دوستان من چندتا تم برایn73 از اینترنت دانلود کردم اما رو گوشیم نصب نشد اگه کسی میدونه مشکل از کجاست لطفا کمکم کنه باتشکر...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من چندتا تم برایn73 از اینترنت دانلود کردم اما رو گوشیم نصب نشد اگه کسی میدونه مشکل از کجاست لطفا کمکم کنه باتشکر...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببين من 3250 داشتم و دقيقا مشكلم مشكل شما بود شما بايد تم هاي مخصوص به سري 3 رو بگيري يك سايت معروف هست نه 2 تا كه خارجيه تم هاشونم خوبه و راحت نصب ميشه.hالبته من يكيش رو الانسرچ كردم پيدا كردم يادم رفته بود آدرسش رو
شما مطمئن باش اگر از اينجا دانلود كني حله.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر نشد به من يه پيغام بده آخه شايد ديگه اينجا نيام .زياد ايناج نميام من
از این تاپیک می تونی تم بگیری.اونایی که خودم ساختم 100% بدون هیچ مشکلی نصب میشن ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه پیشنهاد خوب واسه این دوست خوبمون دارم،
بهتره گوشیتو بفروشی، یه سونی اریکسون بگیر ی حالشو ببریبعدش برو توی تاپیک بنده از توی اون لینکی که دادم چند تا تم باحال دانلود کن تا بفهمی تم باحال داشتن یعنی چی
![]()
اصلا تشکر لازم نیستفقط واسه اینکه جبران کنی شما هم برین یه حالی از نوکیا دارا بگیرین
شوخی کردم ،جدی نگیر،n73گوشی خوبیه ولی یکی از نقصایی که داره اینه که تم مخصوص به خودش داره وهر تمی روی اون جواب نمیدهشاید هم از محسنات اونه که به هر یابویی حال نمیده
قربانYou
فداغی لاری
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)