تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: چرا یه دفعه 200 گیگ از هارد من ناپدید شد؟

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

5 چرا یه دفعه 200 گیگ از هارد من ناپدید شد؟

سلام به همگی
    خواهشاً به من بدبخت یه کمکی بکنید. به طرز غیر قابل باوری هارد 320 گیگی من به یه هارد 120 گیگی تبدیل شده. چی کار کنم؟ ویندوز هم عوض کردم اما فرقی نکرد. تا حالا همچین چیزی رو ندیده بودم. چطور همچین چیزی ممکنه؟ هاردم ساتا هستش و به اسم سیگیت هم خریدم
    کسی می تونه کمکم کنه؟ البته با استفاده از نرم افزار recovery یه قسمتی از فایل هامو بازیابی کردم اما فقط همون پارتیشن اول هارد پیدا میشه. از بقیه پارتیشن ها اثری نیست

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

با برنامه پارتيشن مجيك ببين هاردت را چكار كردي
    يا روي My Computer راست كيليك كن در قسمت Manage‌و بعد Managment اونجا هم ببين
    بهتر يك عكس برام بگذاري

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والله به خدا من کاری نکردم
    فقط تنها اتفاقی که افتاد این بود که یه دفعه ویندوز قاطی کرد. هر برنامه ای که اجرا می کردم اول یه ارور dont send می داد بعد اکسپلورر ویندوز خودش ریستارت می شد. بعدش برنامه اجرا می شد. من هم اومدم دوباره ویندوز نصب کنم که تازه موقع پارتیشن بندی دیم این بلا سر هاردم اومده.
    اما نکته جالب اینجاست که تو بایوس سیستم هنوز همون 320 رو نشون میده موقعی هم که با سی دی لینوکس بوت می کنم ضرفیت هارد رو 280 نشون میده من نمیدونم بالاخره این هارد من چند گیگه؟؟؟ تا همین دیروز که 320 گیگ بود
    تو رو خدا یه کاری بکنید:

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    خواهشاً به من بدبخت یه کمکی بکنید. به طرز غیر قابل باوری هارد 320 گیگی من به یه هارد 120 گیگی تبدیل شده. چی کار کنم؟ ویندوز هم عوض کردم اما فرقی نکرد. تا حالا همچین چیزی رو ندیده بودم. چطور همچین چیزی ممکنه؟ هاردم ساتا هستش و به اسم سیگیت هم خریدم
    کسی می تونه کمکم کنه؟ البته با استفاده از نرم افزار recovery یه قسمتی از فایل هامو بازیابی کردم اما فقط همون پارتیشن اول هارد پیدا میشه. از بقیه پارتیشن ها اثری نیست

این برنامه رو اجرا کن موقعه که اجرا میکنی کل هاردت رو پاک میکنه بعد ریست کن با بوت xp ببین هاردت چقدره

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به همگی

این برنامه رو اجرا کن موقعه که اجرا میکنی کل هاردت رو پاک میکنه بعد ریست کن با بوت xp ببین هاردت چقدره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه khmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببین روی ایکون my computer کلیک راست کن و به قسمت manage برو یه پنجره باز میشه به قسمت disc managment
    برو اونجا اطلاعاتی در مورد درایوات داره اگه چیزی متوجه نشدی یه عکس بگیر و بزار اینجا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •