دوستان من مبخام یک اسپیکر خیلی عالی دالسته باشم که با اون صدا های استریو را به خوبی بتونم گوش کنم و کیفیت خیلی خوبی داشته باشه و بتونم باهاش فیلمهای ترسناک را با هیجان بیشتری ببینم
هر کی همچین اسپیکری میشناسه نام و مدلش را بگه
دستتون مرسی
دوستان من مبخام یک اسپیکر خیلی عالی دالسته باشم که با اون صدا های استریو را به خوبی بتونم گوش کنم و کیفیت خیلی خوبی داشته باشه و بتونم باهاش فیلمهای ترسناک را با هیجان بیشتری ببینم
هر کی همچین اسپیکری میشناسه نام و مدلش را بگه
دستتون مرسی
برو بازار مدل های زولتریکس و کریتیو رو ببین . هر چی پول بیشتر بدی صدای بهتر می شنوی ( من کریتیو رو پیشنهاد می کنم )
کريتيو بخر يه مدل 700 دلاری توپ داره
بهترين اسپيكر دنيا Edi fire است كه از بهترين چوب كه اسمشم MDF درست شده توي بازار سوال كني بهت مي گن كه چه شفافيتي داره بعدشم Microlab بهترنه از نظره شفافي البته اين جديداش خوبه نگاه به ظاهر باندهاي ديگه نكن فقط كارايشونو نگاه كن
abbas13677_2005 به نظر من شما از Creative 7.1 استفاده کن که همونی که ميخوای باشه!!!
دوستان ممنون از راهنمایی هایتان
اگر خدا بخواهد فردا به کریتیو7.1با توجه به توصیه دوستان میخرم
باز هم ممنون
عباس جان سلام
اگه هنوز نخريده اي، روي مارك Jbl هم يه فكري بكن.
من اگه جای طرف بودم مخم می پکید . اخه هرچی مدل تو بازار بود گفتید .
من نفهميدم شما اسپيكر مي خواستيد يا كارت صدا؟ گفتيد يك اسپيكر مي خواهم حالا مي گي مي خوام برم كارت صدا بخرم لطفآ در موضوع تايپيك دقت بيشتري كنيد
سلام به همه
اقاي لرد تون بنظزر من اطلاعات شما در مورئد قطعات كامپيوتر خيلي پايينه
اصلا بهترينها رو در نوع خودش نمي شناسي فقط يه چيزهايي شنيدي من اكثر جوابهاي شما رو در مورد سخت افزار خوندم بنظرم خيلي الكيه
در مورد اسپيكر هم بهترينها رو اين سه تا ميزنند altec lancing creative logitech البته logitech جديدا محصولات خوبي رو با تبليغات فراوان وارد بازار كرده
در مورد creative نسبت به پولي كه خرج مي كني چيز بدرد بخوري ميبري ولي صداي ساب اون خيلي زياده و نمي توني كنترل خوبي روي ساب داشته باشي خلاصه يه مارك بي دردسري براي معرفي به ديگرانه
مدل 2900 اون با قيمتي در حدود 40000 تومان چيز خوبي ولي حجم صدا زياد نيست و صداي بم الكي زياد داره
مدل 7.1 اون به نسبت قيمت خيلي خوبه ولي اكثرا بدون فايده مي مونه من 5.1 رو بيششتر ترحيح مي دم
مدلهاي ديجيتال اون هم كه خيلي خوبند ولي قيمت اونها هم زيادي خويه ؟؟؟؟؟؟
در مورد altec هم كه تو بازار نيست بحثي نمي كنيم
مي مونه logitech
من در مورد اون فقط يه بار سيستم z _ 5500 اون رو ديدم و ديگه بيخيال همه چي شدم واقعا به معناي واقعي عاليه
اكثر دكودرهاي اون هم سخت افزاريه
خسته شدم تا بعد
راستي گول جنگولكهاي روي اسپيكرها رو نخوريد اسپيكر بايد صداي خوب داشته باشه نه رقص نور و .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)