آيا ميشه توي dreamweaverاز phpوmysqlاستفاده كرد ؟ چطور؟
آيا ميشه توي dreamweaverاز phpوmysqlاستفاده كرد ؟ چطور؟
دوست عزيز dreamweaver يه اديتوره. ساده تر بگم حالت فوق پيشرفته notepad ويندوزه. شما هر کدي رو ميتوني باهاش بنويسي. البته نسخههاي جديدتر امکانات جالبي براي کار با php و mysql داره. در کل بايد بگم شايد بهترين اديتور موجود باشه که ميشه همه چيز توش نوشت.
آره
اول سرور رو نصب کن
دیتات رو بساز
حلا ریشه سایت رو بهش معرفی کن
یه لینک به دیتات بده
حالا با امکاناتش میتونی با کدهایی که خودش برا کار با دیتا بیس میزنه کار کنی
منو بیهوویو
از ویندو پیداش کن همه اینا رو میبینی
ميشه يه منبع خوب در اين مورد معرفي كنين ؟خيلي ممنون ميشم
اگه زبان انگلیسیتون خوبه من کتابهای Dummies رو پیشنهاد میکنم. میتونین از لینک زیر بگیرینش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته Dreamweaver واقعاً برنامه کاملیه من خودم ازش استفاده می کنم .. ولی یه برنامه دیگه هم برای کار با PHP و MYSQL هست که کار باهاش راحت تره به اسم php Desiner که الان ازش دارم استفاده میکنم .. برنامه خوبیه!! کار کردن باهاش راحته .. اینک لینک دانلودش :
کرک برنامه از همین p30world خودمون میتونی بگیریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اگر میخوای با php حال کنی تنها برنامه ای که می تونی باهاش حال کنی debug کنی (مثل front page کدهای html رو باهاش هر کاری می تونی بکنی) من بهت ZEND رو پیشنهاد می کنم چون dream اصلا نمی تونه زیاد کدهای داینامیک رو نشون بده
از ZEND برات بگم که مثلا تو می خوای یه cms مثل joomla رو کدهاش رو عوض کنی این برنامه از 30 40 تا فایل اصلی php تشکیل شده که هرکدومشون 6000 7000 خط کد دارن و از خط 1463 یکی میره به خط 3598 اون یکی اگه zend داشته باشی همه رو یه جا برات باز می کنه و خودش این کارها و انجام میده
توی خارج الکی قیمت یه چیزی بالا نیست برو قیمت dream رو با قیمت 800 دلاری zend مقایسه کن
خوب حالا از اين zend كجا ميشه اطلاعات كافي و آموزش بدست آورد؟
من از dreamweaver براي طراحي اينترانت استفاده كردم ولي حالا ميخواهم دايناميكش كنم و ميخوام از php استفاده كنم .به خاطر همين اينطور سوال رو مطرح كردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)