سلام.من تازه یه v3x خریدم هر کاری میکنم windows xp sp2 اونو نمی شناسه وپیغام USB device not recognized میده . ممنون میشم کمکم کنید.روی memory هم قرار دادم کار نکرد
سلام.من تازه یه v3x خریدم هر کاری میکنم windows xp sp2 اونو نمی شناسه وپیغام USB device not recognized میده . ممنون میشم کمکم کنید.روی memory هم قرار دادم کار نکرد
دوست عزیز اول از سالم بودن کابل مطمئن شو اگه از کابل نبود سراغ پورت usb برو ببین اون سالمه یا نه اگه اونم درست بود رو یه pc دیگه امتحان کن شاید از win باشه ( در ضمن قبل از هر چی برو تو منو و مسیر زیز رو دنبال کن connection\ usb settings \ default conection \ memory card) اگه درست نشد بگو تا دو باره کمکت کنم
در ضمن جایه پورت رو چندین بار در بیار و عوض کن.
winعوض کردم . روی pc دیگه امتحان کردم . usb هم درسته. کابل هم درسته هر کاری بگید کردم........ دارم دیونه میشم
SOS
بفرما عزیز این لینک
ولی من احتمال میدم این مشکل از گوشی باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا منم این مشکل رو دارم... یعنی یه بار درست شد ولی الان دوباره همین پیام رو میده !!
بد جوری حالمو گرفته...![]()
دوستانه عزیز احتماله اینکه مشکل از گوشی باشه خیلی خیلی کمه. این پیغام بیشتر مربوط میشه به
اتصالاته usb و usb درایو تون.سعی کنید دنباله اینها باشین. یک باره دیگه میگم کابله گوشیرو چک کنید.
رویه چند تا pc دیگه گوشیتون رو رویه حالته مموری چک کنین ببینین همه جا همین پیغام رو میگیریند؟؟؟!!!
جوابشرو بدین تا با هم حلش کنیم. یادتون نره مراحلرو با دقت و حوصله طی کنید.
امتحان كردم كار نكرد. شايد از memory ????????????? باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز memory رو یک بار فرمت کن بعدش بزار تو گوشی امتحان کن
شاید درست بشه البته قبلش حتما از سالم بودن پورت usbاطمینان حاصل کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)