سلام
كاربران محترم پيشنهادات و انتقادات خودتون رو فقط اينجا مطرح كنيد .![]()
قربانتان : شاهين كينگ
سلام
كاربران محترم پيشنهادات و انتقادات خودتون رو فقط اينجا مطرح كنيد .![]()
قربانتان : شاهين كينگ
آقا شاهين من يه پيشنهاد دارم:
تشكيل مسابقه ي طراحي آرم براي سايت پي سي رولد.
فكر كنم بچه ها از اين. بيش تر از مسابقه ي طراحي كارت پوستال با بگ راتد گل. استقبال كنن
البته هرچي كه نظر آقاي مدير باشه.ما رو حرف شاهين جون حرف نمي زنيم![]()
اقا شاهين چرا فقط مسائل مربوط به فتوشاپ استيكي شده (البته نمي گم فتوشاب بده خيليم خوبه) يعني بقيه ....... يه تاپيك الي دو تاپيك براي فتو شاب مي زدي استيكي مي كردي (نظرمو گفتم نه چيزه ديگه)
اصلاح شد : شاهین کینگ
فردي جان كم كم راه ميوفته و ميشه يكي از انجمن هاي برترنوشته شده توسط freddy
ولي يكم طول ميكشه و بايد با برنامه هايي مثل فتوشاپ شروع بشه
درسته هنوز اولشه ولي اگه كساني در زمينه هاي ديگه اي مهارت دارند موضوعاتي با تخصصشون بزنند
تا هم از همه تخصص ها استفاده بشه و هم طرفدارهاي اين انجمن زياد بشه
من بحث کورل رو شروع می کنم . البته رو فتوشاپ هم کار می کنم و اگرم بشه فلش هم یه چیزایی می گم
اگه این هم مثل سخت افزار دارای زیر مجموعه بشه بهتره
مثل فتوشاپ و کورل و فری هند و فلش و ...
به نظر من اگه اين انجمن مثل انجمن هاي ديگه داراي قوانيني باشه. خيلي بهتره چون باعث ميشه نظم انجمن حفظ بشه
smmn_203 نوشته :
smmn_203 جان تو فكرش هستم انشاا... به زودي تاپيك قوانين هم خواهيم داشت .به نظر من اگه اين انجمن مثل انجمن هاي ديگه داراي قوانيني باشه. خيلي بهتره چون باعث ميشه نظم انجمن حفظ بشه
قربانت : شاهين كينگ
man anjomanhaye digaro didam .einja ye zare binazme.ye ghesmat dare eb nam graphic harki har soli dare haminja miporse.ama age daraye zir majmoe she kheyli behtare.
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××××××××× ××××××××××
فارسي شد : شاهين كينگ
عزيز جان سعي كن فارسي بنويسي .
من انجمنهاي ديگر رو ديدم . اينجا يه زره بي نظمه يه قسمت داره به نام گرافيك هركي هر سوالي داره همينجا مي پرسه . اما اگه داراي زير مجموعه بشه خيلي بهتره .
__________________________________________________ __________________________________
سلام گرامي
با تشكر از شما عزيز -- من هم همين نظر و دارم اگه ميشد اين انجمن داراي زير مجموعه ميشد خيلي خوب بود . اين ديگه دست صاحبان سايته كه لطف كنن .
قربانت : شاهين كينگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)