تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: Nec V668

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

13 Nec V668

سلام به شما دوستان عزیز.

نظرتون درباره گوشی NECمدل V668 چیه؟

7تا کانال هم می گیره.tock screenهم هست.

قیمت هم 240 هزار تومن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

5

یکی جواب بده.

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

دوست عزیز به خدا 10000000000 هزار بار درباره این گوشی ها توی انجمن بحث شده یک سرچ کوچیک میزدید به نتیجه ی دل خواهت می رسیدی حلا من یک توضیح مختصر درباره این گوشی ها بهت میدیم :
    1 - این گوشی ها چینی هستند و از قطعات نامرغوب و درجه 3 چینی ساخته شده اند
    2 - این گوشی ها بیشتر از 1 ماه برات کار نمی کنند
    3 - برند معتبری دارند
    4 - ارزش خریدن ندارند
    5 - فقط بلندی صدا دارند ولی کیفیت ندارند پس گول صداشون رو نخور چون بعد از چند هفته به خر خر میوفته
    6 - اگه خراب شه قطعات گیر نیماد اگر هم گیر بیاد بسیار گرانه
    در اخر هم میگم این گوشی ها به هیچ عنوان ارزش خریدن نداره به قول یکی از بچه های فروم فقط اگه بهت مجانی دادن استفاده کن من نیمدونم مگه برندهای معتبر چه عیرادی دارند که شما باید بری طرف این گوشی های چینی بی کیفیت باز هم بهت توصیه میکنم به هیچ عنوان سراغ این گوشی ها نرو این ضرب المثل قدیمی هست که میگه من هنوز انقدر پولدار نشدم که بخوام جنس ارزون بخرم

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

حميدرضا جان عزيزم شما مگه موتور اين گوشي ها رو ديدي كه ميگي از قطعات نا مرغوب درست شده اند در ضمن ان اي سي هم ‍‍ ‍‍‍ژاپنيه و مثل بقيه گوشي ها تو چين مونتاژ ميشه پس قلابي نيست

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

حميدرضا جان عزيزم شما مگه موتور اين گوشي ها رو ديدي كه ميگي از قطعات نا مرغوب درست شده اند در ضمن ان اي سي هم ‍‍ ‍‍‍ژاپنيه و مثل بقيه گوشي ها تو چين مونتاژ ميشه پس قلابي نيست
    نه داداش اينطوريا هم كه ميگي نيست.اگه همونطور كه دوستمون گفت تاپيكهاي مربوط به اين گوشيهارو ببيني متوجه ميشي كه متخصصين تعميرات هم كه داحلشون رو ديدن راجع به اين دسته از گوشيها نظر دادن.برادر ... من هم ديروز بدون مشورت با من يك عدد از اين نوع گوشيها رو خريد و همون ساعت اوليه مدام تاچ اسكرينش ارور ميده و به گفته فروشنده اينها همينطورين ديگه.واي به حال يك ماه ديگه....

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

مگه گوشی موتور داره دوست من ..... من که از هوا حرف نمیزنم که هر کی از این گوشی ها خریده 1 ماهه یک جاییش خراب شده اگه قطعاتش نامرغوب و درجه 3 نبود که 1 ماه خراب نمیشد
    Last edited by hamidrezaaa; 12-09-2007 at 19:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه khmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این گوشی ها حتی اسم درست حسابی ندارن پس چه برسه به استانداردهای مثل FCC و sar که برای گوشی ها ضروری هستن .sar نشاندهنده تشعشعات گوشی هاست که هر چقدر بالا باشه برای سلامتی مضر تره
    موضوع دیگه باتری این موبایل ها هست .تو گوشی ها و لبتاپ ها از لیتیوم برای باتری استفاده میکنن که یه فلز قلیایی هست و معمولا زور منفجر میشه تا حالا چند بار گوشی های شرکت هایی مثل موتورولا LG و... به خاطر اشکال تو باطری هاشون منفجر شدن حالا که اینا ساخت چین هستن ایمنی شون باز پایین تره
    و در اخر اینو میگم از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی آَش میخوری پس گول امکانات این گوشی های چینی رو نخورین که ممکنه سلامتیتون رو به خطر بندازه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

در سایت شرکت ان ای سی و در سایت جی اس ام ارنا در بین تمام مدلهای ان ای سی اصلا چنین نامهایی پیدا نخواهید کرد!!اینها همه ریمارک هستند!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Siemens!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    هر جای که خدا باشه

پيش فرض

بازم میگم مارکشون Cect هست

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

در سایت شرکت ان ای سی و در سایت جی اس ام ارنا در بین تمام مدلهای ان ای سی اصلا چنین نامهایی پیدا نخواهید کرد!!اینها همه ریمارک هستند!!!
    تائيد ميشه .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •