دنبال یه کد جاوا میگردم که یه عکس رو مات کنه و وقتی موس روی عکس قرار گرفت عکس به حالت اولیه در بیاد
دنبال یه کد جاوا میگردم که یه عکس رو مات کنه و وقتی موس روی عکس قرار گرفت عکس به حالت اولیه در بیاد
بابا یعنی هیچکس بلد نیست
امیر عباس جان به فریاد برس .......
با تشکر از echessdesignکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by my friend; 14-09-2007 at 01:45.
من js نمی دونم
صبر کنید شاید نوید بیاد جواب بده![]()
منم دقیقا دنبال همچین چیزی میگردم
با این تفاوت که عکس رنگی سیاه سفید بشه.
با جاوا اسکریپت مشکل تر هست . منظورم این نیست که کدش سخت باشه. بلکه دنگو فنگ دارهمن js نمی دونم
صبر کنید شاید نوید بیاد جواب بده
با سی اس اس مطمئن تره
شما دوتا عکس یکی رنگی و یکی سیاه سفید رو درست کن و اندازه عکساتو بزار تا با همون سی اس اس برات بنویسندمنم دقیقا دنبال همچین چیزی میگردم
با این تفاوت که عکس رنگی سیاه سفید بشه.
قدرت سی اس اس بیشتر از اینهاست که فکر میکنید
من خودم از طرفدارای پرو پا قرص جاوا اسکریپت بودم اما الان نظرم برگشته و به سی اس اس روی اوردم
دوست عزیز اصلا لازم نیست اینکار را کنید(تهیه دوعکس)! بهترین استفاده از همان فیل تر ها است ... چه با CSS و چه با JS
اینم کد شما...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیر عزیز... واقعا عذر می خواهم که اینقدر دیر آمدم...
دوست عزیز این هم کد شما...
امیدوار موفق باشید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
فی*لتر ها غیر استاندارد هستنددوست عزیز اصلا لازم نیست اینکار را کنید(تهیه دوعکس)! بهترین استفاده از همان فیل تر ها است ... چه با Css و چه با Js
به خاطر همین ممکنه در اینده ای نچندان دور غیر فعال بشند
ماسفانه کدهای شما در فایر فاکس و اپرا جواب نمی دهد و باید برای انها جدا کدنویسی کرد
به خاطر همینه که میگم از این روش استفاده نکنید
از همه عزیزان ممنون ... الکی نیست انقدر به p30world معتاد شدم
بله کاملا درست می گید... فیل تر های CSS استاندارد نیستند ... اما میشه با دوباره نویسی برای هر مرورگر آن را اصلاح کرد.... در کل شانس این که صفحه ای دراینترنت زیبا باشد و در تمامی مرورگرها یکسان دیده شود کم است...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)