با سلام
من آنتي ويروس Avg رو به طور مرتب آپديت كردم و الانم ازش راضيم. خواستم بدونم مي شه اين آپديت ها رو حفظ كنم و در صورت نصب مجدد ويندوز نياز به تكرار آپديت از طريق اينترنت نشم.
متشكرم
با سلام
من آنتي ويروس Avg رو به طور مرتب آپديت كردم و الانم ازش راضيم. خواستم بدونم مي شه اين آپديت ها رو حفظ كنم و در صورت نصب مجدد ويندوز نياز به تكرار آپديت از طريق اينترنت نشم.
متشكرم
Last edited by mostafa.newview; 08-09-2007 at 01:12. دليل: اصلاح
دوست عزیز شما باید عنوان تاپیک رو درست و مناسب انتخاب کنید تا زودتر به نتیجه برسید . موفق باشی
سلام
خدمت شما عرض شود كه ابتدا بايد توجه كنيد كه خود برنامه گزينه اي براي گرفتن پشتيبان از فايلهاي آپديت در
اختيارتان مي گذارد يا نه ؟
و يا اينكه مسيري كه در آن فايلهاي آپديت ريخته مي شود را در درون هارد پيدا كنيد و از آن پوشه كپي بگيريد و در
دفعات بعد آن را در آن مسير Paste كنيد.
سلام دوست عزیز!!
کوتاه ترین و آسانترین طریقه جمع را ضرب گویند!با سلام
متشكرم
میگید " یعنی چی؟ "
یعنی اینکه به این سایت که تولید کننده آنتی ویروس AVG هست بروید و آخرین آپدیت هایش را دستی دانلود نموده و در یک مکان از هارد کامپیوتر تان ذخیرش کنید و بعد از نصب ویندوز جدید و آنتی ویروس AVG آپدیت ها را هم اینستال نمایید.
درضمن اینو هم بگم که: پادشاه آنتی ویروس های جهان Kaspersky هستش!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مؤفق باشید!!
فرهمنــــــــــد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)