سلام من Folder Option رو هم از توي كنترل پنل و هم از Tools ماي كامپيوتر از دست دادم بايد چي كار كنم تا برگرده
سلام من Folder Option رو هم از توي كنترل پنل و هم از Tools ماي كامپيوتر از دست دادم بايد چي كار كنم تا برگرده
یه سرچ کن تو همین قسمت ویروس new folder.exe
یه سرچی توی ویندوز بزن new folder.exe اگه همچین چیزی پیدا کرد پس ویروس هستش اگه نبود برای برگردوندن اون می تونی از مسیر زیر استفاده کنی
برگرداندن Folder Option :
برای برگرداندن Folder Option به مسیر زیر در پنجره Group Policy بروید:
User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer
بعد از کلیک نمودن بروی Windows Explorer، در سمت راست پنجره Group Policy بروی Removes the Folder Options menu item from the Tools menu دابل کلیک نموده و از تب Setting گزینه Disable را علامت دار نمایید و بروی کلید OK کلیک نمایید.
سلام!
نوشته های بالا را به شکل کامل آن میتوانید در این تاپیک مطالعه نموده و مشکل تان را حل نمایید.برگرداندن Folder Option :
برای برگرداندن Folder Option به مسیر زیر در پنجره Group Policy بروید:
User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer
بعد از کلیک نمودن بروی Windows Explorer، در سمت راست پنجره Group Policy بروی Removes the Folder Options menu item from the Tools menu دابل کلیک نموده و از تب Setting گزینه Disable را علامت دار نمایید و بروی کلید OK کلیک نمایید.
آدرس تاپیک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مؤفق و کامگار باشید!!
فرهمنــــــــــــــــــــ ــد
خيلي ممنون خود اين Group Policy كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام!
به مسیر Start>Run بروید و بعد از کلیک نمودن بروی Run و ظاهر شدن کادر آن بنویسید Gpedit.msc و سپس اینتر نمایید.
پنجره Group Policy ظاهر میشود و شما میتوانید طبق راهنمایی های بالا بوسیله Group Policy گزینه Folder Option را در منوی Tools و در Control Panel برگردانید.
Last edited by Farahmand Farshidy; 14-09-2007 at 13:20.
به احتمال زیاد سیستمت ویروس new folder .exe داره
دوستان توي run هر چيزي كه مينويسم ميگه از طرف ادمين بسته شده..........
مگر شما چند تا یوزر دارید . مگه خود شما ادمین نیستید . اگر خودتان ادمین نباشید ممکن است ادمین سطح دسترسی را از شما سلب کرده باشد
توسط این برنامه فکر کنم که مشکلتون حل بشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)