تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: کمک در مورد نرم افزار های ایمیل مثل The Bat!E-mail Clinet

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در حال حاضر از سایت احتیاج به مدیر داریم کسی دوست داشت ب

10 کمک در مورد نرم افزار های ایمیل مثل The Bat!E-mail Clinet

من این برنامه رو نصب کردم که میشه باهاش میل رو چک کرد و برنامه قوی هم هست.میگن.

حالا بعد از نصب و تنظیمات انگاری به سرور وصل نمی شه و میلهلم رو نشون نمی ده در خواست دارم کمک کنید
    اینم اسم دقیق برنامه هستش
    The Bat! E-Mail Client

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

از دوستانی که با این جور برنامه ها هم کار کردن درخواست میکنم بیان و در مورد اون برنامه توضیح بدن

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از چه سروری برای دریافت ایمیل استفاده میکنید؟

هر سروری تنظیمات خودش رو داره و برای همه یکسان نیست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ببین من الان نرم افزار های زیادی نصب کردم ولی آخرم نتونستم راه اندازی درستی کنم شم چه نرم افزاری رو ÷یشهاد می کنی .البته من این رو نصب کردم فعلا IncrediMail Xe Buil 2385 و تو تنظیماتش گیر کردم .

من ار یاهو استفاده می کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اینجور برنامه های ارسال و دریافت ایمیل (email client) با سرویس های رایگان ایمیل(مثل سرویس رایگان ایمیل یاهو) کار نمیکنند. از این نرم افزار ها برای استفاده سرویسهای پولی سرویس دهندگان ایمیل باید استفاده کرد( مثل سرویس pop3). شما نمی تونی از این برنامه استفاده کنی مگه اینکه یه ایمیل غیر رایگان داشته باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

میشه چند تا سایت معرفی کنی که میل پولی ثبت نام که .مجبورم بگیرم.راستی قضیه این pop3 چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

احتیاجی به خرید ایمیل نیست. میتونی از نرم افزاری به نام yahoopop استفاده کنی.
    اینم لینکش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ببین من الان نرم افزار های زیادی نصب کردم ولی آخرم نتونستم راه اندازی درستی کنم شم چه نرم افزاری رو ÷یشهاد می کنی .البته من این رو نصب کردم فعلا IncrediMail Xe Buil 2385 و تو تنظیماتش گیر کردم .

من ار یاهو استفاده می کنم.

نرم افزار های پیشنهادی من که از لحاظ امنیت و امکانات بهتر از بقیه بهتر هستند Thunderbird و Thebat Professional

هستند. اما به چند تا نکته باید توجه کنید.

1. بهترین سرویس ایمیل رایگانی که در ارسال و دریافت ایمیل کمترین مشکلات رو داره سرویس ایمیل Google است با

نام Gmail. اگر دارای اکنتی در این سرویس هستید میتوانید با وارد شدن به اکانت خود از طریق مرورگرتون سرویس POP3

اون رو فعال بکنید. این اولین مرحله برای دریافت و ارسال ایمیل از طریق Email Client است. سرویس POP3 جی میل در

حالت معمولی فعال نیست و خودتون باید به تنظیماتش مراجعه کرده و اون رو فعال کنید.

2. سرویس های آنلاین ایمیل از یاهو گرفته تا هات میل و چی میل خودشون آنتی ویروس و آنتی سپم دارند و اگر

کسی بخواد از طریق Email Client نامه هاش رو دریافت بکنه اونوقت خود شخص موظف است که آنتی ویروس و آنتی

سپمی رو که با اون Email Client کار میکنند رو بر روی سیستمش نصب کنه. اکثر آنتی ویروس ها و آنتی سپم ها با

نرم افزار Outlook Express خود مایکروسافت کار میکنند. اما کمتر آنتی ویروس و آنتی سپمی پیدا میشود که بتونه

با نرم افزار های TheBat و یا Thunderbird کار بکنه.

3. زمانی که شما قصد استفاده کردن از یک برنامه برای دریافت و ارسال ایمیل را دارید اگر میخواهید که یک نسخه

پشتیبان از تمامی ایمیل های شما بر روی سرور اصلی نگهداری شود حتما باید در نرم افزاری که باهاش کار میکنید

این تنظیمات رو انجام بدید تا اگر روزی سیستمتون خراب شد و یا ویروسی شد نامه هاتون رو از دست ندید. در غیر

این صورت یعنی به هنگام ویروسی شدن سیستمتون و پاک شدن نامه ها دیگه به هیچ عنوان نامه هاتون قابل بازگشت

نیستند.

4. زمانی که شما میخواهید از یک EC برای دریافت و ارسال ایمیل استفاده کنید باید به این نکته فکر کنید که آیا کس

دیگری بجز شما به کامپیوتر دسترسی دارد یا نه ؟ ... چون اکثر EC ها قابلیت پسورد گذاشتن برای ورود را ندارند و هر

کسی که اون برنامه رو باز کنه قادر به خواندن همه ایمیل های شما خواهد بود. اما بعضی از EC ها و یا برنامه های

جانبی برای امنیت وجود دارند که قادر به گذاشتن پسورد دوم برای اون اکانت و یا اون برنامه هستند.
    Last edited by Persian.Boy; 03-09-2007 at 18:13.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مچکرم به خاطر راهنمایی کامل.

من برنامه Thunderbird رو نصب کردم و یک اکانت هم در برنامه تشکیل دادم این عکس زیر رو ببینید در مورد اکانت جی میل هست.کدوم گزینه های رو باید تغییر بدم

الان با این تنظیمات میل برای نمیاد یهنی تو برنامه نشون نمی ده
    Last edited by newmusic; 04-09-2007 at 12:08.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Enable POP for all mail رو انتخاب کنید بعد در پایین صفحه Save Changes رو بزنید.

بعد از تنظیمات بالا دیگه کاری با تنظیمات جی میلتون ندارید و باید تنظیمات برنامه تون رو درست انجام بدید.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •