به نظر شما کدام یک از این مدلها رو بخرم : k550 یا w610 یا w810
در ضمن از نظر قیمت هم بسنجید ؟ مثلا آیا با این قیمت این امکانات می ارزه ؟
اینم لینک مقایسه 3 گوشی با هم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر شما کدام یک از این مدلها رو بخرم : k550 یا w610 یا w810
در ضمن از نظر قیمت هم بسنجید ؟ مثلا آیا با این قیمت این امکانات می ارزه ؟
اینم لینک مقایسه 3 گوشی با هم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان دیگه من به کسی دبلیو 810 رو پیشنهاد نمیکنم...دیگه قدیمی شده و گوشی های جدید تری امدن با همین قیمت که ضعف های اون رو ندارن...یکی از اون گوشی ها همین دبلیو 610 هست
من میگم دبلیو 610
پست 2 و 3 تائید میشه
w610 حداقلش اینه که جدید تره
خب با توجه به قيمت من w810 رو پيشنهاد ميدم
اولا كه ارزونه
دوما كه مموري 4 گيگ رو به راحتي جواب ميده و مموري هاش از w610 و k550 كه m2 ميخوره ارزونتره ! مثلا 2 گيگش حدود 20 تومنه !
سوما كه فرق چنداني با اون 2 تاي ديگه نداره فقط اونا جديدترن و w610 يه واكمن 2 داره كه تنها نكته بارزش ساپورت فايلهاي wma هستش كه اصلا به كارت نمياد!
و اينكه Track ID داره كه تو ايران جواب نميده !
چهارما كه واسه w810 بسيار بسيار انواع درايور ها پچ ها آكوستيك ها و اين چيزا اومده كه واسه اون 2 تاي ديگه خيلي خيلي محدود تره !
من توصيه ميكنم w810 بخري... چون اون 2 تاي ديگه چيز خيلي بالاتري نسبت به w810 ندارن !
بازم سليقه خودته و فكر اقتصاديت !
w810 گوشی واقعاً توپ خوبیه به نظر من تنها ایرادش همین نداشتن محافظ برای لنزه
کاملا موافقم ! البته W810 واقعا فوق العادس ! یه سال باهاش کار کردم ولی به هر حال من همیشه گوشی های جدیدتر رو ( در صورتی که به قیمت مناسب رسیده باشن ) ترجیح میدم .الان دیگه من به کسی دبلیو 810 رو پیشنهاد نمیکنم...دیگه قدیمی شده و گوشی های جدید تری امدن با همین قیمت که ضعف های اون رو ندارن...یکی از اون گوشی ها همین دبلیو 610 هست
من میگم دبلیو 610
كسي اينجا k550 رو ژيشنهاد نداد چون كسي فكر نكنم تو دست كسي زياد ديده باشه ! به خاطر همين پيشنهاد نداديد ؟
من هم خودم 1 هفته كه باهاش آشنا شدم . كلا تو بازار هم كمه ؟
بابت نظرات شما هم دستتون درد نكنه !
اگه كسي باز پيشنهاد داشت بده؟
منم و810 رو پیشنهاد میکنم به همون دلایلی که دیپلمات عزیز گفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)