تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: مادر بورد و سی پی یو میخوام تا 2.5 میلیون

داره خودمونی میشه amirpsx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی خونه

پيش فرض مادر بورد و سی پی یو میخوام تا 2.5 میلیون

دوستان اگه لطف کنن یه مادر بورد تک که بتونه دو تا سی پی یوی 4 هسته ایی رو ساپورت کنه به من پیشنهاد کنن .
    قبلا نظرم روی مادر بورد L1n64 بود ولی با سی پی یوی ای ام دی به کارم نمیاد !! حتمی میگید این سیستم برای چه مه ولی من اونو برای کارای خیلی سنگین و بازی های نسل بعد میخوام مثل بازیه کرایسیس .که شدیدا به قدرت بالا نیاز داره سیستم قبلم فقط بدرد بازی های که با دایرکت ایکس 9 بالا میاد خوبه! سیستمم اینه .
    asus m2n sli deluxe
    4* ram apacer 512 bus 800
    cpu:amd 64 x2 5200+
    geforce en8800 ultra

فقط اگه میشه یکم زودتر جوابمو بدید چون میخوام برم ببندمشبا تشکر

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

5

دوستان اگه لطف کنن یه مادر بورد تک که بتونه دو تا سی پی یوی 4 هسته ایی رو ساپورت کنه به من پیشنهاد کنن .
    قبلا نظرم روی مادر بورد L1n64 بود ولی با سی پی یوی ای ام دی به کارم نمیاد !! حتمی میگید این سیستم برای چه مه ولی من اونو برای کارای خیلی سنگین و بازی های نسل بعد میخوام مثل بازیه کرایسیس .که شدیدا به قدرت بالا نیاز داره سیستم قبلم فقط بدرد بازی های که با دایرکت ایکس 9 بالا میاد خوبه! سیستمم اینه .
    asus m2n sli deluxe
    4* ram apacer 512 bus 800
    cpu:amd 64 x2 5200+
    geforce en8800 ultra

فقط اگه میشه یکم زودتر جوابمو بدید چون میخوام برم ببندمشبا تشکر
    دو تا cpu چهار هسته ای واسه بازی !! . چه خبره مگه .

بهت قول میدم الان حتی یه Q6600 اینتل از پیچیده ترین افکت های بازی ها آینده بر میاد .

ضمنآ سیستمی که الان داری که خیلی عالیه دیگه 8800Ultra از پس هرچی بازیه اساسی بر میاد .

والا من هر چی فکر میکنم همچین سیستمی رو واسه سرور می بندن نه واسه بازی !!!

ضمنآ این جور مادربوردها که شما میخوای چون بیشتر واسه سرور استفاده میشه خیلی کم تو ایران گیر میاد .

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بابا همین سیستم خوبه. صبر کن وقتی X38 و nforce 7 اومدن مادربورد بگیر!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

main board supermicro x7dae
    و cpu xeon quad core5310

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی خونه

پيش فرض

سلام دوستان درباره این سیستم زیاد تعجب نکنید! اگه یه کم درباره بازی CRYSIS تو اینترنت سرچ کنین نظرتون عوض میشه . این بازی که بر اساس directx 10 بنا شده ! تقریبا میتونم بگم که میتونه با کنسولهای نسل اینده برابری کنه و اون طور که من تحقیق کردم با cryengine 2 بازی ساخته شده و سازنده هاش گفتن یکی از سنگینترین بازی های پی سی هست و خودشون با جدیدترین سی پی یوی اینتل 4 هسته ای! که تست زدن بازی با 25 الا 30 fps اجرا شد من از نظر گرافیکی مشکلی ندارم فقط مشکلم رو پردازنده بود . حالا با برادرم شریکی میخوایم این سیستمو جمع کنیم . میخوایم طوری باشه که ps3 رو بزاره تو جیب البته اگه شد!! مهدی جون گفت اینجور مادر بورد ها کم گیر میاد اگر هم این طور بود میخایم سفارش بدیم!! اگر هم دوستان جاییی رو تو تهران برا این کا میشناسن مارو هم بی خبر نذارن
    راستی ویرگیل جون مگه سری چیپست 7xx در راهه من فقط میدونم که مادر بورد asus l1n64 ws چیپستش nforce 680 i هست. با تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

amirpsx من خودم سه ماه هست دارم برای Crysis ثانیه شماری میکنم!
    تا دو سه ماه دیگه nforce 7 و x38 همراه با PCI Express 2.0 عرضه میشن. یعنی خرید مادربورد گرون الان اشتباه هست بهتره با همین سیستم کنار بیای تا وقتی یکی از این دو چیپست بیان.(حدود 1 ماه دیگه) تا اون موقع هم Crysis نمیاد چون قراره دوباره تاخیر بخوره. به فکر ddr3 و PCI Express 2.0 و 45 نانومتری ها باش! :d

main board supermicro x7dae
    و cpu xeon quad core5310
    mrc جان شما انگار فقط سیستم سرور پیشنهاد میدی !

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی خونه

پيش فرض

amirpsx من خودم سه ماه هست دارم برای Crysis ثانیه شماری میکنم!
    تا دو سه ماه دیگه nforce 7 و x38 همراه با PCI Express 2.0 عرضه میشن. یعنی خرید مادربورد گرون الان اشتباه هست بهتره با همین سیستم کنار بیای تا وقتی یکی از این دو چیپست بیان.(حدود 1 ماه دیگه) تا اون موقع هم Crysis نمیاد چون قراره دوباره تاخیر بخوره. به فکر ddr3 و PCI Express 2.0 و 45 نانومتری ها باش! :d

mrc جان شما انگار فقط سیستم سرور پیشنهاد میدی !
    دست شما درد نکنه ویرگیل جون ! واقعا حالا نظرم عوض شد ! پس منتظر pci express 2 میمونیم .راستی دیگه اینایی که گفتی میتونه قوقا کنه! ؟ اطلاعات بیشتر راجع به pci express 2 رو میتونم از کجا گیر بیارم؟ ایا تو همین فوروم دربارش بحث شده؟.خیلی ممنونم

داره خودمونی میشه sulfur99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

5

با سلام.اگه واقعا این قدر پول داری نظرت در مورد مکینتاش چیه اینقدر هست که می تونی با آن موشکهای ناسا را طراحی کنی چه برسه به بازی.
    Last edited by sulfur99; 05-09-2007 at 21:40.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دست شما درد نکنه ویرگیل جون ! واقعا حالا نظرم عوض شد ! پس منتظر pci express 2 میمونیم .راستی دیگه اینایی که گفتی میتونه قوقا کنه! ؟ اطلاعات بیشتر راجع به pci express 2 رو میتونم از کجا گیر بیارم؟ ایا تو همین فوروم دربارش بحث شده؟.خیلی ممنونم
    اینجا اطلاعاتی راجب PCI Express 2.0 هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی فروم ندیدم راجبش بحث بشه. شاید بعد از اومدن X38 بهتر بشه دربارش بحث کرد.
    راستی درستش ورژیل هست!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

دوست عزیز زننده تاپیک برای یک بازی مزخرفی مثل کرایسیس میخوای 2.5 ملیون خرج کنی ایول بابا
    به نظرم بهتره بری با 500 تومان یک xbox360 بخری چون این بازی برای این کنسول هم خواهد امد
    در ثانی کارت گرافیگ شما که از دایرکت ایکس 10 پشتیبانی میکنه و این بازی براحتی برات اجرا میشه
    اما اگر نظر منو میخوای کمی صبر کن اولن تا انجا که میدونم قراره دایرکت ایکس 10.1 بیاد که متاسفانه کارتهای سری 8 اونو ساپورت نمیکنند
    پس صبر کن برای کارتهای جدیدتر
    سی پی یو هم چهار هسته ای بگیر با فن اوری 45 نانومتری
    هر چه دیرتر بخری بهتره چون تا انجا که میدونم فن اوریهای جدیدی در راهند فقط 4 ماه صبر کن

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •