سلام
از دوستان میخوام بهترین cms رو که سراغ دارن اینجا معرفی کنن.
ممنونم
سلام
از دوستان میخوام بهترین cms رو که سراغ دارن اینجا معرفی کنن.
ممنونم
سلام مجدد
من از e107, joomfa
هم استفاده کردم ولی از دوستان میخوام که چیزی که استفاده کردند و جواب داده رو معرفی کنند.
سلام دوست عزیز.
اگر بدنبال یک CMS کامل و بزرگ میگردید، Phpnuke را به شما پیشنهاد میکنم. بهترین سایت پارسی زبان ارائه دهنده این سیستم هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
پی.اچ.پی نیوک بیشتر بدرد سایتهایی میخوره که میخوان به مردم خدمات بدن؛ مثل سایتهای آهنگ و موسیقی، دانلود برنامه، ...
اما اگر میخواهید مطالب روزانه خود را بنویسید، آموزش دهید، سایت وبگردی درست کنید ویا یادداشتهای روزانه تون رو به نمایش عموم درآورید، جوملا یا وردپرس را به شما پیشنهاد میکنم که البته وردپرس بهتر هست.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (که فعلا در دسترس نیست!) | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (انگلیسی).
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
موفق باشید.![]()
خودتون اینجا محیط admin همه رو ببینید، هر کدوم که پسندیدید انتخاب کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال جاش اینجاست
سیستم های مدیرت محتوا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از همه ی دوستان ممنونم و با عرض معذرت یکی از مدیر ها این رو جابجا کنه.
نظرتون در مورد Elxis, Drupal چیه ؟
من فکر می کنم Drupal بهتره
ولی اول بگو سیستم برای چه کاری میخوای ؟
یک CMS دیگر هم هست که خیلی خوبه و بیشتر بدرد معرفی نرم افزار، آهنگ، فیلم و... می خوره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)