تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: مسابقه ای برای حرفه ای ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    روی صندلی

پيش فرض مسابقه ای برای حرفه ای ها

در p30world گرافیست های حرفه ای زیادی هستند که از همه ی آن ها خواهش می کنم در این مسابقه شرکت کنند تاهمدیگر را بسنجیم و فکر کنم افراد غیر حرفه ای جا می زنن و یه جورایی فرار می کنن چون همیشه صندلی و مبل و ... و آبجکت های غیر حرفه ای می سازن
    در این مسابقه آبجکت های حرفه ای را اعلام می کنیم و افراد متخصص و وارد به ساخت طرح مورد نظر هدایت می شوند تا رقیبان خود را ببینند و اشکالات آن ها را بر طرف کنند و همین طور به تصاویر شما نمره می دهیم
    .................................................. .................................................. .................................................. ..................................................
    اولین آزمون مدل 1 برای طراحان آبجکت
    زمان تا سه شنبه.13/6/86
    موضوع.چندحلقه زیبا که به هم وصل شده باشند یا شما به صورت دیگری آن را آرایش کنید
    .................................................. .................................................. .................................................. ..................................................
    اولین آزمون مدل 2 برای طراحان ساختمان
    زمان تا چهارشنبه.14/6/86
    موضوع.طراحی یک آپارتمان 5 طبقه که قسمت بالایی آن تازک تر از قسمت های پایینی باشد
    اولین آزمون مدل 3 برای طراحان نمای داخلی ساختمان
    زمان.تا چهارشنبه .14/6/86
    موضوع. طراحی یک کابینت چوبی که قسمت بالایی آن و همی طور کناره های آن از جنس شیشه باشد

این هم از من که آبجکت آزمون اول را طراحی کردم

نمره :17

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...........................

نحوه ی شرکت: شما ابتدا باید اسم خود را درج کنید و از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکسهایتان را دانلود کنید و در این جا طراحی خود را در معرض دید همه قرار دهید
    Last edited by vias; 01-09-2007 at 23:11.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ○ مشهد ○

پيش فرض

شما ها قفط بلد هستید مبل و صندلی و... بسازید اما باید راستش را بگویم که افراد p30 world بسیار زیرک و حرفه ای هستند و با سایت های دیگر فرق دارند و غیر حرفه ای ها هم جا می زنن و بهانه در می آورند
    اولا قفطنه, بلکه فقط.

دومن خودتون فهمیدید چی گفتید ؟ واضحتر بگید.

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خب هر کس تویه یه زمینه ای فعالیت میکنه ...
    یعضیا مثل من فقط ماشین و تا حدودی طراحی ساختمون ...
    یکی مثل این interior_design فعلا داره رویه طراحی داخلی ساختمون کار میکنه ...
    بعضی از دوستان فقط آبجکت طراحی میکنن ...

برای همین ما یه مسابقه کوچیک و متوسط گذاشتیم ... که همه سطحشون با هم برابر بشه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ariarman85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Parse

پيش فرض

بابا حرفه ای

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ○ مشهد ○

پيش فرض

در p30world گرافیست های حرفه ای زیادی هستند که از همه ی آن ها خواهش می کنم در این مسابقه شرکت کنند تاهمدیگر را بسنجیم و فکر کنم افراد غیر حرفه ای جا می زنن و یه جورایی فرار می کنن چون همیشه صندلی و مبل و ... و آبجکت های غیر حرفه ای می سازن
    در این مسابقه آبجکت های حرفه ای را اعلام می کنیم و افراد متخصص و وارد به ساخت طرح مورد نظر هدایت می شوند تا رقیبان خود را ببینند و اشکالات آن ها را بر طرف کنند و همین طور به تصاویر شما نمره می دهیم
    اولین آزمون مدل 1 برای طراحان آبجکت
    زمان تا سه شنبه.13/6/86
    موضوع.چندحلقه زیبا که به هم وصل شده باشند یا شما به صورت دیگری آن را آرایش کنید
    اولین آزمون مدل 2 برای طراحان ساختمان
    زمان تا چهارشنبه.14/6/86
    موضوع.طراحی یک آپارتمان 5 طبقه که قسمت بالایی آن تازک تر از قسمت های پایینی باشد
    اولین آزمون مدل 3 برای طراحان نمای داخلی ساختمان
    زمان.تا چهارشنبه .14/6/86
    موضوع. طراحی یک کابینت چوبی که قسمت بالایی آن و همی طور کناره های آن از جنس شیشه باشد

این هم از من که آبجکت آزمون اول را طراحی کردم

نمره :17

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...........................

نحوه ی شرکت: شما ابتدا باید اسم خود را درج کنید و از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکسهایتان را دانلود کنید و در این جا طراحی خود را در معرض دید همه قرار دهید

پسر خوب 34 ساله. فکر کردی همه مثه تو بیکارن که بیان ساختمون 5 طبقه طراحی کنن. خیلی شادی بابا

Banned the_god_of_3dsmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehroon

پيش فرض

بعد که می گم پولیش کنیم هیچ کی گوش نمیده
    ساختمون 5 طبقه که هیچی
    آدمی که الاف نباشه یه دستگیرش رو هم مفتی درست نمی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbadvanced's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقای Vias مثه اینکه شما خیلی با خودت حال میکنی.
    هر چند وقت یه نوشابه برا خودت وا کن.
    والا توی این طرحی که شما گذاشتی ما که نشونه ای از حرفه ای بودن ندیدیم.
    نه نورپردازی حرفه ای نه مدلینگ؛ رندرش هم که در حد متوسطه. تازه پایین تصویرتم که زیادی OverExpose شده. مدلینگشم که فکر نکنم از این ساده تر بتونه باشه.
    حالا اینقدر ادعا واسه چیه نمیدنم والا. امیدوارم خیلی ناراحت نشی.

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خود شیفتگی مفرد !!!! D: (شوخی)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ○ مشهد ○

پيش فرض

تازه پایین تصویرتم که زیادی OverExpose شده.
    این نمیدونه این چیزا چیند !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در اعماق مخ

پيش فرض

انجمن پر شده از مسابقه ... نمیدونم توی کدومش شرکت کنم...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •