تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: کمک در ساختن یک دکمه با این مشخصات !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

9 کمک در ساختن یک دکمه با این مشخصات !

سلام
    من میخوام یک دکمه بسازم که ابتدا به صورت دکمه play باشه طوری که وقتی روش کلیک میکنیم , انیمیشن اجرا بشه و در ضمن میخوام بعد از کلیک , این دکمه به صورت دکمه pause در بیاد که با کلیک روی اون انیمیشن از حرکت بایسته و نیز این دکمه به صورت دکمه play در بیاد . یه جورایی میخوام دو تا دکمه play و pause رو در یک دکمه داشته باشم.
    لطفا خیلی دقیق مراحل ساخت این دکمه را شرح دهید.

داره خودمونی میشه black sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اول دوتا سمبل با رفتار buttom میسازی میزاری تو اولین فریم انیمیشن توجه کن که تو یه لایه ی جدا باشه.اولین فریم انیمیشن رو انتخاب میکنی و میری تو قسمت action ها .دکمه ی" به علاوه +"رومی زنی بعد گزینه ی action بعد movie control بعد stop .با این کار انیمشن متوقف است وبرای play کردن آن روی یکی از دکمه ها کلیک میکنی میری تو قسمت action ها دکمه ی + رومیزنی گزینه ی action بعد movie control بعد play .حالا رو اون یکی دکمه کلیک میکنی ودستور قبل میری فقط آخرش گزینه ی stop میزنی . حالا طول لایه ی دکمه هاتو با لایه های دیگه تطبیق میدی یعنی تو لایه ی دکمه هات اونقدر F5 رومیزنی تا اندازش با لایه های دیگت یکی شه.

داره خودمونی میشه black sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من میخوام یک دکمه بسازم که ابتدا به صورت دکمه play باشه طوری که وقتی روش کلیک میکنیم , انیمیشن اجرا بشه و در ضمن میخوام بعد از کلیک , این دکمه به صورت دکمه pause در بیاد که با کلیک روی اون انیمیشن از حرکت بایسته و نیز این دکمه به صورت دکمه play در بیاد . یه جورایی میخوام دو تا دکمه play و pause رو در یک دکمه داشته باشم.
    اگه بخای دوتا action رو با کلیک موس روی یک دکمه انجام بدی فکر نمیکنم جواب بده ولی میشه با یه دکمه فیلم رو پلی کرد بعد با یه دکمه ی دیگه مثلا اینتر pause کرد هردوتاش روی یک buttom.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    خیلی راحت میشه با روش FLَAG این کار رو کرد ....
    یه انیمیشن درست کن (مثلا یه دایره که حرکت میکنه ) که از فریم دوم شروع بشه ...
    تو فریم اول این کد رو بنویس :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و تو فزیم آخر هم این کد :
    کد:
    حالا یه لایه جدید و یک دکمه داخلش درست کن و این کد رو به دکمه بده تا دکمت هم Play باشه و هم Pause ....
    کد:

اینم یه نمونه ی سادش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از همه شما دوستان متشکرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فقط یه سوال حالا اگه بخوام بعد از هر کلیک شکل کلیدم عوض شه باید چی کار کنم ؟
    ( یعنی مثلا اول به شکل play باشه , بعد وقتی روش کلیک میکنیم در همین حال که انیمیشن داره اجرا میشه به شکل pause در بیاد حالا وقتی که روش کلیک میکنیم در همان حال که انیمیشن داره متوقف میشه , این دکمه به شکل play در بیاد)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

فقط یه سوال حالا اگه بخوام بعد از هر کلیک شکل کلیدم عوض شه باید چی کار کنم ؟
    ( یعنی مثلا اول به شکل play باشه , بعد وقتی روش کلیک میکنیم در همین حال که انیمیشن داره اجرا میشه به شکل pause در بیاد حالا وقتی که روش کلیک میکنیم در همان حال که انیمیشن داره متوقف میشه , این دکمه به شکل play در بیاد)
    میتونی دو علامت که برای play و pause هست رو به MovieClip تبدیل کنی و روی هم روی دکمه بزرایشون و و با یه کم دست کاری تو همون کد هر با Visibality_ یکیشون رو TRUE کنی ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

میتونی دو علامت که برای play و pause هست رو به MovieClip تبدیل کنی و روی هم روی دکمه بزرایشون و و با یه کم دست کاری تو همون کد هر با Visibality_ یکیشون رو TRUE کنی ....
    من متوجه منظورتون نشدم , میشه دقیق تر توضیح بدید .
    دو تا علامت رو تو یه لایه بسازم یا هر کدوم رو تو یه لایه جداگانه بسازم ؟
    بعد هر کدوم رو به یه movie clip تبدیل کنم , بعد جفتشون رو روی هم بزارم و تو یه لایه به button تبدیل کنم؟
    من نفهمیدم که تو action script چه کدی رو وارد کنم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •