تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: یه لینوکس دارم میخوام روش مایا نصب کنم ...

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض یه لینوکس دارم میخوام روش مایا نصب کنم ...

سلام دوستان ...
    من یه PClinux 2007 دارم ، درایور گرافیکمم نصب کردم وقتی میاد بالا آرم Nvidia رو نشون میده فکر کنم درست نصب شده ...

حالا میخوام یه مایا 8.5 با پسوند Rpm نصب کنم اما نمیدونم باید چیکار کنم اصلا این PClinux2007 فایل deb میخونه یا Rpm ؟

خلاصه فکر کنم تا همینجا متوجه شده باشید که از لینوکس هیچی بارم نیست این چیزا رو هم به زور نصب کردم.

یکی کمک کنه ...

خیلی ممنون.

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سیستم شما مبتنی بر مندریک هست و باید فایل های rpm رو نصب کنی. اگر فایل rpm مایا رو داری با دستور زیر میتونی نصبش کنی. اول ترمینال یا konsole رو اجرا کن.بعدباید با دستور cd وارد دایرکتوری حاوی فایل rpm بشی. بعد با دستور زیر نصبش کن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ایول ...
    باید برم تویه لینوکس تست کنم آخه با وین مودم مشکل داره ...
    ممنون.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سیستم شما مبتنی بر مندریک هست و باید فایل های rpm رو نصب کنی. اگر فایل rpm مایا رو داری با دستور زیر میتونی نصبش کنی. اول ترمینال یا konsole رو اجرا کن.بعدباید با دستور cd وارد دایرکتوری حاوی فایل rpm بشی. بعد با دستور زیر نصبش کن.
    کد:
    دوست عزیز جواب نمیده ...
    نمیشه یه آموزش تصویری بذارید ... اخه من تویه لینوکس گم شدم ...

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه اروری می ده؟
    اینجا بزار

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چه اروری می ده؟
    اینجا بزار
    ارور نمیده ...

اصلا وقتی اون کدهای بالا رو تویه ترمینال همون کنسول نوشتم ، هیچ اتفاقی نیفتاد ...
    نمیشه مثل فایلهای exe تویه ویندوز فایهای Rpm رو برای برنامه نصب کرد؟
    آخه این چه سیستم عاملیه ...؟ چرا اینقدر عجیبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اول اینکه توی استودیوهای فیلم سازی از مایا روی لینوکس استفاده میکنن و از اونجائي که توی لینوکس هم بحث کرک خیلی مطرح نیست .........حالا شما این نسخه رو چه جوری گیر آوردین و احیانا حجمش چقدره بیشتر میخوام بدونم خودتون دانلود کردین یا دستتون رسیدین واسه اینکه مطمئن بشین حتما با توزیعتون سازگار اسمشو اینجا بزارین منظورم اسم فایلشه بعد مشخصات سخت افزاری و دوم اینکه اون دستوراتی رو hossain-mec گفت اجرا کن و خروجیش رو اینجا بزار تا بتونیم کمکت کنیم پس:
    ۱)اسم و مشخصات فایل/از کجا دانلود کردی وووووو
    ۲)خروجی دستور

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اول اینکه توی استودیوهای فیلم سازی از مایا روی لینوکس استفاده میکنن و از اونجائي که توی لینوکس هم بحث کرک خیلی مطرح نیست .........حالا شما این نسخه رو چه جوری گیر آوردین و احیانا حجمش چقدره بیشتر میخوام بدونم خودتون دانلود کردین یا دستتون رسیدین واسه اینکه مطمئن بشین حتما با توزیعتون سازگار اسمشو اینجا بزارین منظورم اسم فایلشه بعد مشخصات سخت افزاری و دوم اینکه اون دستوراتی رو hossain-mec گفت اجرا کن و خروجیش رو اینجا بزار تا بتونیم کمکت کنیم پس:
    ۱)اسم و مشخصات فایل/از کجا دانلود کردی وووووو
    ۲)خروجی دستور
    درسته رفیق سرعت رندر منتال ری در لینوکس 2.3 برابر سریعتر از ویندوزه ... البته کدوم توزیع لینوکس رو نمیدونم فقط تویه اتودسک نوشته اپن زوزه ...

خب یه فایل تورنت بود بردمش کافی نت با بیت تورنت دانلودش کردم ... ماه گذشته بود ...
    حجمش حدودا 320 مگابایته و دوتا فایل rpm تویه یه فایل rar بود ... یه 32 بیتی و یه 64 بیتی که لینوکس من 32 بیتیه ...

بعدش من چطور میتونم از لینوکس عکس بگیرم ؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

ارور نمیده ...

اصلا وقتی اون کدهای بالا رو تویه ترمینال همون کنسول نوشتم ، هیچ اتفاقی نیفتاد ...
    نمیشه مثل فایلهای exe تویه ویندوز فایهای Rpm رو برای برنامه نصب کرد؟
    آخه این چه سیستم عاملیه ...؟ چرا اینقدر عجیبه؟
    فکر کنم شما یه اشتباه بزرگ کردی ؟ به این جمله ی من توجه کردی ؟

باید با دستور cd وارد دایرکتوری حاوی فایل rpm بشی

یا اینکه همین جوری اون دو تا دستور رو کپی پیست کردی توی ترمینال و اجرا کردی ؟

مجبورم خیلی مبتدی توضیح بدم. فرض کن اون فایل های rpm در این مسیر قرار داره :
    کد:

باید با این دستور وارد اون دایرکتوری بشی :
    کد:

بعدش اون دستوراتی رو که در بالا گفتم اجرا کن. اگه در این مرحله با مشکل مواجه شدی , خروجی دستور رو اینجا بذار تا دوستان کمک کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اول اینکه pclinux2007 هم رو نمیدونم ولی توی فدورا روی rpm که کلیک کنی مثل ویندوز نصب میکنه
    توزیع مندریوا هم سرآمد سادگی و سعی در ساده کردن داره حالا pclinux که بر اساس مندریوا هست باید با همون کلیک هم بشه
    دوم اینکه وقتی یه بسته دانلود میکنی باید به توزیعت بخوره که امیدوارم اینطور باشه
    واسه عکس گرفتن که خیلی ساده است اگه توی گنوم هستی با دکمه PrintScreen برنامه مخصوصش باز میشه و میتونی عکس رو ذخیره کنی (توی ویندوز باید اونو ببری توی paint و paste کنی) توی KDE هم اگه باشی باز ابزار خودشو داره کلا عکس گرفتن کاری نداره بعد عکس رو آپلود میکنی و لینکشو میزاری.............
    ازون گذشته اونجه که توی ترمینال مینویسی و خروجی دستورش هم میتونی همونجوری با Ctrl+Shift+C کپی کنی (با موس هم میشه) بعد همینجا paste .......

واسه دستور هم حسین راهنمائيت کرد البته میتونی مثلا مستفیم بنویسی

rpm -ivh /media/sda5/maya.rpm
    یا با کیلک کردن هم میشه
    خلاصه در هر صورت یه خروجی داری اونو بزار اینجا

خیلی مهم:برای نصب کردن باید مجوز ریشه داشتی باشی اگه نداری یه راه اینه که توی ترمینال بنویسی su بعد اینتر بعد پسورد رو بدی حالا یه ترمینال با مجوز ریشه داری و میتونی انجام بدی یه راه دیگه هم اینکه لاگین کنی توی خود یوزر ریشه یه راه دیگه هم اینکه میتونی.......
    Last edited by GnuHDL; 07-09-2007 at 14:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •