تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: من چه طوری پارتیشن c: رو که NTFS هست Format کنم

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض من چه طوری پارتیشن c: رو که NTFS هست Format کنم

من چه طوری پارتیشن c: رو که NTFS هست Format کنم ؟ تو داس میگه Unsupport !

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوست عزيز شما مي تونيد با استفاده از برنامه Ntfs4dos اين كارو انجام بديد
    اين برنامه براي شما يك فلاپي درست ميكنه كه مي تونيد در محيط داس هم به درايو هاي Ntfs دسترسي داشته باشيد

داره خودمونی میشه Herasat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

13

سلام

شما مي توانيد از برنامه پارتيشن مجيك بوت ايبل كه در سي دي هاي بوت وپارتيشن بندي پيدا ميشود استفاده كنيد. در ضمن كار با اين برنامه خيلي راحت است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza.majazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

چرا اینقدر دردسر سی دی ویندوز اکس پی رو بزارین وقتی اومدین تو قسمت درایو ها رفتین d رو بزنید وبعد دکمه L رو بزنید حاال درایوتون پاک شده اگه می خواین که روی همون درایو ویندوز نصب کنید برین روش اینتر بزنین و گزینه فورمت میاد فرمت ان تی اف اس رو انتخاب کنین خودش فرمت می شه وبعد هم ویندوز خود به خود نصب می شه
    و در غیر اینصورت اگه نمی خواین ویندوز رو اون درایو نصب کنید بعد از زدن دکم دی و ال دکمه c رو بزنین وبعد اینتر حال وقتی بیاین تو ویندوز روی درایو که کلیک کنید وا نمی شه شما گزینه فرمت رو انتخاب کنین و فرمت کنین.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

به خاطر این می گه Unsupport چون سی دی بوت شما بوت 98 هستش و بوت 98 نمی تونه درایوی که دارای فایل سیستم ntfs هست را فرمت کنه و باید بوت شما بوت xp باشه . برای اینکار می تونی یه سی دی ویندوز xp بوتیل بگیری و با اون داریو ntfs را فرمت کنی

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

كسي اون برنامه Ntfs4dos رو داره بزاره !

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

اينم لينك برنامه Ntfs4dos

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن اين برنامه كاملا رايگان هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا من هم همین کاری reza.majazi ، جان گفت را انجام دادم تا حالا شاید 5 بار همین جوری درایو C را فرمت کردم و ویندوز جدید نصب کردم (بدون مشکل )
    ولی همین یک ساعت پیش دو باره روی یه سیستم اینکار را کردم کل هارد دیسک فرمت شد و یه ویندوز جدید نصب شد با تنها یه درایو
    حالا همۀ اطلاعات روی سیستم را از دست دادم
    برای Recovery شون که البته خودم بعید میدونم یه تاپیک کمک دادم تا ببینیم کسی راه کاری داره یا نه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza.majazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا من هم همین کاری reza.majazi ، جان گفت را انجام دادم تا حالا شاید 5 بار همین جوری درایو C را فرمت کردم و ویندوز جدید نصب کردم (بدون مشکل )
    ولی همین یک ساعت پیش دو باره روی یه سیستم اینکار را کردم کل هارد دیسک فرمت شد و یه ویندوز جدید نصب شد با تنها یه درایو
    حالا همۀ اطلاعات روی سیستم را از دست دادم
    برای Recovery شون که البته خودم بعید میدونم یه تاپیک کمک دادم تا ببینیم کسی راه کاری داره یا نه .

متاسفم که راهنمایم باعث درد سر شد ادرس تاپیکتون رو بدین بیام کمکتون کنم.

داره خودمونی میشه Herasat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

13

چرا اینقدر دردسر سی دی ویندوز اکس پی رو بزارین وقتی اومدین تو قسمت درایو ها رفتین d رو بزنید وبعد دکمه L رو بزنید حاال درایوتون پاک شده اگه می خواین که روی همون درایو ویندوز نصب کنید برین روش اینتر بزنین و گزینه فورمت میاد فرمت ان تی اف اس رو انتخاب کنین خودش فرمت می شه وبعد هم ویندوز خود به خود نصب می شه
    و در غیر اینصورت اگه نمی خواین ویندوز رو اون درایو نصب کنید بعد از زدن دکم دی و ال دکمه c رو بزنین وبعد اینتر حال وقتی بیاین تو ویندوز روی درایو که کلیک کنید وا نمی شه شما گزینه فرمت رو انتخاب کنین و فرمت کنین.

دوست عزير طبق گفته قبلم و تجربه اي كه داشته ام در بسياري از مواقع كه از خيلي از برنامه ها قطع اميد مي شود، Partition magic Pro 8.05 از سي دي Hiren's Boot CD از شركت SSG معجزه مي كند و كار با آن خيلي ساده است.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •