به نام خدا
لطفا در این کلوپ به تمامی مسایل w610 بپردازید.به زودی بررسی از این گوشی خواهم گذاشت از مدیران سایت و پیشکسوتان نیز درخواست کمک و همکاری دارم!
به نام خدا
لطفا در این کلوپ به تمامی مسایل w610 بپردازید.به زودی بررسی از این گوشی خواهم گذاشت از مدیران سایت و پیشکسوتان نیز درخواست کمک و همکاری دارم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک مشخصات w610
آیا این گوشی هک شده است ؟ قیمتش چنده؟
دوربینش آیا در حد دبلیو 810 هستش؟ کیفیت صفحه اش چطوره ؟
صدا اش رو نسبت به کا 750 و دبلیو 850 مقایسه میشه بکنید؟
ببخشید که خیلی من محتاط عمل میکنم چون توی خرید دو گوشی قبلیم اشتباه کردم و خیلی پول رو هدر دادم .
خواهشا کمک کنید. کسانی که 610 دارن
Last edited by zimka_14162; 13-09-2007 at 18:15.
قیمتش حدود 270
کیفیت صفحه اش هم خوبه
دوربینش از 810 بهتره
صداش هم در حد 750
در کل گوشی خوبیه
فک کنم هک شده باشه چون تو لیست setool2lite بود
من امروز 250 با گارانتی سیتادل خریدم
گوشی خوبی هستش
صفحه ی خوبی داره و بزرگ است
دکمه های اعداد کار کردن باهاشون راحته. وقتی میزنی احساس میکنی که عمل نکرده ولی واقعا حساسیت خوبی داره و بالاست.
دکمه های کناری که مال ok و c هستش و اینا یه کم سفته
در کل گوشی قشنگی هستش . عکسش هم خوبه .
توی جیب راحت جا میشه و انگار نه انگار توی جیبت موبایل هستش.
دکمه ی سمت راست که برای بلند کردن صدا هستش یه کم سفته و بر اثر فشار شاید دکمه های سمت چپ برای پلی رو بزنید
صدای واقعا با کیفیت داره خیلی کیفیتی خوبی داره و در حد کا750 هستش . ولی من زیاد از هندسفری آن راضی نیستم یه کم باسش کمه . شاید چون من قبلا دبلیو 950 داشتم به این عادت نکرده باشم
چیزی که من رو خیلی ناراحت کرده. شارژ ضعیف این گوشی هستش من قبلا کا800 داشتم و شارژ اون از این قویتر بود با اینکه 610 باتری بزرگتری داره ولی به نظرم شارژ آن در حد ان 73 باشه .
قاب پشتش محکم میچسبه ولی یه کم فشار روش بیاری احساس میکنی که خوب جا نمیفته نکه لق باشه ها . یه نمه اونم به خاطر اینه که باتری اش بزرگه و قاب بزرگی داره .
پلیر واقعا زیبایی داره .
بازی توش کمه
تمهای زیبایی داره .
فقط شارژش اعصابم رو خورد کرده چون گوشی های قبلی من شارژ خوبی داشتن. این گوشی در حد متوسط هستش.
در کل نسبت به قیمت ارزش داره
در روشنایی هم که باشه با زدن یک کلید نور کلیدها روشن میشه و دکمه ی پلی نور نارنجی زیادی داره که من زیاد خوشم نیومد.
بابت کلیدهای صفحه اش خیالتون راحت باشه خوبه.
قیمتش هم توی علاالدین 240-270 بود البته من خیلی گشتم که با قیمت خوب گرفتم
اتصالاتش خوبه یعنی با وصل کردن کابل یو اس بی کامپیوتر هم گوشی رو شناسایی میکنه و هم مموری کارد رو . مثل کا800
در کل من راضی ام .
کسانی راهی برای افزایش صداش دارند یا نه ؟
وقتی صفحه سیاه میشه ساعت رو نشون نمیده چیکار باید کرد؟
امروز یه کم بیشتر بررسی کردم . صداش تقریبا در حد دی 820 سامسونگ یا یه کم بلندتر هستش. منظورم برد صداش هست. ولی وقتی نزدیک باشی چیزی یا تفاوت خاصی متوجه نمیشی.
این گوشی احتیاج به هک داره تا صداش خوب بشه. البته خیلی کیفیت خوبی داره.
کسی می دونه چطور میشه وقتی صفحه سیاه میشه ساعت پس زمینه باشه.
در ضمن در مورد شارژ بگم که یه مدت طولانی به شارژ زدم تا فول شد حالا مشکل شارژم هم برطرف شده.
ظاهرا که هک شده من از دوستان تو همین سایت شنیدم
راستی الان قیمتش چنده دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)