سلام
من کامیوترم یک ویروسی گرفته که نمی ذاره هیچ فایل exe (اجرایی) اجرا بشه ، هیچ برنامه ای نصب نمی شه وقتی روی یک فایل کلیک می کنم پنجره Open With باز می شه، چه جوری باید از بینش ببرم؟
ممنون می شم
سلام
من کامیوترم یک ویروسی گرفته که نمی ذاره هیچ فایل exe (اجرایی) اجرا بشه ، هیچ برنامه ای نصب نمی شه وقتی روی یک فایل کلیک می کنم پنجره Open With باز می شه، چه جوری باید از بینش ببرم؟
ممنون می شم
Last edited by roya2002_80; 04-09-2007 at 12:52. دليل: اصلاح
عزيزم با nod 32 حل ميشه...
اينم nod32
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خیلی ممنون
Last edited by roya2002_80; 04-09-2007 at 13:05.
واز نشد؟؟؟؟
باشه يه دو دقه صبر كن الان واست يكي ديگه ميذارم....
الان دارم فایلشو دانلود می کنم ، ولی کامپیوترم که نمی ذاره فایل اجرای، اجرا بشه چه جوری اجراش کنم؟
اگه اجرا نشه مجبور بيدي ويندوز رو عوض وكني بعد نود 32 رو اجرا وكني و ويروس رو ازبين ببري
شايد مشكلت ويروس نباشه و اشكال از رجيستري باشه... اين مورد هم ميتونه ويروس باشه هم اشكال از رجيستري.
به نظر من ويندوز رو عوض كن واسه منم يه بار اينجوري شده بود ويندوز رو عوض كردم بعدش يكي دو روز خوب كار كرد و بعد دوباره اينجوري شد آخه بعد از عوض كردن ويندوز ويروس رو از بين نبردم و دوباره ويندوز رو عوض كردم و ويروس رو از بين بردم.
دوست عزیز به احتمال زیاد این یه ویروسه که روی اولین گزینه راست کلیک تاثیر میذاره . شما اگه روی فایلهای نصب راست کلیک کنی دو تا Open
میبینی و اگه روی اونی که کم رنگ هست کلیک کنی فایل نصب میشه . اگه به این صورت بود بگو تا راه حل رو برات بنویسم . موفق باشی
Last edited by ahsanx; 05-09-2007 at 04:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)