تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: نصب همزمان xp -- vista

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض نصب همزمان xp -- vista

من روی لبتاپم و در درایو c ویندوز vista نصب هست.ایا امکان داره بدون اینکه دست به این ویندوز بزنم ویندوزxp بریزم؟

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

برای نصب چند ویندوز باید از ورژن قدیمی تر شروع کنید.
    اول XP بعد Vista.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوست عزیز بهتره ابتدا ویندوز xp را در درایو c نصب کنید و ویندوز ویستا را در درایو d نصب کنید در ضمن اگر هر دو ویندوز در یک درایو باشد اگر یکی از انها خراب شود یا به هر دلیلی مجبور به فرمت کرد ان باشید در این صورت هر دو ویندوز را از دست خواهید داد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما...
    چون ویندوزم ویستا هست و اورژینال ،بخاطرهمین نمی خوام بهش دست بزنم .بخاطر همین ایا امکان داره روی یک درایو دیگری xpنصب کنم؟

البته با عرض کنم که پارتیشن بنده بدین صورت هست که 2 تا درایو c و d دارم و یه درایو دیگری به نام recovery برای ویندزو ویستا.از طرفی چون dvd ریکاوری ویستا هم ندارم پیشنهادمیکنید بوسیله norton ghost 12 از درایوی که ویندوز ویستا روش نصب هست یک ایمیج بگیرم بعد درایو c که ویستا روش بود روفرمت کنم و xp بریزم ،سپس روی درایو dویندوز ویستا رو بوسیله همون ایمیجی که گرفتم نصب کنم؟

مرسی...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما...
    چون ویندوزم ویستا هست و اورژینال ،بخاطرهمین نمی خوام بهش دست بزنم .بخاطر همین ایا امکان داره روی یک درایو دیگری xpنصب کنم؟

البته با عرض کنم که پارتیشن بنده بدین صورت هست که 2 تا درایو c و d دارم و یه درایو دیگری به نام recovery برای ویندزو ویستا.از طرفی چون dvd ریکاوری ویستا هم ندارم پیشنهادمیکنید بوسیله norton ghost 12 از درایوی که ویندوز ویستا روش نصب هست یک ایمیج بگیرم بعد درایو c که ویستا روش بود روفرمت کنم و xp بریزم ،سپس روی درایو dویندوز ویستا رو بوسیله همون ایمیجی که گرفتم نصب کنم؟

مرسی...
    با محتویات سی دی بوت شو و مراحلو انجام بده

حـــــرفـه ای usfelme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ایالت p30world

پيش فرض

میتونی از برنامه virtual pc مایکروسافت هم استفاده کنی برای لپتاپ قوی شما کارایی خوبی داره و سرعت ویندوز xp که به صورت داخلی نصب میشه پایین نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

9

من روی لبتاپم و در درایو c ویندوز vista نصب هست.ایا امکان داره بدون اینکه دست به این ویندوز بزنم ویندوزxp بریزم؟
    لطفأ پاسخ دهید.

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما...

مرسی...
    سلام .
    بله میشه شما بعد از نصب ویستا یا 7 ویندوز xo رو نصب کنین.
    جناب "سوگلی" بخ نظرم شما یه بک آپ (ایمیج) از درایو سی بگیرین.که این کار از ضروریاته.
    خوب برای نصب xp شما میتونین تو همون درایو D اونو نصب کنین(پیشنهاد میکنم از داس این کارو انجام ندین و از همون ویندوز 7 عملیات نصب xp رو شروع کنین).وقتی که نصب xp تموم شد .شما فقط xp رو دارین .برای ایجاد منوی دوگانه بوت(شامل xp و 7) شما از برنامه Easybcd استفاده کن.(700 کیلو حجمشه)

http://rapidshare.com/files/94112092/EasyBCD_1.6.exe

بعد ار نصبش شما سمت چپ یه گزینه به نام Add/Remove Entries دارین اونو کلیک کنین.در سمت راست و قسمت پایینش سه قسمت Version و Drive و Name رو پر کنین(متناسب با درایو 7 تون).و Add Entry رو بزنین.و در انتها ؛در بالا گزینه Save رو .کار تمومه.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام درانجمن آموزش داده شده./
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا چه کاریه؟

تاپیک های دو سه سال پیش رو چرا بالا میارید آخه؟!

موفق باشید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •