سلام من p990 دارم مي خوام كيفيت دوربين و سرعت گوشي زو بالا ببرم بايد چي كار كنم در مورد صداي كم گوشي من و راهنمايي كنيد كه چه جوري ميتونم صداي گوشي رو زياد كنم
سلام من p990 دارم مي خوام كيفيت دوربين و سرعت گوشي زو بالا ببرم بايد چي كار كنم در مورد صداي كم گوشي من و راهنمايي كنيد كه چه جوري ميتونم صداي گوشي رو زياد كنم
بفروش یه گوشی دیگه بگیر.p990 خیلی مزخرفه!
دوستان سلام
اصلا با فروشش موافق نیستم
برا صدا بگرد تو همین تاپیک یه اکوستیک گیر بیار که صداش بلند باشه مثلا مال گوشیهای سری w
برا دوربین متوجه حرفت نشدم منظورت اینه که وقتی کلید عکاسی رو فشار میدی یه مقدار طول میده تا عکس بگیره؟؟؟ اگه اینطوریه که این مربوط میشه یه اتو فوکوس گوشی و یه مزیتش به حساب میاد نه عیب اگه اتو فوکوس نمی خوای باید هنگامی که دوربین فعاله بری تو setting و اونجا گزینه off رو بزنی ولی این طوری کیفیت تصویرت یه ممقدار پایین میاد و ممکنه تصویرت تار بشه
@ Seyyedi @
p990 هك نميشه ! آمار اشتباه نده !
دوست عزيز شما بهتره بري سراغ نوكيا .. توصيه من فروش 990 و خريد 5700 ! خريد بدون تحقيق يعني همين ديگه ! p990 رو واسه يه كار ديگه ساختن !
واسه شما 5700 بهترين گزينه اس
برای صداش میتونی اسپیکرشو عوض کنی. دوربینشم که سیدی خان گفتن.
دوستان سلام
ببخشید دوستان یه گاف دادم خودم هم توش موندم چه طوری این گافو دادم
به خوبی خودتون ببخشید
من با عوض کردن اسپیکر موافق نیستم اصلا با کار سخت افزاری روی گوشی موافق نیستم
آره من خودمم مخالفم ولی وقتی مخالفم که گوشیو تازه گرفته باشه(مثل خودت) ولی وقتی 1 سال از عمر گوشی گذشته بدش دست مکانیک خبری نیست
sayyedi جان 100 دفعه تو 100 تا پست گفتی میشه رو 990 آکوستیک ریختببخشید دوستان یه گاف دادم خودم هم توش موندم چه طوری این گافو دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)