ميخواستم ببينم از اين دو تا موبايل کدوم تو ايران موجوده و کجا ميشه پيداش کرد.قيمتششون چنده و چه برتري هايي نسبت به هم دارن.از نظر دوربين کدوم برتره و ...
اين که آيا بلوتوث دارن و يا کارت حافظه ميخورن؟![]()
ميخواستم ببينم از اين دو تا موبايل کدوم تو ايران موجوده و کجا ميشه پيداش کرد.قيمتششون چنده و چه برتري هايي نسبت به هم دارن.از نظر دوربين کدوم برتره و ...
اين که آيا بلوتوث دارن و يا کارت حافظه ميخورن؟![]()
سوالاتت خنده داره
ولی متاسفانه حال خندیدن ندارم
دوست عزیز ما که مسخره شما نیستیماين که آيا بلوتوث دارن و يا کارت حافظه ميخورن؟![]()
جمله قشنگیه یادمه تو کتاب های دوره رانماییمون بود اول یا دوم راهنماییالهي آفريدي رايگان بيامرز رايگان كه تو خدايي نه بازگان
موافقم یا این دوست عزیز اطلاعات جزیی هم در این زمینه ندارد و یا ما رو مسخره کردهسوالاتت خنده داره
چرا دوست عزیز؟؟؟!!ولی متاسفانه حال خندیدن ندارم
بخند تا دنیا به روت بخنده
شما داربد منو مسخره مي کنيد يا من؟
من گفتم يه اطلاعاتي در مورد اين دو تا گوشي بديد.ميدونم تاپيک در مورد اين دو نوع زياده ولي هر کدومش حداقل يه 50 صفحه اي هستند!
حالا من ميخواستم تو اين تاپيک يه اطلاعات جامعي در مورد قيمت و اين که کجا پيدا ميشن و آيا برتري نيسبت به هم دارن يا نه بگيد.
مخصوصا اگه جايي هست که بشه تو اروميه پيداش کرد.
اين سايت كل هر اطلاعاتي دربارهي هر گوشي بخواي ميده ولي قيمتش علكيه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا ببخشید.
دوست عزیز این دو گوشی هر دو تا رم میخورن. هر دو تا 5 مگا پیکسلی هستن.
ولی یه چیزی میگم امیدوارم ناراحت نشی.
کسی که میدونه کا 850 تولید شده. و همچنین میدونه که این گوشی در حد ان95 هست و میشه این دو تا رو برای خرید مقایسه کرد و.... بعیده ندونه این گوشیا رم میخورن و تو ایران هستن یا نه .
حالا اگه میپرسیدی کا850 تو ایران هست یا نه و یا میپرسیدی از نظر دوربین کدوما بهتر یه کم قابل توجیه بود ولی الان تا حد زیادی حق با دوستانه.
در مورد اين پاسخت:حالا اگه میپرسیدی کا850 تو ایران هست یا نه و یا میپرسیدی از نظر دوربین کدوما بهتر یه کم قابل توجیه بود ولی الان تا حد زیادی حق با دوستانه.
و در مورد دوم هم که ميبيني آيکون خنده گزاشتم يعني يه نوع شوخيي براي خنده اين جمله آخريم.ميخواستم ببينم از اين دو تا موبايل کدوم تو ايران موجوده
از اين به بعد سعي ميکنم از اين کارا نکنم چون شايد بهره هوشي اعضا از بالاتر باشه و اين جملات منو به عنوان يه حرف جدي طلقي کنند!(شوخي)
در این که دوربین k850 بهتره شکی نیست
چرا توهین میکنی دوست عزیزاز اين به بعد سعي ميکنم از اين کارا نکنم چون شايد بهره هوشي اعضا از بالاتر باشه و اين جملات منو به عنوان يه حرف جدي طلقي کنند!
شاید ولی در بهتر بودن N95 شک نکنیددر این که دوربین k850 بهتره شکی نیست
دوستان سلام
هر دو عالین تو دو نوع دور بین از یک شرکت هم همیشه تفاوت وجود داره و هیچ وقت شبیه هم نیستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)