Deicide - The Stench Of Redemption
Earache Records, ۲۰۰۶
درود. بالاخره بعد از 2 سال انتظار هواداران گروه Deicide ، آخرین آلبوم خودش رو منتشر کرد. مسلما همیشه گروه های مختلف دچار دگرگونی های بسیاری در طول مسیر کاری خودشون میشن و Deicide هم از این قضیه مستثنی نیست. اینطور که معلومه در اعضای گروه تغییراتی ایجاد شده و افراد جدیدی وارد گروه شدند، Ralph Santolla به گروه پیوسته که سابقه نواختن در گروه های معروفی همچون Death، Iced Earth، و Vital Remains را داره و همچنین Jack Owen که از گروه قدرتمند Cannibal Corpse جدا شده و به گروه Deicide پیوسته، و دو برادری Hoffman هم از گروه جدا شدن و هنوز مشخص نیست در حال همکاری با کدوم گروه هستن. البته با این ترکیب نه تنها چیزی از ویژگی های گروه کم نکرده بلکه به آنها قدرت و انرژی بیشتری بخشیده، من با آلبوم های قبلی گروه کاملا آشنا هستم و مطمئن هستم که شما هم بعد از گوش دادن این آلبوم با من هم عقیده خواهید شد که این آلبوم یک تافته جدا بافته در کارنامه Deicide است که نشان دهنده پیشرفت خوب و رو به جلو گروه میباشد.
باید گوشتون رو تیز کنید تا صدایی که از هارمونی های گیتار یک زوج Cannibal Corpse-ish نواخته میشن رو بشنوین. با کمی دقت میتوان فهمید که این آلبوم با ویژگی های قوی تر از آلبوم قبلی گروه یعنی Scars of the Crucifix خودش رو به رخ میکشه و هنرنمایی میکنه.
موسیقی این آلبوم قبل از اون که بی رحم باشه، به دلیل وجود ملودی های قوی و زیبا بیشتر شنونده را جذب خودش میکنه، آهنگ های لعنتی این آلبوم به طرز عجیبی با هم هماهنگ شدن و هر یک تمام کننده و شروع بعدی هستند، و با شواهدی که از نواختن موسیقی گروه در دست هست میتوان گفت که بسیار به سبک Brutal نزدیک شده اند ( برای مثال " "Not of This Earth). تراک آخر گروه نشان میدهد که گروه علاقه داشته آلبوم خود را با یک موسیقی بدون کلام و البته شنیدنی به پایان برساند که معمولا کمتر این در گروه های دث متال اتفاق میافتد که این گونه آلبوم رو تموم کنن. و خیلی عجیب به نظر میرسه که همچین گروهی با آلبومی با این سرعت و قدرت که کون هر کسی رو به شدت تکون میده و سر جاش میشونه، یه تراک معمولی و آرومی رو برای پایان آلبوم در نظر بگیرن. – کس خلن دیگه وگرنه کسی اینکارو نمیکرد بگذریم!!! -
به هر حال نواختن گروه در قسمت هایی از آهنگ ها گوش شما رو خسته میکنه البته این فکر لعنتی رو بندازین دور که آلبوم خوبی از آب در نیومده بلکه برعکس، اما به هر حال ماشالا علم موسیقی اینقدر پیشرفت کرده که این گوش های ما دیگه به درد گوش دادن نمیخوره باید منتظر گوش های دیجیتالی باشیم. و این به دلیل موسیقی ستیزه جو و قدرتمند گروهه که باعث شده این گونه به نظر برسه. دو زوج جدید تکنیکی و قدرتی که به گروه اضافه شدن باعث شده آلبومی حرفه ای و قوی رو ارائه بدن. لذت ببرید ا
بدرود.