تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: !!! Hi , i need ur quick help to choose the best field !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahmad rayaneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

14 !!! Hi , i need ur quick help to choose the best field !!!

سلام معذرت میخوام اگه فاسی نوشتم...
    باید بگم که من امسال در آزمون کنکور (آزاد و سراسری) گروه زبان انگلیسی شرکت کردم
    و به لطف خدا در هردو نتیجه ی نسبتا خوبی گرفتم...
    حالا از دوستان دانشجو , فارغ التحصیل و یا اگه کسی در این زمینه شاغل هست یا هر کس دیگه که میتونه لطف کنه و با پیشنهاد و نظرش به من تو این انتخاب مهم کمک کنه
    آزاد تهران >>> زبان و ادبیات انگلیسی و
    سراسری , غیر انتفاعی اصفهان>>> مترجمی انگلیسی قبول شدم

حالا از بین شما دوستان کی کدومو پیشنهاد میکنه ؟ و چـــــــر ا ؟
    تهران یا اصفهان زیاد مهم نیست
    بیشتر سعی کنید به مقایسه رشته ها و دانشگاهشون بپردازید
    یه چیز دیگه اینکه بازار کارش خیلی برام مهمه...

مرسی از لطفتون
    احمد

اگه نباشه جاش خالی می مونه www.babakebadi.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزيزم، با عرض تبريك براي قبولي در هر دو دانشگاه،

متاسفم كه عرض كنم بازار كار رشته هاي شاخه زبان انگليسي خوب نيست و موفقيت در اين زمينه بيش از آنكه به دانشگاه مربوط باشه به خود شما مربوط خواهد بود.
    هر دو دانشگاه چندان خوب نيستند و شما را آنقدر اگاه نخواهند كرد كه حتي يك مترجم متوسط باشيد.
    اگر جاي شما بودم به جاي تحصيل در رشته زبان انگليسي، به تمرين در رشته زبان انگليسي به شكل آزاد مي پرداختم، باور كنيد يا نه، بازاركار در رشته زبان انگليسي بيشتر در دست متخصصين رشته هاي ديگر است، تا فارغ التحصيلان خود اين رشته،

در آموزشگاه هاي متعددي تدريس كرده ام، ولي تا به حال مدرس موفقي كه فارغ التحصيل اين رشته باشد نديدم!
    همينطور بايد عرض كنم كه در شاخه مترجمي نيز معمولا فارغ التحصيلان رشته هاي ديگر كه تسلط به زبان انگليسي نيز داشته باشند موفق تر هستند، زيرا كه معمولا مقاله هايي كه براي ترجمه در نظر گرفته مي شود عمومي نيست و نياز به دانش تخصصي نيز در كنار انگليسي دارد.

اميدوارم جملات تلخ من براي شما آينده شيرين تري را رقم بزند.

بعنوان يك دوست كوچك، نصيحت مي كنم دنبال مدركش نباش، دنبال خودش باش.
    Last edited by www.babakebadi.com; 11-09-2007 at 19:00.

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ببخشید دوست عزیز
    من اصلا و ابدا با نظر شما موافق نیستم
    اگر شما کسی که فار التحصیل رشته زبان با هر گرایشی باشه نیدید دلیل نمی شه اینو تعمیم بید
    بنده فارغ التحصیل ادبیات انگلیسی از دانشگاه اصفهان هستم و الان اکثر فارغ التحصیلان رشته زبان دانشگاه خودمون را می بینم که بهترین اموزشگاهای اصفهان را قبضه کردن (در زمینه تدریس)

و اینو هم بگم هرچقدر هم کسی در اموزشگاهای ازاد تحصل زبان انگلیسی بکنه اموخته هایش با کسی که این رشته را در دانشگاه خونده برابری نمی کنه
    بنده قبل از ورود به دانشگاه دورهili را تموم کردم و می دونم که اونچیزی که اونجا یاد گرفتم با چیزی که در دانشگاه اموزش دیدم اصلا قابل مقایسه نیست مخصوصا در گرایشهای ادبیات و اموزش

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

حالا از دوستان دانشجو , فارغ التحصیل و یا اگه کسی در این زمینه شاغل هست یا هر کس دیگه که میتونه لطف کنه و با پیشنهاد و نظرش به من تو این انتخاب مهم کمک کنه

مرسی از لطفتون
    احمد
    سلام دوست عزیز

در مقطع کارشناسی رشته زبان سه گراش داره
    ادبیات،اموزش و مترجمی

از بین این سه گرایش سخترین انها ادبیات بوده و کمترین بازار کار نیز برای این گرایش هست. مگر اینکه کسی در مقاطع بالاتر ادامه تحصیل بدهد. چارت درسی شما در این رشته تا سه ترم اول مثل دو گرایش دیگه هست.

گفت شنود ،گرامر و درک مفاهیم..و از ترم چهار درسهای تقریبا تخصصی شروع می شه. سه متاب ادبیات می خونید هر کدام مربوط می شه به یک یمنه
    کتاب اول داستان: که به معرفی عوامل داستان پرداخته و مثال می اورد.
    کتاب دوم شعر و کتاب سوم نمایشنامه
    که روال کار در این دو کتاب هم مثل کتاب اول هست

یک سری کورس چهار واحده دارید که معمولا کتابهایی the norton anthology of english literature معرفی و تدریس می شود. در این کورس به بررسی تارخ ادبیات انگلیس از قرون وسطا تا قرن بسیتم و عوامل اجتماعی و سیاسی تاثیر گذار بر ان می پردازد.

بعد از ان هم درسهایی دارید مثل فنون و صناعات ادبی ،ترجمه ادبی ، رمان، مکاتب ادبی..

در کل واقعا گرایش سختیه...اما خوب تحصیل در این رشته باعث می شه دانش زبان شما بسیار بسیار زیاد و عالی بشود. اما از اونجایی که خیلی سخته و پس از فارغ التحصیلی باید یا ترجمه کیند یا اموزش دهید به نظره من بهتره همون مترجمی را انتخاب کنید.

دانشگاهی هم که قبول شدید یا شیخ بهایی هست یا اشرفی...که در این دوتا دانشگاه تا انجایی که بنده اصلاع دارم
    اساتید دانشگاه اصفهان هم هستند.

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

مرسی از لطفتون
    احمد
    اگر ساکن تهران هستید و از نظر دانشگاهی،فکر می کنم آزاد تهران بهتر باشه .چون اساتید دانشگاه های تهران آنجا تدریس می کنند .و در کنار اون می تونید از آموزشگاه های زیادی برای تقویت بیشتر زبانتون استفاده کنید. فکر می کنم اساتید دانشگاه آزاد تهران از اساتید دانشگاه غیر انتفاعی در اصفهان بهتر باشند.
    و اینکه می تونید قبل از ثبت نام به دانشگاه آزاد سری بزنید و از دانشجوهاش سوال کنید!

باور كنيد يا نه، بازاركار در رشته زبان انگليسي بيشتر در دست متخصصين رشته هاي ديگر است، تا فارغ التحصيلان خود اين رشته،

در آموزشگاه هاي متعددي تدريس كرده ام، ولي تا به حال مدرس موفقي كه فارغ التحصيل اين رشته باشد نديدم!
    .
    سلام..کاملا موافقم .. من تا به حال استادایی که داشتم و در زبان عالی بودند، هیچ کدوم در دانشگاه زبان نخونده بودند ..همه فارغ التحصیل رشته های دیگر بودند... من خودم خیلی ناراحت میشم وقتی که می بینم اطلاعات من از اکثر کسانی که لیسانس زبان دارند بیشتره! و این ضعف شدید در دانشگاه های ما را نشان می ده ..چرا که بعضی از آموزشگاه ها بسیار موفق تر از دانشگاه ها عمل می کنند.

عسل بانو جان قصد جسارت ندارم ..ولی معلمهای زبانی که در دانشگاه زبان خوانده باشند و در کارشان موفق باشند واقعا کم هستند.ممکنه که تو خیلی آموزشگاه ها درس بدن.. ولی باید آیا واقعا در کارشون موفق هستند یا نه !!

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

عسل بانو جان قصد جسارت ندارم ..ولی معلمهای زبانی که در دانشگاه زبان خوانده باشند و در کارشان موفق باشند واقعا کم هستند.ممکنه که تو خیلی آموزشگاه ها درس بدن.. ولی باید آیا واقعا در کارشون موفق هستند یا نه !!
    خواهش می کنم...

خوب چون شما برخورد با معلمهای موفق نداشته اید این نظر را دارید

من خودم که با معلمینی که در دانشگاه درس خوانده بودند و هم آموزشگاه تدریس می کردند برخورد داشتم که اتفاقا موفق هم بودند
    نظری دیگه ای دارم

در هر حال نمی شه منکر این قضیه شد که با دید کلی..دانشاموختگان رشته زباندر دانشگاه اصلاعات و دانشی بالاتر از دانش اموختگان اموزشگاها دارند...

ضمن اینکه تدرس دو مبحث داره
    داشتن دانش
    بلد بودن روشهای اموزشی

خود من استادی داشتم که دکترای ادبیات از کمبریج داشت و دانش و اطلاعات عالی داشت
    اما متاسفنه اصلا روشهای تدریس را بلد نبود.. به همین دلیل اصلا از کلاسهاش استقبال نمی شد
    برعکس استادی داشتم(خانم هلن اولیایی نیا)که بچه های رشته زبان با ایشون اشنایی دارند..

ایشون فوق لیسانس داشتن البته از امریکا
    ایشون علاوه بر دانش بسیار زیادی که داشتن.. بسیار در امر تدریس هم حرفه ای بودن و همیشه کلاسهای ایشون پر طرفدار بود

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

asal banoo جان خیلی خیلی از کمک و نظرت و راهنماییت ممنون
    از آقای عبادی و archi girl (که اسمشونو فراموش کردم ) از شما هم بابت اظهار نظرتون ممنون
    .
    .
    .

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

عسل بانو جان با راهنمایی و توضیحات مفید و مو ثری که دادین , باعث شدین بیشتر از قبل به مترجمی فکر کنم
    .
    بله کاملا درسته , دانشگاه مورد نظرم شیخ بهاییه
    با این خبر که گفتین اساتید دانشگاه اصفهان اونجا مشغول به تحصیلند بیش از پیش به این دانشگاه علاقه مند شدم
    .
    .
    .
    فقط یه چیزی با توجه به اینکه خودتونم تاکید کردین 3 ترم اول دروس و واحدای مشابه دارند... نظرتون در مورد اینکه بعد 1 سال خوندن زبان ادبیات اقدام به تغییر رشته ی همینجا به مترجمی کنم , چیه؟!!!
    Last edited by ahmad rayaneh; 12-09-2007 at 00:19.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

عسل بانو جان با راهنمایی و توضیحات مفید و مو ثری که دادین , باعث شدین بیشتر از قبل به مترجمی فکر کنم
    .
    بله کاملا درسته , دانشگاه مورد نظرم شیخ بهاییه
    با این خبر که گفتین اساتید دانشگاه اصفهان اونجا مشغول به تحصیلند بیش از پیش به این دانشگاه علاقه مند شدم
    .
    .
    .
    فقط یه چیزی با توجه به اینکه خودتونم تاکید کردین 3 ترم اول دروس و واحدای مشابه دارند... نظرتون در مورد اینکه با بعد 1 سال خوندن زبان ادبیات اقدام به تغییر رشته ی همینجا به مترجمی کنم , چیه؟!!!
    سلام
    خواهش می کنم انجام وظیفه بود

والا به نظرم موردی نداره..البته از لحاظ نوع و کیفیت درسها
    فقط باید قبلش از دانشگاه بپرسید که ایا از لحاظ قوانین مشکلی وجود داره یا خیر

تاريخ عضويت
    Jul 2005

13

اگر ساکن تهران هستید و از نظر دانشگاهی،فکر می کنم آزاد تهران بهتر باشه .چون اساتید دانشگاه های تهران آنجا تدریس می کنند .و در کنار اون می تونید از آموزشگاه های زیادی برای تقویت بیشتر زبانتون استفاده کنید. فکر می کنم اساتید دانشگاه آزاد تهران از اساتید دانشگاه غیر انتفاعی در اصفهان بهتر باشند.
    و اینکه می تونید قبل از ثبت نام به دانشگاه آزاد سری بزنید و از دانشجوهاش سوال کنید!
    .
    حرف شما درست ...
    ولی این که دوستمون گفتند اونجا اساتید دانشگاه اصفهان مشغول به تحصیلند , اینم خودش میتونه از این نظر با آزاد تهران برابری کنه!...

یه مشکل دیگه که هست من هنوز به این نتیجه نرسیدم که از بین این دو مدرک اخذ شدهکدوم دانشگاه نسبت به دیگری معتبرتره؟!...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •