكي نيست بگه . . .. . . lol...

داره خودمونی میشه phrshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخه فلان فلان شده ها کجاش صداقت نداشته؟
    بابا به خدا من 5 میلیون و نیم مجانی استفاده کردم !
    ایمیل این یارو رو کسی نداره یه حالی بهش بدیم؟
    اما اينكه نتونسته همه تعهداتشو عملي كنه رو كه راست گفته ...
    ماشالا ايرانسل كلي وكيل مدافع داشته ما خبر نداشتيم ....

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اما اينكه نتونسته همه تعهداتشو عملي كنه رو كه راست گفته ...
    ماشالا ايرانسل كلي وكيل مدافع داشته ما خبر نداشتيم ....
    باشه از این به بعد خبرت میکنم.....

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •