آقا من هرچي سوال كردم تو اين فروم جوابي نديدم!لطفاً اين يكي رو كمك كنيد خيلي نياز دارم!
درخواست نرم افزار Fpsc Menu Maker
![]()
آقا من هرچي سوال كردم تو اين فروم جوابي نديدم!لطفاً اين يكي رو كمك كنيد خيلي نياز دارم!
درخواست نرم افزار Fpsc Menu Maker
![]()
1- اینجا که تالار درخواست نرم افزار نیست .
۲- مگه همچین نرم افزاری وجود داره ؟ اگه باشه که من خیلی دنبالشم.
اينجا درخواست نرم افزار نيست ولي مربوط به ساخت و ويرايش بازي هاست و اين نرم افزار هم مربوط به Fpsc اگه توضيح بيشتر ميخوايد بگيد!!
اينم آدرس سازنده ي اين نرم افزار اما متاسفانه ويروسيه!!
توضيحات اين نرم افزار در اواسط صفحه است و آدرس سازنده هم داده ولي سايت ويروسيه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشتباه نکنید ! این برای راحتی کار با Fpsc منو ها را به راحتی در اختیار شما می زاره ! فقط برای راحتی شما !!!
مثلا منو برای درون بازی درست نمی کنه ها ...
پس كلاً بايد بي خيال اين موتور شم آره؟ اينشا الله با Quest بشه بازي اول شخص ساخت راستي يكي بگه با Quest چه بازي هايي ميشه ساخت؟ قابليت Joystick داره؟
این جا جاش نیست ! ولی بله ! داره !!!!
اگه نرم افزارش رو گیر آوردی منم خبر کن
سلام
نمی دونم اینه یا نه . ولی تو یه انجمن دیگه زده بودن کارش ساخت منو برای fpsc است.
مجیک اف پی اس:
rapidshare.com/files/13157724/Mgcfps23.rar
آقا ي Ceeping Death از شما خيلي ممنونم ولي مجيك Fps براي ساخت مدل ديوار و تبليغات و اتاق و اين حرفاست و هيچ ربتي به ساخت منو نداره!
وال تو سایت دنیای آینده شخصی که این لینک را داده بود گفت مال منو است . من هم تا به حال استفاده نکردم و درست اطلاعی ندارم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)