تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: اولین پست تخصصی Mp4

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض اولین پست تخصصی Mp4

سلام به همه دوستان
    از همه عزیزان خواهشی دارم . من حدود سه هفتس که دارم اینترنت رو بررسی می کنم تا اطلاعاتی درباره شرکت های سازنده mp4 بدست بیارم . اما هیچی نبود .
    از همه شما کاربران گرامی خواهش دارم که تمامی تجارب خودتون رو درباره mp4 ها اینجا قرار بدید .
    مثلا من تا به حال چندید نظریه درباره mp4 های jxd دیدم که می گن هنگ میکنه . اما واقعا هست یا نه ؟
    منم نمی دونم .
    از همه شما دعوت می کنم که درباره این mp4 های چندکاره بیشتر مطلب و تجارب شخصیتون رو به دیگران ارائه کنید . باور کنید تنها کسی که در خرید لوازم برقی و ... ضرر می کنه ما مصرف کننندگان هستیم پس خدمون باید کاری کنیم تا از ضرر دیگران جلوگیری کنیم و دیگران نیز از ضرر ما .
    یادمون باشه که میگن از هر دستی بدی از همون دستم می گیری.
    ممنون

داره خودمونی میشه vanhelcing_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مثلا من تا به حال چندید نظریه درباره mp4 های jxd دیدم که می گن هنگ میکنه . اما واقعا هست یا نه ؟
    منم نمی دونم .
    سلام
    من خودم کلی mp4 بازم
    jxd هنگ میکنه ولی ریستش میکنی درست میشه
    از همه شما دعوت می کنم که درباره این mp4 های چندکاره بیشتر مطلب و تجارب شخصیتون رو به دیگران ارائه کنید . باور کنید تنها کسی که در خرید لوازم برقی و ... ضرر می کنه ما مصرف کننندگان هستیم پس خدمون باید کاری کنیم تا از ضرر دیگران جلوگیری کنیم و دیگران نیز از ضرر ما .
    یا نخر یا یه مارک خوبشو بخر

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همونطور که دوستمون گفت ، مهمترین مساله اینه که سمت مارک های متفرقه (از جمله همین JXD) نرید ...

متاسفانه مصرف کننده ایرانی همه چیز رو با هم می خواد ... می خواد یه دستگاهی بخره که همه امکانات رو داشته باشه و ضمنا بودجه اش هم معمولا زیر 100 تومنه ... در نتیجه میره سمت مارک های متفرقه (چون مارک های معتبر ، می دونن که کیفیت مهمتر از امکانات زیاده) و نهایتا ضرر می کنه ...

همین اصطلاح mp4 هم که الان بین مردم باب شده ، داره اشاره می کنه به همین بحث مارک های متفرقه ... اصلا کمپانی های معتبر از این کلمه استفاده نمی کنن واسه توصیف محصولات تصویری شون ... فقط مارک های متفرقه (چینی و ...) هستند که این عبارت رو به کار می برن ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منم با نظر این دو دوست موافقم اما
    1- جدا از بحث کیفیت محصولات چینی یکی از دلایل ارزان بودن محصولات چینی . نیروی کار ارزان + مواد خام ارزان + تولید بسیار + واسای ارتباطی گسترده در این کشور است
    پس نباید فقط چون اسم چین روی یک محصول بود ما انو خط بزنیم نه اصلا . چرا که همین کشور های اروپایی و آمریکایی هم در خطر بحران اقتصادی هستند . مگر همین کشور ها داعیه دار کیفیت نیستند ؟ مگر همین کشور ها از لحاظ رفاه و قدرت خرید مردم در سدر جهان وانیسادند ؟
    پس چرا الان مردم این کشور به سمت محصولات چینی کشیده شده اند ؟ چرا الان با اینکه تمامی کشور ها جزو wto هستند ام باز واسه کالای چینی تعرفه بالای %10 قرار می دند ؟
    خوب تنها یک دلیل داره و اون اینه که چین داره میشه ابر قدرن !!!!!
    بازم نباید در این راستا از ان مهم که چین از کیفیت محصولاتش میزنه تا فروشش بیشتر بشه .
    این درسته اما من از شما می پرسم کدوم یکی از ماها کفش یا لباس و یا وایل برقی و لی شخصیمون رو تا 2 سال نگه داشتیم؟
    بگذریم . سخن به دارازا می شه . من از همه شما دوستان خواستم و دعوت می کنم که تجربیات و نظراتتون رو در مورد mp4 و هر چه که می خواهید در این پست بگذارید و از مسایل حاشیه ای دوری کنید .
    امید دارم که با کمک همه شما ها می تونیم به یکدیگر خدمت کنیم .
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من میخواستم بدونم ایا میشه به mp4 کارت tv وسل کرد.یا میشه نقشه ساخت انو پیدا کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    کی اطلاعاتی در مورد زوم دیجیتال و اپتیکال داره و کلا در مورد لنز دوربین ها و تفاوت دوربین دیجیتال عکاسی با دوربین دیجیتال فیلم برداری می دونه ؟
    فوری

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    کی اطلاعاتی در مورد زوم دیجیتال و اپتیکال داره و کلا در مورد لنز دوربین ها و تفاوت دوربین دیجیتال عکاسی با دوربین دیجیتال فیلم برداری می دونه ؟
    فوری
    اینجا تاپیک mp4 هست برو توی تاپیک ها دیگه

سلام من میخواستم بدونم ایا میشه به mp4 کارت tv وسل کرد.یا میشه نقشه ساخت انو پیدا کرد.
    من که تا حالا ندیدم اصلآ غیر ممکنه نگه mp4 چقدره اندازش که کارت tv توش جا بشه

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه مطلب مینویسم بعدآ میزارم(در مورد خرید mp4 پلیر)
    منتظر باشید شاید زیاد طول بکشه

در آغاز فعالیت dj monster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کالای چینی زیادم بد نیستن.اگه درجه یک باشه که به اروپا میره و از اونجا میاد ایران جنس خیلی خفنیه.من به همه مارک alfex رو پیشنهاد میکنم.خودم یه مدل از همین مارک رو دارم هم کیفیتش خوبه هم امکاناتش خوبه هم اینک کیفیتش خوبه.الان 7 ماه هست که این mp4 رو دارم هیچ وقت هنگ نکرده.صدا قوی هم داره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در مورد گارانتی شرکتهایی که مارکهای مختلف Mp4 رو انجام میدن . شما چه نظری دارید ؟
    کدوم معتبر تره و واقعا تعویض دستگاه رو هم انجام میدن ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •