تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: يك كارشناس:آنتي‌ويروس "‪ ،"Kaspersky‬گزينه جديدي براي كاربران ايراني است

كاربر حرفه اي Saeed_TnT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض يك كارشناس:آنتي‌ويروس "‪ ،"Kaspersky‬گزينه جديدي براي كاربران ايراني است

يك كارشناس امنيت اطلاعات آنتي‌ويروس " كسپرسكاي "(‪ (Kaspersky‬را يكي از گزينه‌هاي جديد و مناسب براي استفاده كاربران خانگي در ايران دانست.

" مهدي سعادت " روز سه‌شنبه در گفت و گو با ايرنا گفت: با توجه به تحريمهايي كه عليه ايران وجود دارد و شرايط مختلفي مانند سطح دانش كاربران ايراني و سرعت اينترنت، آنتي‌ويروس روسي " كسپرسكاي " مي‌تواند به عنوان يك نرم‌افزار مناسب مورد استفاده قرار گيرد.

وي بيان داشت: به دليل تحريمهاي موجود امكان به روز كردن و خريد بسياري از آنتي‌ويروسهايي كه محصول كمپانيهاي آمريكايي هستند وجود ندارد لذا بهتر است بيشتر از محصولات كشورهايي كه با ايران مشكل ندارند استفاده كنيم.

وي درباره آنتي‌ويروس "كسپرسكاي" اظهار داشت: اين نرم‌افزار محصول كشور روسيه و داراي جايگاه خوبي در رتبه‌بندي آنتي‌ويروسها است و از نظر پشتيباني و به روز كردن براي كاربران ايراني مشكلي ندارد.

به گفته وي اين نرم‌افزار بيشتر براي كاربران خانگي كاربرد دارد و داراي حجمي حدود چهار مگا بيت است كه مي‌توان آن را از طريق اينترنت خريد يا نسخه‌هاي آن را از بازار تهيه كرد.

اين كارشناس يادآور شد: با نصب نرم‌افزار ‪ Kaspersky‬بر روي رايانه، سرعت سيستم عامل كاهش چنداني پيدا نمي‌كند و كاربر با حداقل آشنايي با زبان انگليسي و واژه‌هاي رايانه‌اي مي‌تواند با آن كار كند.

وي وجود گزينه‌هاي متعدد براي نحوه به روز كردن سيستم(‪ (UPDATE‬و گزارش ويروسها و برنامه‌هاي مخرب را از مزيتهاي نرم‌افزار "كسپرسكاي" دانست و گفت: اين نرم‌افزار در لايه‌هاي مختلف فايلها و پوشه‌هاي اطلاعاتي را بررسي (‪ (SCAN‬مي‌كند.

وي گزينه مناسب غيرآمريكايي براي ديوار آتشين(‪ (FIREWALL‬را نرم‌افزار "سكيور پوينت"(‪ (SecurePoint‬محصول كشور آلمان معرفي كرد و ادامه داد:
    نسخه مخصوص و كم حجم اين نرم‌افزار براي كاربران خانگي نيز موجود است.

سعادت حجم نسخه اصلي فايروال ‪ Secure Point‬كه بر اساس لينوكس است را داراي حجم حدود ‪ ۱۵۵‬مگا بيت دانست و گفت: اين نرم‌افزار بيشتر براي ارتباطات شبكه‌اي مانند ‪ VTN‬كاربرد دارد.

به گفته وي آنتي‌ويروس "اف - پروت "(‪ (F-Prot‬با فايروال ‪SecurePoint‬ همخواني بسياري دارد و مديران شبكه‌ها و دفاتر فني خدمات اينترنتي مي‌توانند اين دو نرم‌افزار را به‌عنوان تركيبي مناسب به كار ببرند.

اين كارشناس امنيتي خاطرنشان كرد: امروزه كاربران اينترنت بدون شك براي اتصال به اين شبكه نياز به برنامه‌هاي ضد ويروس دارند .

وي افزود: مجهز كردن سيستم به برنامه‌هاي امنيتي هزينه‌بر است اما اين هزينه‌هاي اوليه در مقايسه با هزينه و خسارات ناشي از نفوذ برنامه‌هاي مخرب بسيار ناچيز است.

سايت اينترنتي شركت ارايه‌دهنده نرم‌افزار " كسپرسكاي " به آدرس ‪ KASPERSKY.COM‬و فايروال "سكيور پوينت" به‌آدرس ‪ SECUREPOINT.DE‬مي‌باشد.
    --------------
    ایرنا

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

12

کاملن تایید میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi3267's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترینه انتی ویروس هستش در درجه بعد هم ساخت روسیه هست و دیگه هیچ گونه مشکلی از بابت سرویس دهی و ÷شتیبانی نداره روسها هم که در چند سال اخیر روی انتی ویروس و فایروالها یا در کل بگم روی سیستم امنیتی کار کردند و به نتیجه هم رسیدند

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من خیلی تعریفش رو شنیدم اما این کرکش خرابه برای من اجرا نمی شه منتظرم کرک جدید رو بدن تا استفاده کنم با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه bithiah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    هرکجاهستم، باشم، آسمان مال من است

پيش فرض Kaspersky مشکلی نداره!

نقل قول نوشته شده توسط Friend
    آقا من خیلی تعریفش رو شنیدم اما این کرکش خرابه برای من اجرا نمی شه منتظرم کرک جدید رو بدن تا استفاده کنم با تشکر
    چطور که کرکش خرابه؟
    اصلا کرک اسمش نیست یه فایل key هست برای Activate کردنش که حین نصب مسیرش رو ازت می پرسه. بعد هم بدون هیچ دردسری نصب می شه. فقط مساله اش اینه که به تاریخ سیستم حساسه و اگه عقب جلو بشه، پیغام می ده که کلید اعتبار نداره. اگه دوباره تاریخ رو تصحیح کنین درست می شه.
    این همون آدرس فایل Key:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منم یکی از کاربرای جدید Kaspersky ام ولی خیلی ازش راضیم.

کـاربـر بـاسـابـقـه AveCina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط bithiah
    چطور که کرکش خرابه؟
    اصلا کرک اسمش نیست یه فایل key هست برای Activate کردنش که حین نصب مسیرش رو ازت می پرسه. بعد هم بدون هیچ دردسری نصب می شه. فقط مساله اش اینه که به تاریخ سیستم حساسه و اگه عقب جلو بشه، پیغام می ده که کلید اعتبار نداره. اگه دوباره تاریخ رو تصحیح کنین درست می شه.
    این همون آدرس فایل Key:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منم یکی از کاربرای جدید Kaspersky ام ولی خیلی ازش راضیم.
    جدی نگیر حرف های دوستمون رو ...

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

چه تبلیغاتی می کنه این آواژنگ !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

12

من كه رفتم كار نكرد

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

معین جان چی کار نکرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •